Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα μην το παίρνεις προσωπικά. Σε πειράζουμε λιγάκι B)

Στα forum τεχνολογίας σαν και αυτό, υπάρχουν ένα κάρο "ειδικοί" και μάλιστα ίσως και οι καλύτεροι του είδους. Απλά ανάμεσα σε όλους αυτούς υπάρχουν και κάποιοι ημιμαθείς που μπορεί να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Λίγο κριτική σκέψη να έχεις και τους ξεχωρίζεις.

Όταν βλέπεις μια πλειάδα ανθρώπων ("ειδικών") να συμφωνούν σε κάτι, μάλλον καλά θα κάνεις να τους ακούσεις. Δεν είναι καθόλου τυχαίο όταν κάποιοι σου λένε για το εν λόγω σετ CPU/VGA ότι είναι πολύ καλύτερο από αυτό που διαλέξατε με τον φίλο σου. Ούτε πόσο καλύτερη στο οπτικό αποτέλεσμα είναι μια IPS οθόνη από μια ΤΝ. Και ακόμα πιο σημαντικό αυτό που σου λέμε για το PSU (τροφοδοτικό). Κάνε μια βόλτα στο τομέα του forum "Hardware Γενικά" ή και στα άλλα sections για CPU/MB/VGA" να δεις ότι 8 στα 10 προβλήματα σχετίζονται με ένα κακής ποιότητας PSU. Είναι αυτό που θα τροφοδοτήσει με ρεύμα τα πανάκριβα υποσυστήματα του PC σου. Θέλεις δηλαδή να είναι κακής ποιότητας? Θα αγόραζες ας πούμε ψυγείο με τροφοδοσία που αργά ή γρήγορα θα σου εμφάνιζε πρόβλημα και θα καιγόταν ή θα υπολειτουργούσε?

Το κουτί το αφήνω τελευταίο. Όχι γιατί δεν είναι σημαντικό. Πολλές φορές είναι και το σημαντικότερο. Αλλά το PC που θα στήσεις δεν θα βάζει και φωτιές στον δρόμο. Η θερμική του συμπεριφορά με άλλα λόγια δεν θα είναι τόσο υψηλή, οπότε κι ένα απλό κουτάκι θα σου κάνει την δουλειά (τουλάχιστον να είναι midi και όχι mini).

Στο είπα όμως και παραπάνω, δικά σου είναι τα γκαφρά (φράγκα/χρήματα) και κάνεις ότι νομίζεις. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανοίγεις ένα thread εδώ, ζητάς την γνώμη μας, συμφωνούμε όλοι σχεδόν στο ίδιο αλλά εσύ ακούς ΕΝΑΝ τρίτο (τον ειδικό που λες). Περιττό δεν είναι το ότι το άνοιξες? Αφού τον εμπιστεύεσαι τόσο πολύ (και καλά ίσως κάνεις) πάνε απ' ευθείας σε αυτόν και στήστε το μηχάνημα. Οι δικοί μου φίλοι ας πούμε δεν θα μπούνε ποτέ στο Insomnia (ή αλλού) για να ζητήσουν γνώμη για ένα PC. Με εμπιστεύονται (που να' ξεραν τρομάρα μου) και έρχονται εδώ να το στήσουμε.Κάνουμε μια βόλτα στο ΝΕΤ, παίρνουμε τιμές τα παραγγέλνουμε και τέλος.

Αυτά τα λίγα (είμαι και φαφλατάς ο άτιμος) και σου εύχομαι όπου και να καταλήξεις να είναι καλορίζικα και καλοδούλευτα και να τα χαρείς!

ευχαριστω απλα ενιωσα ασχημα γιατι νόμιζα πως νευριασαν οι υπόλοιποι
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπερβάλεις για την 6850 αλλά ότι θα παιζει ικανοποιητικά, θα παίζει.

Δεν υπερβάλλω. :/

Ίσως νομίζεις ότι υπερβάλλω επειδή έχω vapor X edition με gpu clock στα 850mhz και μνήμη στα 1115mhz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...