Προς το περιεχόμενο

Samsungw 2232BW, καμένα Capacitors?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για δείτε ρε παιδιά να μου πείτε καμένα είναι;

αν τα δώσω θα φτιάξει; ποσο θα πάει να μου τα αλλάξουνε;

ξέρε κανένα μέρος στη θεσσαλονίκη/κέντρο?

post-228878-0-94076200-1343582326_thumb.jpg

post-228878-0-57223400-1343582351_thumb.jpg

post-228878-0-08211800-1343582384_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι 'καμένα'.Δεν έχουν χάσει , χύσει τα υγρά τους ούτε και φουσκωμένους τους βλέπω.το πρόβλημα θα είναι κάπου αλλού.

Δημοσ.

Φίλος αν & η προβολή των φωτό δε βοηθά δείχνουν αρκετοί φουσκωμένοι & ίσως κάποιος να έχει πετάξει υγρά απ'ο,τι φαίνεται.

Αν το πας έτσι σε κάποιον ηλεκτρονικό (δεν είμαι συμπρωτεύουσα να σου πω) δε θα σου πάρει πολλά μιας & το έχεις ξηλώσει από το monitor. Αρκεί να ζητήσεις να σου βάλει καλούς πυκνωτές (ιαπωνικούς κλπ) & όχι ο,τι νά'ναι.

Στο μοντέλο αυτό είναι συχνό φαινόμενο. Στην τελική αν δε σε συμφέρει επισκευή από τεχνικό τον πετάς & παίρνεις καινούριο, αν & δε νομίζω να ζητήσουν πολλά. Απλά είναι αμφίβολης ποιότητας οι πυκνωτές που θα σου βάλουν.

Δημοσ.
http://www.wheresmydrink.com/wp-content/gallery/may-2009/capci.jpg επειδή δεν φαίνονται από την φώτο καλά δες εδώ πως θα έπρεπε να είναι. επίσης αν πιάνουν τα χεριά σου καν το και μονός σου.το πολύ 20 ευρώ υλικά είναι
Δημοσ.

ναι είναι πιο υπεριψωμένοι μερικοί στα πάνω τους.

αν ειναι να δώσω κανα 15ευρώ ειμαστε καλά γιατί έχω μια Dell U2711 και αυτή τη θέλω να τη βάλω στο δωμάτιο να βέπω κανένα stream και τέτοια φάση.

Δημοσ.

Η βλαβη ποια ακριβως ειναι; Μοιαζει με τροφοδοτικο, το εχεις μετρησει με πολυμετρο να δεις ενα βγαζει σωστες τασεις η δοκιμαζεις και οτι βγει;

20€ οι πυκνωτες δεν κανουν με τιποτα, το πολυ 5-7€

Δημοσ.

Η βλαβη ποια ακριβως ειναι; Μοιαζει με τροφοδοτικο, το εχεις μετρησει με πολυμετρο να δεις ενα βγαζει σωστες τασεις η δοκιμαζεις και οτι βγει;

20€ οι πυκνωτες δεν κανουν με τιποτα, το πολυ 5-7€

μεσα στο κοστος βαζει και το κολλητιρι για την αλλαγη των πυκνωτων.εμενα μου εχει τυχει σε οθονη που σταματησε να λειτουργει,χωρις να εχει καποιο εμφανες σημαδι καποιος πυκνωτης,απλα αλλαζοντας τους ολους να ξαναλειτουργησει αψογα.ψαχνωντας το κατεληξα οτι για λογους χαμηλου κοστους οι εταιριες να χρησιμοποιουν πολυ χαμηλης ποιοτητας πυκνωτες με αποτελεσμα ο ηλεκτρολυτης μεσα στον πυκνωτη να χανει τη δραστηκοτητα του γρηγοροτερα απο καποιον αλλον καλυτερης ποιοτητας πυκνωτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...