Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Εψαχνα προχτες στο Aggeliopolis για ενα S3. Βρηκα εναν που το εδινε σε δελεαστικη τιμη. Αμεσως εστειλα email και μου ειπε οτι ειναι κανονικα ολα unlocked κλπ απο την Αγγλια και δουλευει στην Ελλαδα. Τον επρηξα και τον ρωτησα για τυχον αν ειναι απατη και μου λεει οχι δεν ειναι και μου στειλε mail με τα στοιχεια της εταιριας που ειναι στο Ηνωμενο Βασιλειο και το Site της. Ζητησα επιπλεον φωτογραφιες και μου στειλε. Το θεμα ειναι οτι μου πε οτι ενας τροπος να πληρωσω ειναι μεσω Western Union. Kαι το εψαξα λιγο και διαβασα για αρκετες απατες μεσω Western Union. Aπο το Site δε βρισκω κατι περιεργο.. Εχει και φωτογραφιες απο τα προιοντα κλπ.

Τι λετε εσεις;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Western Union με τίποτα, ούτε και για εντός Ελλάδας. Μέχρι και μεσίτης πχ μπορεί να σου ζητήσει λεφτά έτσι και στο τέλος να μην μπορείς να κάνει τίποτα.

Δώσε μας εικόνες/links να το σφραγίσουμε ότι μάλλον είναι ψευδές.

Από αγγλία στο αγγελιόπολης και να έχει εταιρεία εκεί και να πουλά πράγματα εδώ, ε λίγο αρκετά ύποπτο.

Δημοσ.

Πρέπει να ναι fraud γτ πρώτον το μέιλ τους είναι χότμέιλ με ότι αυτό συνεπάγεται και 2ον καμία σοβαρή εταιρία σ όλο τον κόσμο δεν έχει βέργια με western union/money gram. Απέφυγέ τους, άποψη μου.

Δημοσ.

western union/money gram ισούται με scam

επίσης καμία σοβαρή εταιρία δεν χρησιμοποιεί free email service

to τηλέφωνο +4477 μπορεί να γίνει redirect σε όλον τον κόσμο

αν ακόμα δεν πιστεύεις, κάνε trace την ip adress και θα σου βγει Νιγηρία

Η εταιρία πιθανότατα να υπάρχει αλλά χρησιμοποιούν το όνομά της σε δικό τους σάιτ ψάχνοντας για κορόιδα

http://www.balticseamen.com/forum/index.php?topic=608.0;wap2

http://www.fraudwatchers.org/forums/archive/index.php/t-30495.html

http://www.fraudwatchers.org/forums/archive/index.php/t-35886.html

Δημοσ.

Δεν εδωσα γιατι δεν ηξερα αν επιτρεπεται. Οριστε http://opensales11.webnode.com/

Καραμπινάτη απάτη:

• Western Union
  • Site ΓΤΠ και σε free hoster
  • Επικοινωνία με hotmail και κινητό
  • Τα στοιχεία της εταιρείας (διευθυνση, regNo) ανήκουν σε άλλη εταιρεία ( SCOTLAND ELECTRONICS LIMITED )

Ευτυχώς οι απατεωνίσκοι ακόμα δεν είναι ικανοί να φτιάχνουν καλά sites.

• Like 2
Δημοσ.

Και το κατάστημα είναι αυτό που δείχνουν στις φωτό?? :P

Πάντως είναι κάπως οργανωμένη απάτη για κάποιον που δεν γνωρίζει τις πληρωμές μέσω WU και δεν προσέχει το mail της εταιρίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχήν το site... δεν αρχίζει με www μετά είναι αγγλική εταιρία και τελειώνει σε .com ...και hostάρεται στο webnode....

μετά είναι πολύ απλά φτιαγμένο σαν προσωπικό site..

για header έχει φωτογραφία ένα διαμέρισμα μάλλον από τουριστικό μέρος από την μια και από την άλλη έχει φωτογραφία μια τυχαία εικόνα από mall.....

τέλος αραδιάζει άκομψα άσχετες φτογραφίες από καροτσάκια... μια αποθήκη ... τα γραφεία της apple....

δηλαδή θέλεις να το ψάξεις πιο βαθιά ότι είναι μούφα το site?

Επεξ/σία από UncleBens
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εστειλα και ενα μεηλ για αν μπορω να πληρωσω με paypal ή αντικαταβολη και μου στειλανε:

Hello.

Thanks for your mail.

We only accept payment via western union we don't accept paypal for 1 units..

So go ahead with the western union and you will surely get what you pay for in our company.

So make the deal with western union so that the tranction can done immediately.

So get back to me if you want to buy the phone.

Thanks

Σιγουρα παντως απο οτι μου ειπατε και εσεις και βλεπω ειναι απατη.. Macbook με 400$; :Ρ

Να στειλω ενα μεηλ απαντηση οτι ειναι απατη να δω τι θα μου πουν;

Επεξ/σία από cris41
Δημοσ.

Ειχα στειλει ηδη απο πριν εμαιλ. Απλα εστειλα για να δω παλι τι θα πουν αν τους πω οτι δε δεχομαι το Western Union μπας και..

Δημοσ.

Καλά έκανες που έγραψες τι σου απαντησε. Μένει παρακαταθήκη.

Μην του στείλεις άλλο μήνυμα (π.χ. οτι ειναι απατεώνας) γιατί είναι ανούσιο. Το ξέρει οτι ειναι απατεώνας, δουλειά του είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...