deesnider Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 So go ahead with the western union and you will surely get what you pay for in our company. So make the deal with western union so that the tranction can done immediately. So get back to me if you want to buy the phone. Το υφάκι της ...προστακτικής (!), πώς σας φαίνεται; 1
atropa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 νόμιμο ειναι παιδιά.. είναι ο ίδιος τύπος που είχα στείλει 5000$ γιατί είχε πεθάνει ο θείος του που ήταν εκατομμυριούχος και τώρα περιμένω απο την κληρονομιά του 5.000.000$ ειμαι πολυ ενθουσιασμένος γιατι είχα και οικονομικό πρόβλημα και τώρα θα ειμαι φραγκατος.. απλα δε καταλαβαίνω γιατι τους παίρνει τοσο καιρο να μου στείλουν τα φράγκα.. ντακς λογικο 5.000.000$ ειναι αυτα θέλουν καιρό μεχρι να έρθουν.
Alxnks Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 νόμιμο ειναι παιδιά.. είναι ο ίδιος τύπος που είχα στείλει 5000$ γιατί είχε πεθάνει ο θείος του που ήταν εκατομμυριούχος και τώρα περιμένω απο την κληρονομιά του 5.000.000$ ειμαι πολυ ενθουσιασμένος γιατι είχα και οικονομικό πρόβλημα και τώρα θα ειμαι φραγκατος.. απλα δε καταλαβαίνω γιατι τους παίρνει τοσο καιρο να μου στείλουν τα φράγκα.. ντακς λογικο 5.000.000$ ειναι αυτα θέλουν καιρό μεχρι να έρθουν. μην ανησυχεις καθολου, σιγουρα θα σου ερθουν. το πολυ πολυ να χρειαστει να στειλεις αλλα 5000, για διαδικαστικα θεματα μωρε, ενα γρηγοροσημο σκεψου. αξιζει τον κοπο, 5000000 ειναι αυτα!
deesnider Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 απλα δε καταλαβαίνω γιατι τους παίρνει τοσο καιρο να μου στείλουν τα φράγκα Σκοπίμως καθυστερούν, για να κρατούν ζωντανό τον ενθουσιασμό σου, ρε 'συ!
JERONIMO888 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 προτεινω ο ΤΣ να δωσει χαρτζηλικι στα παιδια που απαντησαν γρηγορα και τον εσωσαν απο το να χασει τα λεφτα του 1
atropa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Σκοπίμως καθυστερούν, για να κρατούν ζωντανό τον ενθουσιασμό σου, ρε 'συ! αχχχ με καθησυχασατε τώρα.. θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που μου έκατσε τέτοια ευκαιρία... τσίμπησα και 2 iphony απο το μαγαζάκι αυτο... να τους βοηθήσω στην προσπάθειά τους.
isay Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Το υφάκι της ...προστακτικής (!), πώς σας φαίνεται; Δεν είναι προστακτική. Είναι θέμα υποβολής. Αν τσιμπήσει ενας στους δέκα, έχουν κέρδος.
UncleBens Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ειχα στειλει ηδη απο πριν εμαιλ. Απλα εστειλα για να δω παλι τι θα πουν αν τους πω οτι δε δεχομαι το Western Union μπας και.. μα δεν έχει νόημα και να δεχόταν με paypal να γίνει η συναλλαγή η με άλλο τρόπο.... πάλι θα σου την έσκαγε βρωμάει από χιλιόμετρα ότι είναι απάτη.. χαλια αγγλικά free mail free web host χωρίς δικό του domain name τσαπατσούλικη σελίδα με άσχετο περιεχόμενο... πολύ φτηνό προϊόν για να είναι αληθινό.. πρόταση για WU... δηλαδή τι θες για να πειστείς παραπάνω? να σου στείλει την φωτό του με προφίλ και αμφάς που βγάζει στους καταζητούμενους η αστυνομία? Λοιπον εστειλα και ενα μεηλ για αν μπορω να πληρωσω με paypal ή αντικαταβολη και μου στειλανε: Hello. Thanks for your mail. We only accept payment via western union we don't accept paypal for 1 units.. So go ahead with the western union and you will surely get what you pay for in our company. So make the deal with western union so that the tranction can done immediately. So get back to me if you want to buy the phone. so while I was hookin up at omonia square I think I did a nigirian whore for just a crapy crack stone then I splashed all my jizz onto her face and hair and poked her head like she was some sort of a retard and said good bye... do you think that it could be your moma or sista? αυτο θα απαντούσα εγω Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από UncleBens 1
deesnider Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Είναι θέμα υποβολής. Λογικό, δεν το είχα σκεφθεί έτσι. Είναι απίστευτο πάντως, το πόσο «θύματα» μπορεί να είναι γεννημένοι κάποιοι. Απ' όπου κι αν την πιάσεις τη συγκεκριμένη περίπτωση - όπως κι εσύ επισήμανες - βρωμάει και ζέχνει. Τίποτα δεν τους δημιουργεί υποψία; Τι στην ευχή;... Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από deesnider
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Και για τις συγκεκριμένες απάτες ειδικά, υπάρχουν ένα σωρό νήματα.
panther_512 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 [άσχετος mode] Αυτά δεν πρέπει να καταγγέλονται στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος? [/ άσχετος mode]
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 [άσχετος mode] Αυτά δεν πρέπει να καταγγέλονται στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος? [/ άσχετος mode] H Διωξη Ηλ. Εγκληματος, ακομα δεν εχει συλλαβει τον γνωστο εγχωριο απατεωνα με τα κινητα και γκατζετ σε σελιδες αγγελιων, του οποιου τα στοιχεια ειναι γνωστα εδω και χρονια ακομα και στο ιντερνετ και ο οποιος συνεχιζει ανενοχλητος τη δουλεια του μεχρι σημερα, περιμενεις να επιληφθει για τις αντιστοιχες απατες του εξωτερικου? 1
kalogeros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 H Διωξη Ηλ. Εγκληματος, ακομα δεν εχει συλλαβει τον γνωστο εγχωριο απατεωνα με τα κινητα και γκατζετ σε σελιδες αγγελιων, του οποιου τα στοιχεια ειναι γνωστα εδω και χρονια ακομα και στο ιντερνετ και ο οποιος συνεχιζει ανενοχλητος τη δουλεια του μεχρι σημερα, περιμενεις να επιληφθει για τις αντιστοιχες απατες του εξωτερικου? Σε ποιον αναφέρεσαι;
sotris99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 "All our product is brand new and original with there full accessories." Τα αγγλικά του πραγματικά τα σπάνε!
panos2171 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 H Διωξη Ηλ. Εγκληματος, ακομα δεν εχει συλλαβει τον γνωστο εγχωριο απατεωνα με τα κινητα και γκατζετ σε σελιδες αγγελιων, του οποιου τα στοιχεια ειναι γνωστα εδω και χρονια ακομα και στο ιντερνετ και ο οποιος συνεχιζει ανενοχλητος τη δουλεια του μεχρι σημερα, περιμενεις να επιληφθει για τις αντιστοιχες απατες του εξωτερικου? Kάτι σε διεθνές επίπεδο δεν υπάρχει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα