Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη φορά τους σιχάθηκα, είχα πάει σε γάμο σε ένα κτήμα, κ όταν πήρα το αμάξι σα να κόλαγαν τα χέρια μου στο τιμόνι, λες και είχε φάει μέλι κάποιος κ να έπιασε το τιμόνι μετά να οδηγήσει! Βλακεία μου που δεν γύρισα πίσω να ζητήσω το λόγο, ρε παιδιά όμως τι μπορεί να κάνει κανείς για να προφυλάσει το τιμόνι από το κάθε βρωμιάρη παρκαδόρο; Υπάρχει κανένα κάλυμα για το τιμόνι η κατι άλλο που να μπορεί να βάλει κανείς ώστε να το προφυλλάσει (εκτός από το να μην το δίνει σε παρκαδόρους);

Δημοσ.

Ποτε δε καταλαβα γιατι σε γαμους και γιορτες πρεπει να υπαρχουν παρκαδοροι. Μονοι μας δε μπορουμε να παρκαρουμε; Δε πιστευω να ζητανε και λεφτα;

• Like 2
Δημοσ.

zoranb από τι άλλο δηλαδή να το προφυλάσσει εκτός από τους παρκαδόρους; Εγώ νομίζω ότι απλά έτυχε μια στραβή, εντάξει δεν είναι και τόσο σοβαρό, πιο πολύ η ιδέα είναι. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που τυχαίνει συχνά. Μάλλον σπάνια. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ να χρειάζεται κάλυμμα το τιμόνι, είναι κάτι μέρες που ξεχνάω να βάλω το προστατευτικό για τον ήλιο και καίει μετά το τιμόνι. Αλλά και πάλι εκεί βάζεις απλά το προστατευτικό κάτω απ'το τζάμι, όχι μόνο κάλυμμα στο τιμόνι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DIY προφυλαχτικο τιμονιου.

ρε zoran αυτο θα επρεπε να σε πειραζει σε φαση ''καθε μερα μου παιρνει το αμαξι ενας λιγδιαρης παρκαδορος και δεν μπορω να κανεις αλλιως...''

τωρα εγινε μια , νταξ , μπορει να μην ηταν καν μελι. :mrgreen:

αμα ηθελες, κανε φασαρια....τι ψαχνεις τωρα? να σου πουμε δωστους μαντηλακια πριν πιασουν το τιμονι σου ?

Επεξ/σία από kuzko21
Δημοσ.
όταν πήρα το αμάξι σα να κόλαγαν τα χέρια μου στο τιμόνι, λες και είχε φάει μέλι κάποιος κ να έπιασε το τιμόνι μετά

...δεν θέλω να σε αναστατώσω, αλλά παίζει πιο διαστροφικό σενάριο από αυτό...

Υπάρχει κανένα κάλυμα για το τιμόνι η κατι άλλο που να μπορεί να βάλει κανείς ώστε να το προφυλλάσει

...θα μπορούσες την επόμενη φορά πχ να αφήσεις ένα πακέτο προφυλακτικά πάνω στο ταμπλώ.

• Like 6
Δημοσ.

Ποτε δε καταλαβα γιατι σε γαμους και γιορτες πρεπει να υπαρχουν παρκαδοροι. Μονοι μας δε μπορουμε να παρκαρουμε; Δε πιστευω να ζητανε και λεφτα;

Οχι καλε γιατι το λες αυτο;;;Δωσε ιδιαιτερη σημασια στο λινκ απο τους 4 τροχους και θα καταλαβεις τι παιζει.................

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λες ρε φιλε.. Μια φορα πηγα σε μπουζουκια στα 4 χρονια που ειμαι στην Αθηνα. Εκει στον Α. Θωμα ειχαμε αφησει το αμαξι 500 μετρα μακρυα απο το κεντρο και μας ζητησε τα κλειδια να παρκαρει. Του λεμε οτι δεν εχει κανενα δικαιωμα και ειναι δημοσιος χωρος με εντονο υφακι και τελειωσε εκει το θεμα.

Ουστ οι κοπριτες. Καλα κανω και καθομαι σπιτακι μου.

Ουστ σε ολα τα κοπροσκυλα που γεμιζουν τα μαγαζια ακομα και με τετοια κριση που υπαρχει.

**Παντως μαγκια ειναι επικινδυνο να το παιξεις, μπορει να φας και ξυλο, οποτε δε πας σε τετοια κωλομαγαζα. ΤΕΛΟΣ! **

Αλλα εμεις εδω καλα τα λεμε, υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες που δε μπαινουν στο ιντερνετ και δε ξερουν τι τους γινεται.. δυστυχως..

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

Αυτή τη φορά τους σιχάθηκα, είχα πάει σε γάμο σε ένα κτήμα, κ όταν πήρα το αμάξι σα να κόλαγαν τα χέρια μου στο τιμόνι, λες και είχε φάει μέλι κάποιος κ να έπιασε το τιμόνι μετά να οδηγήσει! Βλακεία μου που δεν γύρισα πίσω να ζητήσω το λόγο, ρε παιδιά όμως τι μπορεί να κάνει κανείς για να προφυλάσει το τιμόνι από το κάθε βρωμιάρη παρκαδόρο; Υπάρχει κανένα κάλυμα για το τιμόνι η κατι άλλο που να μπορεί να βάλει κανείς ώστε να το προφυλλάσει (εκτός από το να μην το δίνει σε παρκαδόρους);

Εκτος απο τα βρωμικα χερια υπαρχουν και οι βρωμικοι κωλοι... Ποιος ξερει που καθεται ο τυπας. Το καθισμα το ελεγξες? Το τιμονι πλενεται αλλα το καθισμα πιο δυσκολο.

Τι λες ρε φιλε.. Μια φορα πηγα σε μπουζουκια στα 4 χρονια που ειμαι στην Αθηνα. Εκει στον Α. Θωμα ειχαμε αφησει το αμαξι 500 μετρα μακρυα απο το κεντρο και μας ζητησε τα κλειδια να παρκαρει. Του λεμε οτι δεν εχει κανενα δικαιωμα και ειναι δημοσιος χωρος με εντονο υφακι και τελειωσε εκει το θεμα.

500 μετρα?

Και που ηξερε οτι θα πηγαινατε στο κεντρο?

Για να διανυσεις 500 μετρα πρεπει να περπατησεις καμποσα λεπτα.

Δημοσ.

500 μετρα?

Και που ηξερε οτι θα πηγαινατε στο κεντρο?

Για να διανυσεις 500 μετρα πρεπει να περπατησεις καμποσα λεπτα.

αν είσαι γιαγιά με Π, χελώνα κτλ ίσος αλλιώς μέσα σε 3 λεπτακια έχεις φτάσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συγνώμη αλλά απ όλο αυτό το σκηνικό, το πρόβλημα σου είναι πως θα προστατεύσεις το τιμόνι από τους παρκαδόρους.

την περίπτωση να μην επιτρέψεις σ αυτά τα λαμόγια να αγγίξουν το αμάξι σου τη σκέφτηκες;

Επεξ/σία από _chris_
  • Like 4
Δημοσ.

χωρίς να είμαι ρατσιστής, πόσες φορές σε υπόγειο πάρκινγκ το παίρνει ο τάδε ασιάτης-αφρικανός να το παρκάρει,

και μετά πρέπει να το αφήσεις ανοιχτό μισή ώρα να ξεβρωμήσει ;

όχι απαραίτητα από απλησιά και γκόθρα (παίζει βέβαια κι αυτό), αλλά και από τα πικάντικα που τρώνε αυτοί και βγαίνουν στον ιδρώτα τους..

όσοι έχουμε πάει φαντάροι δε θα μας ενοχλεί και πάρα πολύ βέβαια, είχαμε όλοι φαντάζομαι ένα μπίχλα στο θάλαμο..

Και συνήθως αυτός ήταν και αγγαρεία μαγιρεία , έτσι για να δέσει το γλυκό :eek:

Δημοσ.

Μπορείς απλά να μην το δώσεις σε παρκαδόρο κι ας σου λένε τα δικά τους. Κάνε την πάπια πάρκαρε μόνος σου και σήκω φύγε. Θα σου κόψουν κλήση? Είναι ηλίθιοι. Ειδικά σε γάμους κλπ δε στέκει να υπάρχει παρκαδόρος. Μπορούν πολύ απλά να σου δείχνουν που να πας να παρκάρεις και να το κάνεις μόνος σου.

Δημοσ.

χωρίς να είμαι ρατσιστής, πόσες φορές σε υπόγειο πάρκινγκ το παίρνει ο τάδε ασιάτης-αφρικανός να το παρκάρει,

και μετά πρέπει να το αφήσεις ανοιχτό μισή ώρα να ξεβρωμήσει ;

όχι απαραίτητα από απλησιά και γκόθρα (παίζει βέβαια κι αυτό), αλλά και από τα πικάντικα που τρώνε αυτοί και βγαίνουν στον ιδρώτα τους..

όσοι έχουμε πάει φαντάροι δε θα μας ενοχλεί και πάρα πολύ βέβαια, είχαμε όλοι φαντάζομαι ένα μπίχλα στο θάλαμο..

Και συνήθως αυτός ήταν και αγγαρεία μαγιρεία , έτσι για να δέσει το γλυκό :eek:

Εισαι απολυτα σιγουρος οτι ο ελληνας παρκαδορος θα εχει σκουπισει καλα το κωλο του απ οταν βγηκε απ το WC?...

H γκοθρα τι ειναι? Εψαξα στο νετ αλλα δεν το βρηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...