akis_supernatural Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ξερετε αν μπορω να πληρωσω τη ΔΕΗ με πιστωτικη? οχι με δοσεις... π.χ. μπορω να παω στο ταμειο και να δωσω την πιστωτικη μου(citibank)?
leecherman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ή βγάλε μετρητά απ´ τη τράπεζα και δος τα ή πλήρωσε με τη κάρτα σε τράπεζα που μπορείς να ξωφλήσεις λογαριασμούς ΔΕΗ. Δεν ξέρω αν παίρνουν στα ταμεία της ΔΕΗ πλαστικό χρήμα.
akis_supernatural Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 θελω να πληρωσω με την πιστωτικη γτ μαζευω ποντους.... εννοειται θα τα πληρωσω ολα μετα να μην εχω τοκους.... τι εννοεις να παω σε τραπεζα με την καρτα? μπορω να παω με πιστωτικη της citibank στην πειραιως π.χ. και να πληρωσω το λογαριασμο?
UncleBens Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Αν πας στο ATM σου θα έχει επιλογή για πληρωμές ΔΕΚΟ... εκεί με τον κωδικό που έχεις στον λογαριασμό σου θα πληρώσεις με την πιστωτική.. Η online googlαρε "easypay ΔΕΗ"... βαριέμαι να το κάνω εγώ έχει σελίδα για να πληρώνεις μέσω πιστωτικής τηλέφωνο ΔΕΗ και αλλα διαφορα... αλλα πρόσεχε γιατί η επαλήθευση αργεί 1 με 4 μέρες αν είναι να στο κόψουν ας πούμε μην βασιστείς εκεί... η γράψε τον κωδικό συναλλαγής και πάρε τηλέφωνο στην ΔΕΗ και πες πλήρωσα τον λογαριασμό και ο κωδικός είναι ο τάδε... για να μην γίνει καμια στραβή. Το ιδιο ισχυει και για τα ΑΤΜ. Επίσης στην τράπεζα πειραιώς έχει ειδικό μηχάνημα για να πληρώνεις λογαριασμούς με κάρτα ή μετρητά.
akis_supernatural Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Αν πας στο ATM σου θα έχει επιλογή για πληρωμές ΔΕΚΟ... εκεί με τον κωδικό που έχεις στον λογαριασμό σου θα πληρώσεις με την πιστωτική.. Η online googlαρε "easypay ΔΕΗ"... βαριέμαι να το κάνω εγώ έχει σελίδα για να πληρώνεις μέσω πιστωτικής τηλέφωνο ΔΕΗ και αλλα διαφορα... αλλα πρόσεχε γιατί η επαλήθευση αργεί 1 με 4 μέρες αν είναι να στο κόψουν ας πούμε μην βασιστείς εκεί... η γράψε τον κωδικό συναλλαγής και πάρε τηλέφωνο στην ΔΕΗ και πες πλήρωσα τον λογαριασμό και ο κωδικός είναι ο τάδε... για να μην γίνει καμια στραβή. Το ιδιο ισχυει και για τα ΑΤΜ. Επίσης στην τράπεζα πειραιώς έχει ειδικό μηχάνημα για να πληρώνεις λογαριασμούς με κάρτα ή μετρητά. το εψαξα αλλα αν μπω στο easypay ειναι μονο για πιστωτικες Πειραιως.... ετσι δεν ειναι?
akis_supernatural Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Eπανερχομαι το εψαξα αλλα αν μπω στο easypay ειναι μονο για πιστωτικες Πειραιως.... ετσι δεν ειναι?
Alex0077 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Αν και καθυστερημενα απανταω.. Στα ταμεια της ΔΕΗ δεν δεχονται πιστωτικες. Το ειχα ρωτησει κι εγω. Εειδη ειπες εχεις citibank visa ή mastercard (οπως κι εγω) .. Μπορεις να παρεις τηλ στην τραπεζα και να ζητησεις να εξοφλςιται ο λογαριασμος της δεη με πάγια εντολή .. Αυτοματα δηλαδη καθε μηνα την τελευταια μερα που ληγει.. Εγώ έτσι κανω και παιρνω και την επιστροφη 2% που εχω.. Ξεχωριστες πληρωμες μοναδικες για καθε λογαριασμο δεν γινεται τουλαχιστον στη citibank (για πιστωτικη μιλαω) .. Μονο με την παγια εντολη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα