tassos_7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εχω το calibration profil .icc Αλλα δεν ξερω που πρεπει να το βαλω, ακριβως ωστε να λειτουργησει. Οποιος μπορει ας μου πει αναλυτικα που και πως....Εχω Windows 7. Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε Εγκατάσταση προφίλ έπειτα πάνε στον πίνακα ελέγχο -> διαχείριση χρωμάτων και επέλεξε το προφίλ σου. (κανονικά αυτά τα αρχεία είναι στο C:\Windows\System32\spool\drivers\color )
tassos_7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε Εγκατάσταση προφίλ έπειτα πάνε στον πίνακα ελέγχο -> διαχείριση χρωμάτων και επέλεξε το προφίλ σου. (κανονικά αυτά τα αρχεία είναι στο C:\Windows\System32\spool\drivers\color ) Το εκανα και το εβαλα ως προεπιλογη καλα εκανα? Αλλα δεν ειδα καμια διαφορα. Οι ρυθμίσεις τις οθονης ειναι ιδιες γιατι?
TheELF Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Γιατί αν δεν έχει τέλια οθόνη και τέλειο μάτι χλομό να καταλάβεις κάτι.
tassos_7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Γιατί αν δεν έχει τέλια οθόνη και τέλειο μάτι χλομό να καταλάβεις κάτι. Ναι συμφωνω αλλα δεν θα επρεπε να αλλαζει τις ρυθμίσεις της οθονης οπως χρώματα, φωτεινότητα κτλ. Δεν εχει αλλαξει τιποτα!!!???
TheELF Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Όχι το profile δεν μπορεί να αλλάξει της ρυθμίσεις που έχει η οθόνη αυτά πρέπει να τα αλλάξεις μόνος σου μέσα από το μενού της. Στα 7 έχει και ανάλογο πρόγραμμα στον πίνακα ρυθμίσεων.
Tzimmys Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Με την ευκαιρία, την είχα και εγώ την απορία. Το profile που φορτώνουμε, τι κάνει δηλαδή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα