Προς το περιεχόμενο

To GocarTV στο iPad


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Το gocar.gr, το πληρέστερο site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα, συνεχίζει να καινοτομεί, προσφέροντας νέες δυνατότητες στον αναγνώστη για να απολαύσει το multimedia περιεχόμενο του. Ένα χρόνο μετά το πρώτο «τηλεοπτικό κανάλι» που δημιούργησε για τον browser Chrome της Google με το Gocar TV app, το Gocar προσθέτει και το iPad στην πλατφόρμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του κοινού που προσφέρει, με το GocarTV iPad app.

 

H εφαρμογή GocarTV για το iPad είναι πλέον διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, προσφέροντας στο φίλο του αυτοκινήτου και τους εκατομμύρια κατόχους του tablet PC της αμερικάνικης εταιρείας τη δυνατότητα να απολαύσουν περισσότερα από 1.600 video αυτοκινήτου μέσα από ένα εντυπωσιακό περιβάλλον. Όλο το video περιεχόμενο του gocar.gr, χωρισμένο ανά κατηγορίες μέσα από ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερα εύχρηστο μενού, είναι διαθέσιμο σε high definition και στην οθόνη του iPad, προσφέροντας ένα μοναδικό τρόπο θέασης νέων μοντέλων, εντυπωσιακών στιγμών από το χώρο του αυτοκινήτου, συνεντεύξεων με αγωνιζόμενους κ.α.

 

Το GocarTV app αναπτύχθηκε από τη Νemo online και διατίθεται δωρεάν από το app store της Αpple.

 

Βασικά στοιχεία της εφαρμογής :

 

Η πρώτη οθόνη του GocarTV app είναι ένα carousel menu μέσω του οποίου είναι χωρισμένο το multimedia περιεχόμενο στις επιμέρους κατηγορίες:

 

· Latest - περιλαμβάνει όλα τα βίντεο, με τη λίστα να ξεκινάει από το πιο πρόσφατο.

· Featured - Επιλεγμένα video από την ομάδα του gocar.gr

· Makers – Aναζήτηση των video μέσω της μάρκας του κατασκευαστή

· Formula1 - Preview για κάθε αγώνα με ανάλυση της πίστας, συνεντεύξεις, μοναδικές ιστορίες, και όλες τις παραγωγές των ομάδων που αγωνίζονται.

· Racing - Ελληνικοί αγώνες, WTCC, εταιρικά video από αγωνιστικές ομάδες.

· WRC - Review από κάθε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, συνεντεύξεις των οδηγών και μοναδικό περιεχόμενο από τον δικό μας αγώνα το Acropolis Rally.

· Go Green - Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, υβριδικά μοντέλα, τεχνικές αναλύσεις και οποιαδήποτε άλλο video άπτεται της οικολογικής δράσης της αυτοκινητοβιομηχανίας.

· Brand Video - Όλα τα video των εταιρειών σε χρονολογική σειρά.

· Autoshows – Όλα τα video που αφορούν τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτου στον κόσμο, με τις παρουσιάσεις των νέων μοντέλων αλλά και τα ρεπορτάζ της ομάδας του Gocar σε όλες τις εκθέσεις που έχει επισκεφθεί.

· Bike – Χρηστικά και extreme video καθώς και όλα τα νέα hi end μοντέλα από το χώρο του ποδηλάτου.

· News - Video από την επικαιρότητα και όχι μόνο.

· Go Classic - Ανακατασκευές, video με αξέχαστα μοντέλα του παρελθόντος, αλλά και συνεντεύξεις με αγωνιζόμενους, κατασκευαστές και συλλέκτες.

post-1-0-47219900-1343697827_thumb.png

post-1-0-79241500-1343697857_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...