privateer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ξερει κανεις αν παρω ποτε windows phone i tablet αν μπορω να βαλω λογαριασμο hotmail.com ή θα θελει outlook.com email για activation? Και τα δύο δουλεύουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 .αμώ το σόϊ του, απο chrome, πότε δουλέυει - πότε όχι (θέλει σώνει και ντε internet explorer ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Καλή φάση... πάτησα outlook.com με έβαλε στο Hotmail μου σε περιβάλλον outlook και δεν δουλεύει τίποτα στον opera. Το λέω μην την πατήσει και κάνας άλλος... (δεν διάβασα τα μνματα από τα άλλα παιδιά που προειδοποίησαν μια σελίδα πιο πριν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ειναι πολυ ομορφο το περιβαλλον! Φτιαχνω τωρα νεο λογαριασμο! Συνδέθηκα με το hotmail και με έβαλε κανονικά στο outlook... Είναι πραγματικά πολύ ωραία η retro εμφάνιση!!! Θα κάνω και νέο λογαριασμό μήπως προλάβω κανένα καλό όνομα FIXED!!! ουψ Εμενα το outlook μου φαινεται ΠΟΛΥ ποιο γρηγορο απο το hotmail.... Διαβασα τα ποστς και καταλαβα καλα οτι γινεται να μεταφερω το hotmail μου ([email protected]) σε οutlook ([email protected]) ;;; Δηλαδη να μεταφερθουν ολα τα μυνηματα εκει και οταν μου στελνουν σε hotmail να ερχεται εκει; Η μιλατε μονο για την εμφανιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ουψ Διαβασα τα ποστς και καταλαβα καλα οτι γινεται να μεταφερω το hotmail μου ([email protected]) σε οutlook ([email protected]) ;;; Δηλαδη να μεταφερθουν ολα τα μυνηματα εκει και οταν μου στελνουν σε hotmail να ερχεται εκει; Εγώ αυτό το έκανα φτιάχνοντας alias στο hotmail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Γίνεται να μεταφέρω όλα τα emails από το Thunderbird? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ελπιζω να το σοβαρεψει κιολας.ξεφραγκο αμπελι καταντησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 και σε μενα κολλαει τι κανουμε για αυτό?? μαλλον υπομονη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Να ξέρετε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα contacts του live messenger μετά την μετατροπή hotmail.com/live.com/etc -> outlook.com http://answers.microsoft.com/en-us/windowslive/forum/messenger-people/changed-hotmailcom-to-new-outlookcom-now-messanger/0742e074-c3cb-4d5c-b0aa-c5570a0c648e?page=1 από το πρωί περιμένω και ακόμα να φτιαχτεί σε εμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Να ξέρετε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα contacts του live messenger μετά την μετατροπή hotmail.com/live.com/etc -> outlook.com http://answers.micro...0a0c648e?page=1 από το πρωί περιμένω και ακόμα να φτιαχτεί σε εμένα... πως κανεις την μετατροπη σε @outlook.com; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δουλευει σε κανεναν με opera? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δουλευει σε κανεναν με opera? Όχι δεν δουλεύει σε κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 οκ, το δοκίμασα κι εγώ με FF... δείχνει να παίζει κανονικά. Στα συν, το χωρίς όριο μέγεθος του φακέλου και το preview, στα μείον το γεγονός ότι κάνει δέκα ώρες να ανοίξει το οτιδήποτε και το ότι (ειδικά στις επαφές) έχουν γίνει όλα τεράστια. Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν (όλοι όμως!), ότι άλλο οθόνη αφής και άλλο οθόνη desktop - στη μία τα θέλουμε μεγάλα για εύκολο χειρισμό, στην άλλη τα θέλουμε μικρά για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφορία μπροστά μας - δε μπορούμε και δε πρέπει να μπλέκουμε αυτά τα δύο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εψαξα για ρυθμίσεις χειροκίνητες για να το σεταρω σε κινητό και δεν βρήκα τπτ. Ξέρεις κανείς διακομιστές in/outgoing και τα ρέστα; Λογικά παίζει με τους xxx.live.com αλλά μήπως έχεις δικούς του πχ xxx.outlook.com ; Κατά τα άλλα μια χαρά φαίνεται και σίγουρα ελαφρύτερο από το Hotmail. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 πολύ ωραίο το νέο ui. ελπίζω αυτή τη φορά να βρει ανταγωνιστή το gmail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα