xlapatsas4000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Έχω λίγο δύσκολο μαλλί, σπαστο και έχω δοκιμάσει διαφορα προιοντα styling. Ποιο είναι το καλύτερο ζελέ στην αγορά ; μιλάω για κομμωτηρίου, κάτι διβασα για το american crew και για το wella.μεχρι τώρα είχα λορεαλ αλλά από το σούπερ μάρκετ, υπαρχει κάτι ποιο επαγγελματικό ;δεν θα ήθελα να ξεπρναει τα 20€ η αγορα του, και αν υπαρχει σε κανένα online store ακομη καλύτερα !
Tenshi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δές την σειρά Osis+ της Schwarzkopf. Rock hard και Gelastic προτείνω, αν και υποκειμενικό, αφού κεφάλι με κεφάλι είναι διαφορετικό... Η σελίδα ώς reference.Δέν ξέρω τι λέει απο θέμα αξιοπιστίας...
linuslost Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Πολλοι θα εχουν κολλησει με το fliper σε καποια φαση των εφηβικων χρονων . . .
vk13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δεν υπάρχει το καλύτερο ζελέ γιατί πολύ απλά το μαλλί αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο όπως και το γούστο του καθενός. Έχω δοκιμάσει ένα κάρο απο κομμωτήρια... Απο σούπερ μάρκετ τα περισσότερα τα θεωρώ φόλες άσε που βρωμάνε πετρέλαιο μερικά. Προσφατα πάντως διάβασα κάτι reviews στο amazon για ένα αμερικάνικο short sexy hair λέγεται και δεν το βρίσκεις Ελλάδα που το έχουν κορυφαίο και έτσι το αγόρασα και το δοκίμασα. Αρχκά μου άρεσε πολύ και έχει ωραίο άρωμα. Γενικά είναι καλό απλά έχει πολύ πολύ δυνατό κράτημα σε σημείο που αν βάλεις λίγο παραπάνω γίνονται πέτρα τα μαλλιά μέχρι και την επόμενη μέρα και αυτό δεν μ' αρέσει. Και για το american crew έχω διαβάσει καλά reviews αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει. 1
xlapatsas4000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Πολλοι θα εχουν κολλησει με το fliper σε καποια φαση των εφηβικων χρονων . . . μια φορα το εβαλα και το πεταξα μετα, σαν να βαζεις κολλα ειναι.Ειπαμε να χρησιμοποιουμε προιοντα διαμορφωσης των μαλλιων αλλα οχι και να μινουμε και γλομποι ! η lorel εχει κατι επαγγελματικο ; (εκτος απο αυτα στο γρηγορο αγοραστηριο)
pournaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gf0HHY7pZKY 2
Swimmer21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Εμενα με βολευει πολυ αυτο.. (πηλός) Μυριζει ωραια, δεν κολλαει και εχει αυτη τη "στεγνη" υφη, που δεν φαινονται σαν βρεγμενα δλδ..
xlapatsas4000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Εμενα με βολευει πολυ αυτο.. (πηλός) Μυριζει ωραια, δεν κολλαει και εχει αυτη τη "στεγνη" υφη, που δεν φαινονται σαν βρεγμενα δλδ.. τον πηλό τον βάζεις με στεγνά χέρια σε στεγνά μαλλιά ; πόση ποσότητα χρησιμοποιείς ; όπως είπα έχω σπαστό μαλλί.Προμηθεύτικα πρόσφατα έναν πηλό της loreal αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα, ίσως δεν τον χρησιμοποιώ σωστά.
Swimmer21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τον πηλό τον βάζεις με στεγνά χέρια σε στεγνά μαλλιά ; πόση ποσότητα χρησιμοποιείς ; όπως είπα έχω σπαστό μαλλί.Προμηθεύτικα πρόσφατα έναν πηλό της loreal αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα, ίσως δεν τον χρησιμοποιώ σωστά. σε στεγνο μαλλι, δεν κολλαει και με λιγη ποσοτητα τα φτιαχνεις πολυ ωραια και στεγνωνουν αμεσως.. καπου στα 7 ευρω νομιζω κανει αυτο, ειναι λιγο ακριβουτσικο αλλα τουλαχιστον με βολευει.. Ηταν σιγουρα πηλος της Loreal? Γιατι εγω στην αρχη μπερδευα τον πηλο με το κερι.. το κερι δεν το μπορω καθολου, δεν στεγνωνει ποτε και καλα για να τους αλλαζεις στυλ οποτε θες.. ασε που κολλαει πολύ.. 1
xlapatsas4000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 σε στεγνο μαλλι, δεν κολλαει και με λιγη ποσοτητα τα φτιαχνεις πολυ ωραια και στεγνωνουν αμεσως.. καπου στα 7 ευρω νομιζω κανει αυτο, ειναι λιγο ακριβουτσικο αλλα τουλαχιστον με βολευει.. Ηταν σιγουρα πηλος της Loreal? Γιατι εγω στην αρχη μπερδευα τον πηλο με το κερι.. το κερι δεν το μπορω καθολου, δεν στεγνωνει ποτε και καλα για να τους αλλαζεις στυλ οποτε θες.. ασε που κολλαει πολύ.. οχι πηλος ειναι σιγουρα και εγω 7,5 ευρω το πηρα.
vk13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Το κερι της λορεαλ techni art αν θυμάμαι καλά λεγεται (γιατί έχει και κάτι άλλα που δεν είναι τόσο καλά) είναι απο τα καλύτερα κεριά που έχω χρησιμοποιήσει. Όλα τα κεριά κολλάνε λίγο πολύ και αφήνουν μια λαδίλα καθώς περνάνε οι μέρες. Απλά αυτό καθόταν κάπως καλύτερα στο μαλλί. Σε ενα μικρό γκρι βαζάκι ήταν πριν λίγο καιρό με το ανάλογο τίμημα. 12-15 ευρώ η τιμή του κυμαίνεται στα κομμωτήρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα