Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζεσαι ένα fax/modem, από αυτά που είχαμε παλιά πριν το dsl, ένα σχετικό πρόγραμμα http://tucows.com/search.html?search_scope=win&tree_id=&cost=&tag=&search_terms=fax&search_type=soft

και να υποστηρίζει η γραμμή σου κάτι τέτοιο,αυτό ή το δοκιμάζεις ή παίρνεις ένα τηλέφωνο τον πάροχο σου και ρωτάς.

Αν δεν έχεις fax/modem τότε μόνο μέσου υπηρεσίας μέσου web, αν τα εμπιστεύεσαι τα έγγραφα σου σε ξένους....

Δημοσ.

ερώτηση τύπου BTW.

με ένα τέτοιο 56Κ μόντεμ, μπορώ και να παίρνω κλήσεις? δλδ να έχω το headset του PC και κάποιο λογισμικό και να μη χρειάζομαι συσευή?

Δημοσ.

ερώτηση τύπου BTW.

με ένα τέτοιο 56Κ μόντεμ, μπορώ και να παίρνω κλήσεις? δλδ να έχω το headset του PC και κάποιο λογισμικό και να μη χρειάζομαι συσευή?

Με κάποια ναι, αλλά είναι ασύμφορο να πληρώνεις τέτοια σύνδεση(pstn) μόνο και μόνο για αυτό,πάρε κάποια συσκευή voiceoverIP καλύτερα,ρώτα πρώτα τον προμηθευτή σου όμως αν έχει τέτοια υπηρεσία..

Δημοσ.

Καλησπέρα,

φίλε TheElf δεν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση στο να απαντάει τις κλήσεις από το μόντεμ του υπολογιστή, εάν αυτό υποστηρίζεται από το μόντεμ. Δεν κάνει καμιά σύνδεση, απλά λειτουργεί σαν τηλεφωνική συσκευή. Το είχα κάνει εγώ παλιά αυτό όταν συνδεόμουν στο internet μέσω pstn. όταν ήμουν εκτός σύνδεσης το χρησιμοποιούσα σαν τηλέφωνο για να μην σηκώνομαι :)

Δημοσ.

Ναι οκ απλά δεν νομίζω να δουλεύει σε dsl γραμμή για αυτό λέω,αν το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει πες μας, παρακαλώ.

Δημοσ.

σε ADSL πάνω σε ISDN έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιώ μόνο την αποστολή φαξ. επειδή στο γραφείο το ένα φαξ είναι σε άλλο κτίριο και το άλλο είναι σε άλλο όροφο. Οπότε έχω τραβήξει μια γραμμή και άμα βαριέμαι να πάω στο φαξ το στέλνω από το PC.

Για απάντηση σε κλήσεις όχι.

Δημοσ.

μπορω να δεχτω/στηλω fax στον h/y μου και να το εκτυπωσω απο ενα τυπικο εκτυπωτη?????? :-D :-D :-D :-D παρακαλω απαντηστε ειναι επειγων.

Ναι, μπορείς. Αγοράζεις ενα pci modem ή ένα εξωτερικό USB modem το κάνεις εγκατάσταση, το συνδέεις στην τηλεφωνική σου γραμμή. Έπειτα συνήθως στο CD εγκατάστασης έχουν πρόγραμμα αποστολής/λήψης FAX (FaxTalk, Classic Phone Tools κ.α.). Αν όχι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αποστολή FAX που έχουν τα windows. Αν έχεις windows xp, ένα καλό πρόγραμμα, αν και παλιό, είναι το Winfax. Αν έχεις Windows 7 μην το βάλεις διότι έχει προβλήματα ασυμβατότητας. Αυτά.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...