Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά κινητάκι είναι και αυτό.

Αν δεν είχα προλάβει την προσφορά με το pocket, άνετα θα τσίμπαγα αυτό.

Μια χαρά βολικά κινητάκια είναι όλα όσα έχουν βγεί ως ώρας (Carl, Galaxy Pocket, Motorola Fire).

Και το κυριότερο, βγαίνουν εντελώς δωρεάν (αφού πληρώνει κάποιος μόνο το χρόνο ομιλίας), σημαντικότατο για την εποχή που διανύουμε.

Μπράβο στη wind που βγάζει τέτοιες προσφορές.

Όχι σαν κάτι FAIL "προσφορές", όπως η ακόλουθη:

http://www.vodafonecu.gr/gr/vodafone-smart-ii/

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πήρα και carl & galaxy pocket αλλά ακόμα δεν μου μπήκε ο χρόνος από το pocket. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και περιμένω νέα...

Και εγω το ιδιο (Q) και βαρεθικα να περιμενω.. εχω στιλει κ μαιλ αλλα μια βδομαδα στο γραψιμο

Δημοσ.

ερώτηση άσχετου...

το κινητό θα πέρνει sim άλλης εταιρίας ή θα είναι "κλειδωμένο" μόνο για sim Q ?

Το galaxy της προηγουμενης προσφορας δεν ειναι κλειδωμενο. Οποτε λογικα θα παιρνει

Δημοσ.

Το galaxy της προηγουμενης προσφορας δεν ειναι κλειδωμενο. Οποτε λογικα θα παιρνει

thnx για την γρήγορη απάντηση έφυγε και η παραγγελία άντε να δούμε αν θα παραλάβουμε :)

ένα thnx και στον topic starter μιας και έψαχνα φτηνό κινητό

Δημοσ.

thnx για την γρήγορη απάντηση έφυγε και η παραγγελία άντε να δούμε αν θα παραλάβουμε :)

ένα thnx και στον topic starter μιας και έψαχνα φτηνό κινητό

Επταλοφιτη μου δεν νομιζω να μην παραλαβεις.. απο οτι ειδα μεχρι τωρα ΟΣΟΙ πηραν ONLINE και ελαβαν MAIL επιβεβεωσης μια χαρα παρελαβαν :)

• Like 1
Δημοσ.

Δε θέλω να γκρινιάζω αλλα από την Πέμπτη που εκανα την online παραγγελία, ουτε φωνή ουτε ακρώαση. Δεν εχει καταχωρηθει η αίτηση κάν στο συστημα τους.

Να αρχίσω να ανησυχω;

Υπάρχει κάποιος να εχει προχωρήσει σε επόμενο στάδιο για να δώσει πληροφορίες;

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα δύο εβδομάδες μετά. Μην ανησυχείς. Απλά αν δεις ότι καθυστερούν, κάνε τους μια ενόχληση...

Δημοσ.

Οποιος προλαβε πρόλαβε.

Αραγε εχουν τεμάχια στα χέρια τους ή πουλάνε αέρα;

WIND_Mid_banner_eksantlithike_MOTOROLA_FIRE.png

παρελαβε κανεις παιδια; υπαρχει καποιο ελληνικο review-hands on;

Προς το παρόν αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=NfhkNaJ_idM

ή αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=IydrHop5lzg

και αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=VwMbiX-OwRY

Δημοσ.

Τι περιμενετε τετοιες προσφορες δεν θα κρατανε πολυ! Αφου ουσιαστηκα στο χαριζουν! ποσα να εχουν? Εξαλου δεν γινεται και καποια παραπλανιτικη καμπανια για να πεις οτι σε εξαπατανε!

Σου λενε εχουμε αυτο τρεξε, αν δεν τρεξεις και πας μετα απο καμμια βδομαδα και δεν υπαρχει δεν φταινε αυτοι!!

Δημοσ.

εχουν στην wind αν ξερετε ΤΩΡΑ αυτες τις μερες δηλαδη καμια τετοια προσφορα με κανενα samsung? αν ναι σε ποιο καταστημα αθηνα κεντρο κοντα,.,,,

(δε θελω motorolla κτλπ)

Δημοσ.

Με καλέσαν απο την Wind για το motorola fire.

H αιτηση ήταν από το βράδυ της Πέμπτης 2/7/2012. Αφορά φορητοτητα απο Cosmote - What's up. Λένε οτι θέλουν 4 ημέρες εργάσιμες για να πάρουν το νουμερο απο την Cosmote (ας το ελπίσουμε - πάντος το νούμερο αποπροπής φορητότητας της cosmote για όποιον ενδιαφέτεται είναι το 2102501125), μετά αποστέλεται η συσκευή motorola fire xt311 (συν 1-2 εργασιμες υπολογίζω), η δήλωση ταυτοπροσωπίας για υπογραφή & η Q κάρτα sim (η οποία θα μείνει ανενεργή για τουλάχιστον 1-2 ημέρες ακόμα). H πληρώμη των 69€ γίνεται στo courier (ACS) και ταυτόχρονα η παραλαβή. Η πίστωση της πρώτης των 6 δόσεων με ενημέρωσαν οτι θα γίνει λίγες μέρες αργότερα.

Για την παραλαβή απαιτήται: να υπάρχει ταυτοπροσωπία, μία φωτοτυπία ταυτότητας & τα χρήματα.

Δηλάδη ο συνολικός χρόνος απο την online παραγγέλια μέχρι και την ενεργοποίηση μάλλον φτάνει τις 15 με 20 ημερολ. ημέρες.

Αρκετές μέν - τραγικές όχι - αρκεί να μη στραβώσει πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...