naruto14 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Πέρασε σε κατάσταση "Αναμένεται σύντομα"... από εδώ και πέρα όποιος παραγγείλει δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα το λάβει... Βοήθειά σας... Ωραία τώρα με πείσατε και μένα να μην το πάρω
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Κανεις δεν ειδε οτι δεν υπαρχουν Ελληνικοι χαρακτηρες στα πληκτρα; Αν ειναι σωστη η φωτο δεν χρειαζεται αλλος λογος.
spook Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αυτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αφού τα πλήκτρα παραμένουν στην ίδια θέση... Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App
abc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Τα λοτζιτεκ δεν έχουν Ελληνικά από όσο ξέρω.... Σιγά τα ωά! Ποιος κοιτάει τα πλήκτρα τη σήμερον ημέρα? 1
FiKiFiKi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Τα λοτζιτεκ δεν έχουν Ελληνικά από όσο ξέρω.... Σιγά τα ωά! Ποιος κοιτάει τα πλήκτρα τη σήμερον ημέρα? Το δικό μου έχει αλλά δεν είναι το ίδιο με αυτό της προσφοράς
tigersgate6 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) και το sidewinder x6 που κατεχω ετσι ειναι χωρις ελληνικα ....δυσκολευτηκα λιγο αλλα συνηθισα !!! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2012 από tigersgate6
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αυτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αφού τα πλήκτρα παραμένουν στην ίδια θέση... Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App Αυτο ελειπε να μην εβγαζε και τους χαρακτηρες στο πατημα ή να ηταν σε αλλη θεση... Φυσικα και ειναι προβλημα απο την ωρα που μπορει να τυχει να χρησιμοποιησει και καποιος αλλος το pc, πχ αν εχεις μικρο παιδι. Αν ειναι αποκλειστικη η χρηση οκ. 1
deesnider Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δε φανταζόμουν ότι υπάρχει χρήστης pc, που δεν έχει μάθει τις «περίεργες» αντιστοιχίες των ελληνικών γραμμάτων στο αγγλικό πληκτρολόγιο. Να πω ότι είναι πολλές, κάτι πάει κι έρχεται! Πόσες είναι όμως; Πέντε; 1
leros2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Έχω παρατηρήσει ότι σε κανένα (τουλάχιστον όσα έχω δει απο κοντά) φωτιζόμενο πληκτρολόγιο δεν υπάρχουν Ελληνικοί χαρακτήρες .... Και 'γω αυτό έλεγα στον εαυτό μου ... να μην πάρω ποτέ χωρίς ελληνικούς .. αλλά αυτό το παρήγγειλα ... Ελπίζω το Πλαίσιο να μην έχει μαζέψει όλα τα ελαττωματικά της Logi και να μας τα πασάρει εμάς
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Τελικά μου φαίνεται ότι a caballo regalado, no le mires el diente... 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αν φας την τιμη των 79 που βλεπεις στο σκρουτζ ναι νομιζεις οτι σου χαριζουν γαιδαρο... Ελα ομως που παιζει σε ολη την Ευρωπη απο 50 ευρω και για εμας με δωρεαν μεταφορικα στα 53 ευρω (http://www.logitech..../keyboards/4740) Αν το χαριζαν κανεις δεν θα κοιτουσε δοντια βεβαια, αλλα 30 ευρω δεν ειναι δωρεαν. (Μαλλον ειναι, σαν την προσφορα με τις δωρεαν διακοπες του Γερμανου διπλα )
spook Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αν έχεις μικρό παιδιά ίσως να είναι πρόβλημα και πάω μπάσο. Άλλα το μεγαλύτερο ποσοστό όσων το παραγγελίαν σίγουρα δεν θα έχουν ενδοιασμούς αν κοιτάξουν τα πλήκτρα να ξέρουν τι να πατήσουν. Όσο για την τιμή πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες που θα μπορούσαμε να βρούμε το συγκεκριμένο περιφερειακό. Όση πιστοί αγοράσετε. Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αν φας την τιμη των 79 που βλεπεις στο σκρουτζ ναι νομιζεις οτι σου χαριζουν γαιδαρο... Ελα ομως που παιζει σε ολη την Ευρωπη απο 50 ευρω και για εμας με δωρεαν μεταφορικα στα 53 ευρω (http://www.logitech..../keyboards/4740) Αν το χαριζαν κανεις δεν θα κοιτουσε δοντια βεβαια, αλλα 30 ευρω δεν ειναι δωρεαν. (Μαλλον ειναι, σαν την προσφορα με τις δωρεαν διακοπες του Γερμανου διπλα ) Άρα όπως τα λες είναι σχεδόν στην μισή τιμή από την φθηνότερη που βρίσκεις πανευρωπαϊκά. Αν αυτό δεν είναι προσφορά τι να πω... 1
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω πολυ τον TS, παρήγγειλα και εγω ενα Ειναι βεβαια σε κατασταση αναμενεται συντομα αλλα δεν το βιαζομαι και αν αργησει. Επισης και να μου ριξουν ακυρο δεν θα ξαφνιαστω και πολυ.. μας εχουν συνηθίσει σε κατι τετοια τον τελευταιο καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα