Προς το περιεχόμενο

Logitech Illuminated Keyboard 29,90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρομαι που παραλάβατε και όλα μια χαρά! B) Καλοπληκτρολόγητο να είναι! :-D

Πάντως αρχίζω να ανησυχώ με την πάρτη μου! Πριν 2-3 χρόνια, το ζαχάρωνα επί μήνες αυτό το πληκτρολόγιο! Και δεν ζηλεύω καν που δεν αποφάσισα να παραγγείλω! Είμαι καλά γιατρε μου; :unsure:

μεγαλωνουμε και ωριμαζουμε :X

(χαλασε το g15 μου και ειμαι με ενα φτηνο no-name. δεν με νοιαζει καν πια. 3 χρονια πριν θα εκλαιγα μαλλον :-( )

• Like 1
Δημοσ.

μεγαλωνουμε και ωριμαζουμε :X

(χαλασε το g15 μου και ειμαι με ενα φτηνο no-name. δεν με νοιαζει καν πια. 3 χρονια πριν θα εκλαιγα μαλλον :-( )

Καλά και εγώ θα έκλαιγα πριν μερικά χρόνια. Για την ακρίβεια θα είχα σκάσει για κανένα μήνα! :X Έχω και εγώ G πληκτρολόγιο και το ξέσκαψα χθες επ'αφορμής του illuminated! Μέχρι που μου ξύπνησαν μνήμες για το πώς είχα το γραφείο μου παλιά! Παίζει να το είχα κρύψει για κανένα χρόνο σχεδόν και να μην το θυμάμαι. Και είχα αφήσει ένα απλό του 10 ευρου! :-D (περισσότερο από πλήξη τα αλλάζω στο γραφείο μου)

Ας μην ήταν κάτι έξοδα που δεν αποφεύγονται αυτό το μήνα ότι και να κάνω και ίσως να τα "πέταγα" και εγώ τα 30 ευρώ!

Δημοσ.

εγω παντως παρηγγειλα 2/8 τηλεφωνικως. Η κοπέλλα στο τηλ μου ειπε οτι ηταν ενα τελευταιο στην αποθήκη. Παρασκευη παρελαβα απο καταστημα Μεσογειων κανονικα το πληκτρολογιο. Μαλλον ημουν τυχερος :)

Δημοσ.

πηρες και πληκτρολογιο Ανεστη?!!!:P παντως το Κ800 που εχω εγω ειναι πολυ καλο αλλα σβηνει ο φωτισμος αμεσως σχεδον!!!(ειναι το ιδιο σε ασυρματο!)δεν εδινα 90ευρω παντως γιαυτα τα πληκτρολογια με τιποτα!!:P

Δημοσ.

πηρες και πληκτρολογιο Ανεστη?!!! :P παντως το Κ800 που εχω εγω ειναι πολυ καλο αλλα σβηνει ο φωτισμος αμεσως σχεδον!!!(ειναι το ιδιο σε ασυρματο!)δεν εδινα 90ευρω παντως γιαυτα τα πληκτρολογια με τιποτα!! :P

Ασύρματο backlit δεν θα επαιρνα με τίποτα... το συγκεκριμένο που είναι ενσύρματο είναι πάντα αναμένο και δείχνει τέλεια το βραδυ στο γραφείο μου!!!

Δημοσ.

γιατι ποιο το αρνητικο του?εγω απο τις 16 ιουλιου που το πηρα (δωρο γεννεθλιων!) δεν το εχω ξαναφορτισει. ο φωτισμος σβηνει εφοσον δεν χρησιμοποιειται.

Δημοσ.

Όντως το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ καλό. Το έχω εδώ και κανένα μήνα περίπου.

Το μόνο αρνητικό που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι ότι αργεί λίγο να κάνει αλλαγή γλώσσας όταν πατάω Alt+Shift.

Δημοσ.

Όντως το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ καλό. Το έχω εδώ και κανένα μήνα περίπου.

Το μόνο αρνητικό που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι ότι αργεί λίγο να κάνει αλλαγή γλώσσας όταν πατάω Alt+Shift.

Δεν νομιζω να εχει σχεση το πληκτρολογιο με αυτο το προβλημα. Κατα τ'αλλα ζηλευω οσους παραλαβανε :fear:

Δημοσ.

γιατι ποιο το αρνητικο του?εγω απο τις 16 ιουλιου που το πηρα (δωρο γεννεθλιων!) δεν το εχω ξαναφορτισει. ο φωτισμος σβηνει εφοσον δεν χρησιμοποιειται.

Αυτό ακριβώς είναι για μένα το αρνητικό... ότι σβήνει για να μην σου τρώει μπαταρία... αλλά είναι τόσο όμορφο όταν είναι αναμένο που είναι κρίμα να σβήνει... ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο είναι και πάλι διαθέσιμο στα 79,90..

Όλους εμάς που μας λέγανε οτι υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας δε μας κοροιδέψανε;

Δημοσ.

τότε υπήρχε θέμα, τώρα όχι, έπρεπε να βάλουν πάλι την προσφορά?

Στο email που μου είχαν στείλε και λέγανε για πρόβλημα διαθεσιμότητας ,τους είχα απαντήσει οτι μπορώ να περιμένω όσο καιρό χρειαστεί..Παρ'όλα αυτά ακυρώσανε την παραγγελία μου χωρίς άλλη συζήτηση..

Τώρα τους έστειλα email και ελπίζω οτι κάτι μπορεί να πετύχω.

• Like 2
Δημοσ.

Στο email που μου είχαν στείλε και λέγανε για πρόβλημα διαθεσιμότητας ,τους είχα απαντήσει οτι μπορώ να περιμένω όσο καιρό χρειαστεί..Παρ'όλα αυτά ακυρώσανε την παραγγελία μου χωρίς άλλη συζήτηση..

Δύσκολα φίλε μου, είναι εξασφαλισμένοι με το "Αποδέχομαι τους όρους χρήσης" που πατάς για να κάνεις την παραγγελία σου

• Super Moderators
Δημοσ.

ε κλασικά θα σου πετάξουν ότι ήταν προσφορά μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...