panosno1com Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 ε ερμ...πως να στο πω...γλάσο ελα να σου κανω την καρεκλα
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Εκεί θέλει άσπρη σάλτσα.Δοκίμασε to sthn alfredo απο πάνω.
xreokopia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αν κάποια φορουμίτισσα θέλει να κρατήσει τον αγαπημένο της δικό της για πάντα, μπορεί να προσθέσει το αίμα της περιόδου της στη σάλτσα της μακαρονάδας που θα τον ταίσει. Πανάρχαιο μαγικό κόλπο. Πιάνει, λένε. Περαν του οτι αυτη η ιδεα ειναι αηδιαστικη και περαν του οτι πρεπει να εχει κανεις αϊ κιου μπιφτεκιου για να πιστεψει κατι τετοιο, τι γινεται εαν καποια στιγμη εσυ δε θα θες ποια τον αγαπημενο σου? Πως θα τον ξεφορτωθεις απ τη στιγμη που με το μαγικο αυτο θα σου εχει γινει στρειδι?...
fylatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Περαν του οτι αυτη η ιδεα ειναι αηδιαστικη και περαν του οτι πρεπει να εχει κανεις αϊ κιου μπιφτεκιου για να πιστεψει κατι τετοιο' date=' τι γινεται εαν καποια στιγμη εσυ δε θα θες ποια τον αγαπημενο σου? Πως θα τον ξεφορτωθεις απ τη στιγμη που με το μαγικο αυτο θα σου εχει γινει στρειδι?...[/quote'] Παιζει απο το χρωμα της σαλτσας, αν ειναι απο κοκκινο ως βυσσινι τοτε στρειδι, αν ειναι σκουρο κοκκινο ως καφε εχει αντιθετη δραση.
stavi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 εμένα το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια. Μπορείς να τα φας με οτιδήποτε, με μπέϊκον, με αυγά, με κοτόπουλο, με τόνο, με σολωμό, με λαχανικά, με κιμά, με κόκκινη και με άσπρη σάλτσα, με τυριά, με κρεμμύδι, με σκόρδο και μανιτάρια. Μαρέσουν τόσο πολύ που έχω βάλει στόχο να συλλέξω όλες τις συνταγές για μακαρόνια που υπάρχουν στον κόσμο. 1
Toufas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/444601-το-νήμα-της-μαγειρικής/
kuzko21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 alfredo, ειναι αυτο που θες. http://allrecipes.co...lfredo-sauce-2/ το εκαμα αυτο μολις ,και γαμω βγηκε... μου περισεψε λιγη σαλτσα γιατι τα μακαρονια ηταν λιγα τελικα , μπορω να την κρατησω ψυγειο , να τη ζεστανω με λιγο νερο και αν τη φαω αυριο ξερωγω η χαλαει επειδη εχει την κρεμα μεσα...?
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ζεστανε την με λιγο γαλα/κρεμα γαλακτος σε μια κατσαρολα 1
REDODIN7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Για καλοκαιρι ο καλυτερος τροπος να τρως ζυμαρικα ειναι σαν κρυα σαλατα. Βεβαια και ζεστα μια χαρα ειναι Προτεινω κλασικη καρμποναρα με ζωμο απο το μακαρονι, αβγο, παρμεζανα, πεκορινο και μπεικον.
flik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Εγώ για alfredo έκανα αυτή: http://www.foodnetwork.com/recipes/emeril-lagasse/fettucine-alfredo-recipe2/index.html Με λίγο παραπάνω παρμεζάνα απο ότι γράφει, και βγήκε εξαιρετική. Πιπέρι θέλει αρκετό. Μπορώ να πω πως βγήκε ίδια με την alfredo των fridays. Αν είχα και κοτόπουλο....
skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Πουμαρό classic, το ρίχνετε σε τσιγαρισμένο κρεμμυδάκι, μετά ρίχνετε λίγο αλλάτι, μισό κύβο knorr, τρία μπαχάρια, ένα φύλο δάφνης και μια κοφτή κουταλιά σούπας βούτυρο.Αφήνετε την σάλτσα να σιγοβράσει για 5 λεπτά και είστε έτοιμοι!!!
kuzko21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εγώ για alfredo έκανα αυτή: http://www.foodnetwo...ipe2/index.html Με λίγο παραπάνω παρμεζάνα απο ότι γράφει, και βγήκε εξαιρετική. Πιπέρι θέλει αρκετό. Μπορώ να πω πως βγήκε ίδια με την alfredo των fridays. Αν είχα και κοτόπουλο.... νομιζω οτι η alfredo εχει σκορδο μεσα, αυτη που εδωσες δεν ειχε.... κατα τα αλλα πανω κατω ιδιες ειναι σα συνταγες. αυριο θα κανω αυτη που ειχε δωσει ο τουφας με τα τοματινια και θα σας πω. μια ερωτηση : οταν την εφτιαχνα ειχα δυνατη τη φωτια και φουσκωσε 2-3 η κρεμα γαλακτος. χαμηλωνα λιγο , ανακατεβα και κοχλαζε απλα... υποτυθεται οτι χαλαει αμα φουσκωνει? οχι οτι βγηκε κατι λαθος στη γευση απλα να ξερω , μιπως πηζει περισσοτερο ετσι η οτιδιποτε....
flik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 νομιζω οτι η alfredo εχει σκορδο μεσα, αυτη που εδωσες δεν ειχε.... κατα τα αλλα πανω κατω ιδιες ειναι σα συνταγες. Η παραδοσιακή alfredo, είμαι 99% σίγουρος οτι αφορά μόνο βούτυρο και τυρί. Οι περισσότερες πλέον έχουν κρέμα, τώρα για κρεμμύδι, σκόρδο, ή και αυγό που έχουν μερικές είναι παραλλαγές, δε βγαίνει άκρη, όπως και στη μπολονέζ δε βγαίνει άκρη απο όσο έψαξα. 1
kuzko21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 i stand corrected , εχεις δικιο και εδω και το λινκ http://en.wikipedia.org/wiki/Fettuccine_Alfredo λεει τα βασικα υλικα και τις παραλλαγες.... τεσπα εγω το συμπαθω το σκορδο και το κουμπωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα