Black Flag Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Πριν λίγες ώρες το ψυγείο σταμάτησε να λειτουργεί. Βασικά είχε πιάσει πάγο και δεν λειτουργούσε σώστα. Το έκλεισα για 20 λεπτά περίπου και όπως πάντα ο πάγος ξεκόλλησε από το πίσω μέρος και τον αφαίρεσα. Το θέμα είναι ότι από το βάρος του πάγου που έπεσε λιώνοντας έσπασε το σωληνάκι του θερμοστάτη που είναι βιδωμένο στην πλάτη στο εσωτερικό του ψυγείου. Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί ο θερμοστάτης και η λειτουργία του ψυγείου λόγω του ότι έσπασε το σωληνάκι; Για την ιστορία το ψυγείο είναι ένα Pitsos τριαντακονταετίας.
mphxths Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Πηγαινε σε ενα στοκ χαουζ αδελφε και παρε ενα καινουργιο non frost. Τα παλια θελανε συχνα αποψυξη , γιατι η καταψυξη μετα απο λιγο εμοιαζε με την σιβηρια. Τωρα αν σε εσενα ειχε παρα-πιασει παγο , μπορει να επηρρεαστηκε η λειτουργια του + οτι προκαλεσε μετα ο παγος.
Black Flag Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Πες στον πατέρα μου για καινούριο, εάν θες να τ' ακούσεις! Το καλοκαίρι είχε συνήθως προβλήματα, όπως και τώρα. Το 'χω κοιτάξει για καινούριο και το 500εύρω το λιγότερο είναι δεδομένο.
mphxths Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Πες στον πατέρα μου για καινούριο, εάν θες να τ' ακούσεις! Το καλοκαίρι είχε συνήθως προβλήματα, όπως και τώρα. Το 'χω κοιτάξει για καινούριο και το 500εύρω το λιγότερο είναι δεδομένο. stock house αδελφε...παιρνεις ηλεκτρικες συσκευες με μικρα κουσουρια..π.χ. κανα χτυπηματακι στα πλαινα , κανα γδαρσιματακι , συσκευες που ηταν σε εκθεσεις κλπ πληρως λειτουργικες φυσικα με τα μισα λεφτα. εχω παρει κουζινα , ψυγειο , πλυντηριο απο στοκ χαουζ και καμμια απο αυτες τις συσκευες δεν εκανε πανω απο 200-250 ευρω...και ολες δουλευουν τελεια. ψαξτο..
Black Flag Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Έχω βρει ένα καινούριο στα 400 ευρώ, με χωρητικότητα σε λίτρα λίγο μεγάλυτερη από το Pitsos και πολύ μεγαλύτερη κατάψυξη. Εννοείται no frost και νέας τεχνολογίας καθώς επίσης και ενεργειακής κλάσης Α+. Δεν ξέρω όμως εάν είναι αξιόπιστα τα Zanussi. Γιατί για τα Pitsos, Bosch, Siemens έχω ακούσει τα χειρότερα τα τελευταία χρόνια.
Black Flag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Τελικά δεν είχε πρόβλημα, μάλλον έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα και έπεσε η ασφάλεια της γραμμής γι' αυτό και δεν λειτουργούσε. Αυτό έλειπε άλλωστε, Pitsos είναι! Επειδή όμως ήθελε σίγουρα καινούριο λάστιχο και και κανούριο πλαστικό στην πόρτα, αλλά ίσως να ήθελε και καμιά ρύθμιση το μοτέρ που είχε να επισκευαστεί από το 1993 - 1994, καθώς είχε σίγουρα θεματάκι με την κατανάλωση ενέργειας και είχε βγει ήδη το ποσό της αγορά από τον οικογενειακό προϋπολογισμό, πήραμε τελικά ένα Pitsos που μας το άφησαν από 950 ευρώ στα 660 ευρώ. Μια από τις τελευταίες παρτίδες που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα και Α+ ενεργειακής κλάσης και 3 χρόνια εγγύηση.
mentoras99 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 . Δεν ξέρω όμως εάν είναι αξιόπιστα τα Zanussi. Ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστα τα Zanussi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα