strat92man Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω αν επιτρέπεται να πάρω πτυχίο νωρίτερα από το προβλεπόμενο Στο Πανεπιστήμιο μου -στο τμήμα μου ειδικότερα- (όπως και σε όλα) η διάρκεια είναι 4 χρόνια. Υπάρχει νόμος που να το απαγορεύει να πάρω σε 3 χρόνια; Έχετε ξανακούσει τίποτα παρόμοιο ; Ευχαριστώ. ΥΓ: εννοείτε οτι θα δώσω τα μαθήματα ΟΛΑ,δεν εννοώ να δώσω μόνο των 3 ετών! χαχα :-D
DrLo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αν θυμάμαι καλά στο ΕΜΠ τουλάχιστον δεν μπορούσες να πάρεις το πτυχίο πριν τα 5. Δηλαδή μπορούσες να τελιώσεις μαθήματα και να συνεννοηθείς με καθηγητή για διπλωματική, να τελίωνες, να έκανες ότι έκανες αλλά το πτυχίο θα το έπερνες στα 5.
CtrlFreak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Πρέπει να ολοκληρώσεις όλη την διάρκεια των σπουδών σου ακόμα και αν στα 3 χρόνια δεν σου έχουν μείνει μαθήματα πρέπει να περιμένεις.
Downloadpercent Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 όχι δεν μπορείς, και γιατί να μπορείς? κάτι τέτοια γίνονται με το γα**νο πουλημένο σύστημα... μερικοί παίρνουν χ2 μαθήματα κάθε εξάμηνο για να τελειώσουν νωρίτερο, καλά κάνουν...μην πληρώνουν τσάμπα ΑΛΛΑ όχι να είσαι 5ο εξάμηνο και να πάρεις σεμινάριο τελειοφοίτων που είναι του 7ου και ο κανονισμός λέει ότι δεν μπορείς να το πάρεις αν δεν είσαι στο 7ο εξάμηνο....(δεν είναι σωστό να γίνονται εξαιρέσεις) πουλημένη κοινωνία...
panos2171 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Στη δική μου σχολή πριν αλλάξει το πρόγραμμα σπουδών μπορούσες σε κάθε εξάμηνο να δηλώσεις μέχρι 10 μαθήματα οπότε αν στο έτος περνούσες 20 στα 2 χρόνια θα είχες περασμένα 40 σε σύνολο 52 οπότε στα 3 χρόνια ξεμπέρδευες αλλά δεν ξέρω αν σου επέτρεπαν να πάρεις το πτυχίο ή να περιμένεις να συμπληρωθούν τα 8 εξάμηνα.
Downloadpercent Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 όταν λέω χ2 εννοώ μαχ 45 ώρες που ορίζει ο νόμος, ε περίπου 2 εξάμηνα μαζί είναι...
marmagia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Όχι το είχα ψάξει και για μένα αλλα δε ισχύει. Υποχρεωτικά θα περιμένεις 8 εξάμηνα Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα