spacefart Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 βοη8ειστε παιδια ψαχνω για κρεπερι να παραγγειλω.. εχω ψαξει και δεν βρισκω τπτ ειναι ολα κλειστα για περιοχη καισιαριανη παγκρατι βυρωνα.. ευχαριστωωωωωωωωωωω
deesnider Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αφού έπεσες σε απόγνωση (!) επειδή δε βρίσκεις ...κρεπερί, δεν τολμώ να φανταστώ την αντίδρασή σου αν - ω μη γένοιτο - χρειαζόσουν ...νοσοκομείο και δεν έβρισκες... 1
Apoll Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Συμφωνό deenider. Αναρωτιέμαι τί θα κάνει αν γυρίσει η Ελλάδα στην Δραχμή και κλείσουν τα πάντα για καμμιά εβδομάδα. Για κάτι πιο σοβαρό (νοσοκομείο όπως αναφέρεις), δεν νομίζω να την βγάζει καθαρή.
status Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 βοη8ειστε παιδια ψαχνω για κρεπερι να παραγγειλω.. εχω ψαξει και δεν βρισκω τπτ ειναι ολα κλειστα για περιοχη καισιαριανη παγκρατι βυρωνα.. ευχαριστωωωωωωωωωωω νταφου ε; κουφαλααααα;ρ Πακτωση.
adi32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αν δε βρεις φτιαξε μονος σου Ειναι πολυ καλυτερες και πολυ ευκολες
Material_Defender_1032 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Και το τρελό βιολί είναι κλειστό?
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 η κρεπα-κρεπα παντως στην νεα σμυρνη ηταν ανοιχτη χθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα