gdask Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Έχω βάλει εμφύτευμα. Ο πόνος αυτός καθαυτός δεν είναι πολύς ούτε δυσβάσταχτος. Εγώ το περίμενα πολύ πολύ χειρότερο. Είναι η διαδικασία που τρομάζει. Ειδικά όταν πιάνει ο γιατρός το τρυπάνι και τρυπάει την γνάθο για να μπουν εκεί οι βάσεις του εμφυτεύματος εκεί σου καρφώνεται η ιδέα πως τρελαίνεσαι στον πόνο και ας μην νιώθεις τίποτα στην πραγματικότητα πέρα από τον κραδασμό. Για μένα όμως το εμφύτευμα παραμένει καλύτερη λύση από γέφυρα, ειδικά για δόντια που φαίνονται.
fylatos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Έχω βάλει εμφύτευμα. Ο πόνος αυτός καθαυτός δεν είναι πολύς ούτε δυσβάσταχτος. Εγώ το περίμενα πολύ πολύ χειρότερο. Είναι η διαδικασία που τρομάζει. Ειδικά όταν πιάνει ο γιατρός το τρυπάνι και τρυπάει την γνάθο για να μπουν εκεί οι βάσεις του εμφυτεύματος εκεί σου καρφώνεται η ιδέα πως τρελαίνεσαι στον πόνο και ας μην νιώθεις τίποτα στην πραγματικότητα πέρα από τον κραδασμό. Για μένα όμως το εμφύτευμα παραμένει καλύτερη λύση από γέφυρα' date=' ειδικά για δόντια που φαίνονται.[/quote'] Ο κραδασμος ναι ειναι αντιληπτος. Πονο παντως δεν πρεπει να νιωθει ο ασθενης. Οχι οταν ο οδοντιατρος εχει πανω απο 7 αναισθητικα για να διαλεξει. Για το θεμα του εμφυτευματος εχει γινει συζητηση και πιο παλια σε ενα θεμα με τιτλο θηκη δοντιου. Αν γινει σωστα η επιλογη του ασθενη απο τον γιατρο του τοτε εχει καλη επιτυχια. Σε μερικα ποστ προσπαθησα να συγκεντρωσω καποια πραγματα: http://www.insomnia.gr/topic/439490-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%8D/ Και εδω σε αλλο θεμα τις λυσεις για την απωλεια προσθιου δοντιου/εκτος απο την μια λυση που ειναι το εμφυτευμα. http://www.insomnia.gr/topic/438738-k%CE%B5%CE%BD%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82/
Downloadpercent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Σχετικά με μένα, Έχω σπασμένα 2 πάνω μπροστινά, το 1 είπε ο οδοντίατρος ότι πρέπει να βγει η ρίζα άρα αναγκαστικά πάμε στην ακριβή λύση (εμφύτευμα) το άλλο είναι σε "καλή" κατάσταση και είπε θα δούμε, (και αυτό λέω να το βγάλω) εκτός από τα 2 πάνω που είναι το ζητούμενο έχω άλλα 2 να βγάλω τα οποία είναι από μέσα (δεν φαίνονται) Σήμερα έβγαλα το ένα, το πράμα έχει ως εξείς - Σου δίνει κάτι (υγρό) να το βάλεις στο στόμα και να το φτύσεις μετά - Μουδιάζει η περιοχή - Μου έκανε 2 ενέσεις - Μετά μου το έβγαλε έχω να πω ότι δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου, ούτε αυτό που έκανε είχε καμιά σχέση με το βίντεο(δεν σε πετσοκόβουν) να σημειώσω ότι έβγαλα ότι είχε απομείνει (ρίζα) και το τονίζω αυτό γιατί όταν έχεις το δόντι και πας να το βγάλεις είναι "εύκολο" απλά στο τραβάει? δεν ξέρεω τι κάνει... όταν όμως δεν έχεις το δόντι νομίζεις ότι θα σε σφάξει για να στο βγάλει... εμένα τουλάχιστον όχι... τουλάχιστον για την εξαγωγή δεν έχω να φοβάμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα