Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά Ρόδο.Τι πιο ωραίο απο βόλτες στα μεσαιωνικά σοκάκια και στην γενικότερα όμορφη πόλη της;Καλή νυχτερινή ζωή,καλές παραλίες,αξιοθέατα.Το πιο ωραίο νησί της Ελλάδας

Δημοσ.

Λιγο μακρια ομως πεφτει η Ροδος. Φυσικα ολα οσα λετε τα εχει και δεν αντιλεγω καθολου. Απλα θα θελαμε κατι πιο κοντα.

Ευχαριστω και παλι ολους για τις προτασεις και το χρονο σας.

Δημοσ.

Κεφαλλονιά. Να μείνεις Αγία Ευφημία που είναι ακριβώς στο κέντρο του νησιού. Αυτό θα σε βολέψει εκπληκτικά. Κανονίζεις κάθε μέρα μια εκδρομή σε ένα προορισμό και στις 9 μέρες έχεις δει όλο το νησί που είναι απο τα καλύτερα που έχω δει σε επίπεδο φυσικής ομορφιάς και θαλασσών (κύρια προτεραιότητα μου).

Απλά χρειάζεται προγραμματισμός για το που θα πηγαίνετε κάθε μέρα και τι να δείτε. Αν το κάνετε θα δείτε ότι είναι όνειρο.

Δημοσ.

Eγινε sphinxgr, θα το εχω υπ'οψην. Σε ευχαριστω.

Σκεφτομαστε ακομα και την Μηλο ή Σιφνο. Πιστευω πως η Σιφνος ειναι πιο κοντα σε αυτα που ζηταω...σωστα?

Μπορει ακομα να το κανουμε 4-5 μερες Σιφνο και αλλες 5-6 Παρο που ειχα παει πιο μικρος βεβαια και μαρεσε πολυ. Ιδιαιτερα Ναουσα τρελαινομαι. Μη φανταστειτε οτι θα τρεχω σε punda ή σε barbarossa... icon_smile.gif

Δημοσ.

Η Σίφνος είναι μέγιστο για 2 μέρες. Δεν έχει παραλίες, δεν έχει χώρα να κυκλοφορήσεις (οκ έχει, και σε 3 λεπτά την έχεις γυρίσει ολόκληρη) και γενικά ΔΕΝ αξίζει. Αξίζει μόνο για 2 μέρες για να πεις απλά ότι πήγες.

Βραδινή Ζώη? Μόνο ένα μαγαζί ουσιαστικά.

Δημοσ.

Κεφαλλονιά. Να μείνεις Αγία Ευφημία που είναι ακριβώς στο κέντρο του νησιού. Αυτό θα σε βολέψει εκπληκτικά. Κανονίζεις κάθε μέρα μια εκδρομή σε ένα προορισμό και στις 9 μέρες έχεις δει όλο το νησί που είναι απο τα καλύτερα που έχω δει σε επίπεδο φυσικής ομορφιάς και θαλασσών (κύρια προτεραιότητα μου).

Απλά χρειάζεται προγραμματισμός για το που θα πηγαίνετε κάθε μέρα και τι να δείτε. Αν το κάνετε θα δείτε ότι είναι όνειρο.

Θα συμφωνησω - πολυ ωραιο νησι με πολλες επιλογες και εικόνες

Μια ακομη προταση: Αμοργος (Αιγιαλη) - πεφτει μακρια ομως

Δημοσ.

Σκυρο παω απο μικρο παιδι ,αν οχι καθε χρονο ,καθε 2-3 χρονια,εχω και πολλους φιλους εκει.Φανταστικο νησι για οικογενειες και ζευγαρακια.

Τακτικος θαμωνας του μπαρ Καλυψω στην χωρα οπου παιζονται και μεγαλες μαχες σκακιου μπλιτς με μικρο στοιχημα. :devil:

Ωραίος :) Κι εγώ είμαι από Σκύρο και φυσικά προτείνω να πάει ο TS στο νησί! Πολύ καλό φαγητό αλλά και σε λογικές τιμές στο "Κονάκι" και σε πολλά ακόμα ταβερνάκια. Μπορεί να μην έχει clubs, but who needs them after all? Μπαράκια, ταράτσες, παραλίες και μπυρόνια στα χέρια. Αρκούν.

Δημοσ.

Γιατί ντε και καλά νησί;

Προτείνω νότια (νοτιοδυτική) Πελοπόννησο ή δυτική Ελλάδα. Και παραλίες, και "χώρος" για γύρισμα, και φθηνότερη μετάβαση, και φθηνότερα προϊόντα (δεν πρέπει να έρθουν με καράβι) και πληθώρα παραλιών.

Η μετάβαση σε νησί απαιτεί τουλάχιστον 10€ το άτομο και 40€ το αμάξι one way. Άρα, 2 άτομα και αμάξι = 120€ διπλής διαδρομής ταξίδι τουλάχιστον για οποιοδήποτε νησί (Κεφαλονιά, π.χ., είναι 60€ το αμάξι και 20€ το άτομο... διπλής διαδρομής αμάξι και δύο άτομα = 200€).

Και όλα αυτά, χωρίς βενζίνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...