thanos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 καλημερα παιδια ,οπως γραφω και στον τιτλο πηρα την αποφαση να ξενιτευτω και εγω σε ελληνικο εστιατορειο στην γερμανια σαν λαντζερης ,καποιος που εχει εμπειρια στο εξωτερικο μπορει να με συμβουλευσει τι πρεπει να προσεχω ? δλδ πως ειναι η δουλεια σε αυτο το ποστο ,την δουλεια δεν την φοβαμαι αυτο ειναι σιγουρο η ζωη στην γερμανια πως ειναι τι πρεπει να προσεχω ,να πω πως δεν μιλαω αγγλικα ,αυτο θα ειναι καποιο προβλημα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Γερμανικά μιλάς; 1
dragonver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Καλή σου τύχη φίλε. Κοίταξε καλό θα ήταν να ξέρεις αγγλικά, δεν είναι για την δουλειά αφού όπως είπε θα δουλεύεις λάντζα, αλλά πες ρε αδερφέ βγαίνεις μια μέρα στο δρόμο και θέλεις κάτι να ρωτήσεις. Τι θα κάνεις;
thanos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Καλή σου τύχη φίλε. Κοίταξε καλό θα ήταν να ξέρεις αγγλικά, δεν είναι για την δουλειά αφού όπως είπε θα δουλεύεις λάντζα, αλλά πες ρε αδερφέ βγαίνεις μια μέρα στο δρόμο και θέλεις κάτι να ρωτήσεις. Τι θα κάνεις; το εχω σκεφτει και αυτο αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση ,δεν το βλεπω σαν εμποδιο την γωσσα θελω απλα να δουλεψω ειναι απαραιτητο σιγουρα ,αλλα εχω και καποιους δικους μου εκει περα πιστευω στην αρχη θα με βοηθησουνε
gigisoni Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Καλή σου τύχη φίλε. Κοίταξε καλό θα ήταν να ξέρεις αγγλικά, δεν είναι για την δουλειά αφού όπως είπε θα δουλεύεις λάντζα, αλλά πες ρε αδερφέ βγαίνεις μια μέρα στο δρόμο και θέλεις κάτι να ρωτήσεις. Τι θα κάνεις; Λογικά θα υπάρχουν δημόσιες σχολές όπου με λίγα λεφτά πας και μαθαίνεις την γλώσσα. Αποκλείεται να μην έχει στη Γερμανία. Θα δει τα ωράριά του και τι τον βολεύει, και θα πάει να γραφτεί, σε 1 χρόνο θα μπορεί να ψιλοσυνεννοηθεί και σε κανά δυο χρόνια δεν θα έχει πρόβλημα.
epp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 δυστυχως χωρις να ξερεις εστω και λιγο την γλωσσα της χωρας οπως ο ιδιος ειπες θα αναγκαστεις να δουλεψεις σε εναν ελληναρα 10-12ωρα με μισθο ισα ισα να τα βγαζεις μερα σε δουλεια(λαντζα) που δεν βοηθαει να μαθεις την γλωσσα και με αμφιβολο μισθο... 1
thanos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 δυστυχως χωρις να ξερεις εστω και λιγο την γλωσσα της χωρας οπως ο ιδιος ειπες θα αναγκαστεις να δουλεψεις σε εναν ελληναρα 10-12ωρα με μισθο ισα ισα να τα βγαζεις μερα σε δουλεια(λαντζα) που δεν βοηθαει να μαθεις την γλωσσα και με αμφιβολο μισθο... αυτο ακριβως που ειπες αυτο ειναι το μονο ποθ μπορω να κανω και αυτο θα κανω μ αρεσει δεν μ αρεσει πρεπει να δουλεψω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Εγω πηγα 1 μηνα εκει ταξιδι και ενω μιλαω ανετα αγγλικα, οι μισοι δεν μιλουσαν και οσοι μιλουσαν δεν τα μιλουσαν καλα. Τελικως επιστρατευα παντα τον κολητο Γερμανομαθη για να συνενοουμαι μαζι τους. Τωρα απο κει και περα ολα εξαρτωνται απο την ικανοτητα σου να προσαρμοζεσαι. Αλλο κλιμα, αλλος κοσμος, μακρια οικογενεια, φιλοι και παρεες και γκομενες, μοναξια, μηδενικες εξοδοι/καφεδες/διασκεδαση κλπ, πρεπει να προσαρμοστεις σε αυτη τη ζωη γρηγορα για να αντεξεις. Σε καθε περιπτωση πριν κανεις την κινηση βεβαιωσου οτι ο μισθος εκτος απο τα μηνιαια εξοδα σου, θα σου αφηνει και ενα κομποδεμα, γιατι αλλιως ειναι προτιμοτερο να μεινεις ανεργος στην Ελλαδα, παρα λαντζιερης στη Γερμανια να τρως τα νιατα σου χωρις να βγαζεις στην ακρη κανενα ψιλο. 1
thanos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Εγω πηγα 1 μηνα εκει ταξιδι και ενω μιλαω ανετα αγγλικα, οι μισοι δεν μιλουσαν και οσοι μιλουσαν δεν τα μιλουσαν καλα. Τελικως επιστρατευα παντα τον κολητο Γερμανομαθη για να συνενοουμαι μαζι τους. Τωρα απο κει και περα ολα εξαρτωνται απο την ικανοτητα σου να προσαρμοζεσαι. Αλλο κλιμα, αλλος κοσμος, μακρια οικογενεια, φιλοι και παρεες και γκομενες, μοναξια, μηδενικες εξοδοι/καφεδες/διασκεδαση κλπ, πρεπει να προσαρμοστεις σε αυτη τη ζωη γρηγορα για να αντεξεις. Σε καθε περιπτωση πριν κανεις την κινηση βεβαιωσου οτι ο μισθος εκτος απο τα μηνιαια εξοδα σου, θα σου αφηνει και ενα κομποδεμα, γιατι αλλιως ειναι προτιμοτερο να μεινεις ανεργος στην Ελλαδα, παρα λαντζιερης στη Γερμανια να τρως τα νιατα σου χωρις να βγαζεις στην ακρη κανενα ψιλο. ετσι οπως τα λες ειναι .οπως και να εχει η αποφαση εχει παρθει και ελπιζω να μην ειναι τοσο ασχημα.θα το παλεψω
dragonver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Τι θα σου παρέχουν; Διαμονή, διατροφή και τι μισθό;
thanos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 1 350 μισθο διαμονη διατροφη δωρεαν και ασφαλεια ..ετσι μου ειπανε τωρα αν πραγματικα αληθευουν θα παω και θα το διαπιστωσω
epp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Αλλο κλιμα, αλλος κοσμος, μακρια οικογενεια, φιλοι και παρεες και γκομενες, μοναξια, μηδενικες εξοδοι/καφεδες/διασκεδαση κλπ, πρεπει να προσαρμοστεις σε αυτη τη ζωη γρηγορα για να αντεξεις. οσους γνωστους εχω μια χαρα εξοδους καφεδες και διασκεδαση εχουν.. εκτος αμα μιλας για τιποτε μικρες πολεις..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 οσους γνωστους εχω μια χαρα εξοδους καφεδες και διασκεδαση εχουν.. εκτος αμα μιλας για τιποτε μικρες πολεις.. Αναλογως ποσους γνωστους ειχαν οταν πηγαν, αναλογως με τι ατομα συναναστραφηκαν οταν πρωτοπηγαν και αναλογως την οικονομικη τους ευχερεια. Αν πας ολομοναχος χωρις κονε, χρειαζεται οπωσδηποτε αρκετος χρονος προσαρμογης.
epp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Αναλογως ποσους γνωστους ειχαν οταν πηγαν, αναλογως με τι ατομα συναναστραφηκαν οταν πρωτοπηγαν και αναλογως την οικονομικη τους ευχερεια. Αν πας ολομοναχος χωρις κονε, χρειαζεται οπωσδηποτε αρκετος χρονος προσαρμογης. ααα λαθος αλλο καταλαβα εγω
thanos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Αναλογως ποσους γνωστους ειχαν οταν πηγαν, αναλογως με τι ατομα συναναστραφηκαν οταν πρωτοπηγαν και αναλογως την οικονομικη τους ευχερεια. Αν πας ολομοναχος χωρις κονε, χρειαζεται οπωσδηποτε αρκετος χρονος προσαρμογης. εγω παντως παω ξεκρεμαστος με γνωστους που βρισκονται μακρια απο εκει που θα παω οποτε θα ειναι δυσκολα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα