Stowner Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, αγόρασα ένα καινούριο pc λίγες μέρες πριν το οποίο προορίζεται για κάποιες εργασίες αλλά και για αρκετό gaming.Τα παιχνίδια που παίζω βέβαια είναι κανα δύο και δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις .Παρόλαυτα ενώ τα έxω στην χαμηλοτερη ποιότητα γραφικών σε στιγμές όπου υπάρχει πολύ δράση έχω μικρό κολλήματα στα γραφικά και θέλω να μάθω τη φταίει ώστε να μπορώ να το αλλάξω . Ο υπολογιστής περιλαμβάνεται από : κάρτα μνήμης : ram ddr3 corsair 4gb μητρική : mb msi 990fxa-gd65 cpu: amd fx 8120 video card: msi nvidia gt 620 επίσης θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να δω αν έχω εγκαταστήσει τα drivers της κάρτας γραφικών γιατί δεν είμαι σίγουρος αν τα χω βάλει σωστά.
whocares Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Η κάρτα σου δεν ενδείκνυται για gaming φίλε μου. Τους drivers είτε περνάς τους παλιούς που θα έχει λογικά το cd με το οποίο ήρθε η κάρτα, είτε πας στο Site της Nvidia επιλέγεις τη σειρά της κάρτας και το λειτουργικό σου και τους κατεβάζεις Ερωτησεις περιέργειας: Τι ανάλυση έχει η οθονη σου; Ποιο το τροφοδοτικό σου; Ποια είναι τα 2 games που παίζεις; (απλά για να σου πούμε σε τι κάρτα θα έπρεπε να πας για να παίζεις σαν άνθρωπος)
Stowner Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 league of legends,dota 2 ,ανάλυση 1920x 1020,τροφοδοτικό turbox 550 w
stm00192 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 αφου εχεις amd γιατι δεν επερνες ati? Γτ η nv κανει ναζακια στον AMD και δεν παίζει καλα? 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Aυτά τα games θα έπρεπε να τα παιζει ικανοποιητικά η κάρτα σου. Εννοείται ότι για gaming σοβαρό δεν κάνει βέβαια, όπως είπαν και τα παιδιά. Δες μήπως παίζει κάτι με τους drivers αν σε ενδιαφέρουν μόνο αυτά τα δύο. Αν θέλεις να παίξεις και άλλα παιχνίδια πας για αλλαγή κάρτας γραφικών + τροφοδοτικού.
Stowner Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) ναι αυτή ήταν μια από της ερωτήσεις μου .. υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω αν έχω εγκαταστήσει σωστά τα drivers της κάρτας γραφικών ? edit Τελικά τα drivers είναι εγκατεστημένα σωστά απ ό,τι είδα...απλά μου φαίνεται απίθανο να έχω 20-30 fps ακόμα και στην χαμηλότερη ποιότητα γραφικών..Μέχρι και το παλιό pc μου που το έχω από το 2000 κολλάει λιγότερο.. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2012 από Stowner
billkolias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Γτ η nv κανει ναζακια στον AMD και δεν παίζει καλα? αυτο ακριβος ενοουσα
stm00192 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 αυτο ακριβος ενοουσα Ετσι οπως το εννοούσες να το ξεχάσεις!!
billkolias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ετσι οπως το εννοούσες να το ξεχάσεις!! οτι ναναι
stm00192 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 οτι ναναι Ναι αυτό που εγραψες περι amd και nv ειναι ότι ναναι και δεν ισχύει....
billkolias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ναι αυτό που εγραψες περι amd και nv ειναι ότι ναναι και δεν ισχύει.... δεν το ειπα περι συμβατοτητας ati amd η nvidea intel δεν ξερω τι σκεφετηκες
stm00192 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 αφου εχεις amd γιατι δεν επερνες ati? Και τι ακριβως εννούσες με αυτο δλδ??
billkolias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 οτι δεν ειναι τπτ ιδιετερο οποτε θα μπορουσε να παρει μια ati να του ερθει πιο οικονομικα υποθετω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα