Haris San Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Btw εβαλα και γω αυτα τα options που λετε αλλα στο -winxp μου βγαζει error. Μολις ξεκιναει σκαει... o.O
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 βγάλτο το -winxp, σε όλους error πετάει. έφτασα μόνος από solinshky-> zelenogorshk και κατεβαίνω από cherno προς elekto σε hardcore (μου πήρε 2-3μέρες) αυτό το πράγμα να χάνεις γεμιστήρες που φοράει το όπλο όταν ανοίγεις πόρτες (κάνει reload) το παθαίνει κανάς άλλος; το έπαθα δυο φορές τώρα, και έχασα δυο 20άριδες γεμιστήρες για Μ4. Όχι τίποτ' άλλο, άφησα και το SKS για το οποίο είχα άπειρες σφαίρες (τόσο καιρό πρώτη φορά βρήκα Μ4)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως συνεχίζω να παίζω με το -winxp κανονικά. Όσο για αυτό που λες spirit οι γεμιστήρες δεν χάνονται...απλά επειδή έχεις διαφορετικούς γεμιστήρες το βγάζει στα options με την ροδέλα. Καλύτερα να έχεις ένα είδος γεμιστήρων ώστε να τους αλλάζεις μονο με R. Παίζω experimental σε 50 αρίδες και η βροχή είναι πια synced επίσης επιτέλους μπορείς "eat all"!
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως συνεχίζω να παίζω με το -winxp κανονικά. Όσο για αυτό που λες spirit οι γεμιστήρες δεν χάνονται...απλά επειδή έχεις διαφορετικούς γεμιστήρες το βγάζει στα options με την ροδέλα. Καλύτερα να έχεις ένα είδος γεμιστήρων ώστε να τους αλλάζεις μονο με R. Παίζω experimental σε 50 αρίδες και η βροχή είναι πια synced επίσης επιτέλους μπορείς "eat all"! thanks, μπορείς να εξηγήσεις λίγο παραπάνω; γιατί τώρα δεν τους έχω ούτε στο backpack, ούτε εμφανίστηκαν στο πάτωμα -περίμενα κανά πεντάλεπτο μπας και. Όντως είχα 2-3ειδών γεμιστήρες. και ανοιγω πορτες με το μεσαίο κουμπι του ποντικιού (πατώντας τη ροδέλα).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Sure, όταν έχεις ιδιους γεμιστήρες (ίδια τα πάντα, μέγεθος/χρώμα) τότε δεν σου βγάζει επιλογή με την ροδέλα ούτε με το R, πατώντας R κάνει απευθείας reload τον επόμενο ίδιο γεμιστήρα με περισσότερες σφαίρες, εάν δεν έχεις με περισσότερες σφαίρες δεν κάνει καθόλου. Δεν χρειάζεσαι παραπάνω από 2 ιδιους (τώρα άμα έχεις και 10 ιδιους ok, αλλα max για μένα 3 ώστε να έχεις τον τρίτο σε άλλο μέρος σε περίπτωση που φας σφαίρα). Επίσης καλο εκεί που τους έχεις να μην υπάρχει άδειο slot πιο ψιλά και τις σφαίρες στα διπλα slots, οποτε με τους κανεις reload ο άδειος γεμιστήρας θα πάει στην θέση του αλλου και πετάς τις σφαίρες που είναι διπλα για ευκολία. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα παραπάνω 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Όχι δεν με μπέρδεψες καθόλου, κατάλαβα τι λες, μια χαρά. Με τον τρόπο που μου λες θα αποφύγω το μήνυμα για το reload, οκ! Αν όμως το πάθω πάλι κατά λάθος ας πούμε, τι γίνεται; Γιατί είπες στο προηγούμενο post ότι δεν χάνονται οι γεμιστήρες, αλλά εγώ σίγουρα έχασα έναν 20άρη γεμιστήρα. Τι συνέβη ακριβώς: Είχα 20άρη γεμιστήρα στο M4 και 10άρη στο backpack, πάω να ανοίξω πόρτα, μου βγάζει το μήνυμα για reload, εγώ θέλοντας να ανοίξω την πόρτα πάταω τη ροδέλα (μεσαίο κουμπί), αντί να ανοίξει η πόρτα κάνει reload. Μου αλλάζει τον 20άρη γεμιστήρα με 10άρη, και ο 20άρης πλέον δεν υπάρχει πουθενά. Δεν τον έκανε empty, δεν υπάρχουν χύμα σφαίρες, τίποτα στο πάτωμα, gone. Καταλαβαίνω κάτι λάθος, ή είναι bug; να, το λέει κι άλλος http://feedback.dayzgame.com/view.php?id=2687 http://feedback.dayzgame.com/view.php?id=547 Το δεύτερο λίνκ ειδικά είναι ίδια περίπτωση ακριβώς, και εγώ είχα όλα τα inventory slots γεμάτα. Οπότε όντως μιλάμε για bug. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2014 από spirit)earth)aflame
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μου έτυχε ποτε, παρόλα αυτά μην κυκλοφορείς με διαφορετικούς, απλά άδειαζε και πετα τους διαφορετικούς.Ρε πούστη μου στο πουθενά ένας τυπάς με πυροβόλησε (στα πουλια φυσικά) τον flankάρα, το πυροβόλησα μια, πήγε πίσω από κάτι θάμνους και έκανε combat log. Όλα αυτά σε experimental. Εύχομαι να glitchάρει σε κάνα δωμάτιο μέχρι το release του game. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 http://youtu.be/-WofiN2c_XQ?t=14m38s εντάξει! βάλανε ασυρμάτους και πιάνεις συχνότητες..!
Assassinotetios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ και καιρό Xtrm! Κάποια στιγμή θα βάλουνε και Radio, με internet streaming, εκατοντάδες συχνότητες και server wide audibility (σε ακούνε σε όλους τους servers στο DB που είσαι). http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/141731-dayz-standalone-community-radio-station-applications-now-open/ Δώσε μου 5 να σε βρώ και το Devblog που το έδειχνε.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ και καιρό Xtrm! Κάποια στιγμή θα βάλουνε και Radio, με internet streaming, εκατοντάδες συχνότητες και server wide audibility (σε ακούνε σε όλους τους servers στο DB που είσαι). http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/141731-dayz-standalone-community-radio-station-applications-now-open/ Δώσε μου 5 να σε βρώ και το Devblog που το έδειχνε. δεν το ήξερα.. έχω να σπαμάρω δηλαδή GLOBALY τον κόσμο...muhahahhaa
Millennium Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 http://youtu.be/-WofiN2c_XQ?t=14m38s εντάξει! βάλανε ασυρμάτους και πιάνεις συχνότητες..! Πλάκα έχει.
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) άντε κάντε και εμένα αν θέλετε : xtrmsnpr αλλα στο dayz SA/mod θα με βρείτε να παίζω σαν kir menios εφόσον έγινα END GAME x2 μέσα σε λίγα λεπτά,i will save you! τώρα μου έμεινε ο ασύρματος να βρω καμιά ψυχή εκεί έξω! θα με βρείτε να συχνάζω σε ενός βέλγου φίλου τον σερβερ,δεν μαζεύει πολύ κόσμο,το πολύ να πιάσει 8 και ούτε.. 173.199.105.11:2302 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2014 από xtrmsnpr 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ακόμα ελληνικό server δεν έχω δει πάντως.
Assassinotetios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ας ελπίσουμε το team να συνεχίσει να υλοποιεί την καλή ιδέα με καλύτερο τρόπο. Dean Hall intends to leave developer Bohemia and step down as leader of his hit video game DayZ by the end of the year, Eurogamer can exclusively reveal. The game he created will be left in the hands of the team he leads today. Text Bolded for clarity, γιατί πολλά άρθρα δεν το λένε κάν. Διαβάστε όλο το άρθρο.http://www.eurogamer.net/articles/2014-02-24-dean-hall-to-leave-bohemia-and-step-down-as-leader-of-dayzΑλλά τονίζει: "He realises, too, that he'll never walk away completely from DayZ. "I'll be always involved," he said. "I would be surprised, and Bohemia would as well - I remember talking about this with Marek... I'll always be involved with it;" Ξεδιάντροπο copy paste. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Θα ήθελα μια φορα να ακούσω έναν να λέει την πραγματική απλή σύντομη αλήθεια...τα φράγκα! Προφανώς θα φύγει όταν το game μπει στην Beta οποτε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, αλλα ποτε δεν ξες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα