Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ακριβως μπορω να παραγγειλω απο ebay? Πιστωτικη δεν παιζει. Οποτε λογικα με paypal.

Πως βγαζω paypal?

Μπορω να πεσω "θυμα" και να χασω τιποτα?

Τι πρεπει να προσεχω γενικα?

Ειμαι τερμα αρχαριος :P

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εννοείς Paysafe? γιατί για να ανοίξεις λογαριασμό στο Paypal χρειάζεσαι πιστωτική....

H λειτουργία του paypal είναι ασφαλείς συναλλαγές με πιστωτική κάρτα μέσω internet :)

Δημοσ.

Κοίτα οι τρόποι πληρωμής είναι:

•  
    PayPal

•  
    ProPay

•  
    Skrill

•  
    Paymate

•  
    Credit card or debit card processed through the seller's Internet merchant account

•  
    Payment upon pickup

αν δεν έχεις κάτι από αυτά μπορεις να πας σε μια τράπεζα και να κάνεις μια προπληρωμένη πιστωτική.

Για αρχή βάζεις το ποσό της αγοράς που θες να κάνεις ή το μικρότερο επιτρεπτό της τράπεζας.

Αυτή δουλεύει σαν πιστωτική και έχει σαν όριο την αξία που έχεις κάνει κατάθεση στην τράπεζα.

Δημοσ.

Α να γεια σου. Το paypal δεν ειναι αυτο ? Και συνηθως ποσο ειναι αυτο το ποσο ? Γιατι εγω θελω να αγορασω κατι που κοστιζει γυρω στα 10 ευρω

Δημοσ.

Δεν είναι αυτό το paypal. Εκεί θα πας μετά, αφού έχεις την πιστωτική στα χέρια σου.

Το ελάχιστο ποσό δεν τον γνωρίζω... (πρέπει να είναι πάντως από 50-80€ ανάλογα την τράπεζα)

Σε ένα παρόμοιο post ένας φίλος είχε πει και για χρεωστική κάρτα, αυτή για ανάληψη από ΑΤΜ. Έχεις τέτοια?

Δημοσ.

Κοίτα δες αυτό που θες να αγοράσεις και προχώρα την παραγγελία σου.

Εάν ο πωλητής δέχεται και πιστωτική εκτός από paypal μπορείς να την δοκιμάσεις. Εαν δέχεται μόνο paypal πήγαινε κάνε εγγραφή και σαν πιστωτική δώσε αυτήν. Αν στην κάνει δεκτή είσαι οκ και προχωράς την παραγγελία σου.

Δημοσ.

Πρέπει να ανοιξεις paypal, το οποιο θελει χρεωστική κάρτα (δεν θελει δηλαδη απαραίτητα πιστωτικη) και ειναι ασφαλες. Υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες στα ελληνικα στο site του paypal

Δημοσ.

Κοίτα δες αυτό που θες να αγοράσεις και προχώρα την παραγγελία σου.

Εάν ο πωλητής δέχεται και πιστωτική εκτός από paypal μπορείς να την δοκιμάσεις. Εαν δέχεται μόνο paypal πήγαινε κάνε εγγραφή και σαν πιστωτική δώσε αυτήν. Αν στην κάνει δεκτή είσαι οκ και προχωράς την παραγγελία σου.

Δηλαδη να δοκιμασω και με πιστωτικη βαζοντας τον αριθμο της καρτας που αναγραφεται πανω ? Και με paypal βαζοντας παλι τον αριθμο της καρτας μου?

Σορρυ για το πρηξιμο, αλλα δεν εχω καμια σχεση με αυτα

Δημοσ.

Καλα ειναι δυνατον ολοι οι πωλητες αυτου που θελω να αγορασω να ζητανε μονο paypal? Πηγα να κανω αccount paypal αλλα τελικα δε κανει η καρτα μου. Η ειμαι τοσο ασχετος πια?? Δε ξερω.

Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη :P

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε.Καταρχας αλλο η πιστωτικη,αλλο το paypal και αλλο η χρεωστικη καρτα!!για αρχη αν θες να κανεις αγορες μεσω ιντερνετ αν δεν παιζει πιστωτικη καρτα πρεπει να πας να βγαλεις μια χρεωστικη.πας στην τραπεζα και τους λες οτι ενδιαφερεσαι να βγαλεις μια χρεωστικη καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ και θα σου πουν αυτοι αν πρεπει να εχεις καποιο χαρτι μαζι σου ή κατι αλλο για να στην βγαλουν(ενδεχεται να δωσεις και ενα ποσο).αφου την βγαλεις φτιαχνεις εναν λογαριασμο στο paypal και βαζεις τον αριθμο της καρτας στο paypal και αυτο ηταν.καθε φορα που θα βαζεις λεφτα στην καρτα θα σου κρατανε ενα μικρο ποσο απο την τραπεζα και με τα υπολοιπα θα μπορεις να αγορασεις.τωρα απο ποια τραπεζα θα βγαλεις χρεωστικη ειναι καθαρα δικο σου θεμα. :) οσο για τις αγορες μεσω paypal να ξερεις πως θα σου κρατανε και εκει ενα μικρο ποσο για καθε αγορα σου.

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Επισεις να ξερεις απο το ebay.com πρεπει να γραφει οτι οι πωλητες στελνουν στην Ελλαδα και τα εξοδα για να ερθει σε σχεση με το ebay.gr που στελνουν σιγουρα Ελλαδα και σου γραφει και αμεσως το ποσο!!!

Δημοσ.

Καταρχην αυτη που εχω για να βγαζω απο ΑΤΜ τι καρτα ειναι ? Επιπλεον εγω μια αγορα θελω να κανω γυρω στα 15 ευρω. Τωρα αυτοι τι ποσο παιζει να μου ζητησουν για να κανω τη καρτα? Και οταν λες οτι κρατανε ενα ποσο με καθε αγορα δηλαδη ? Κατω απο 1 ευρω?

Επισεις να ξερεις απο το ebay.com πρεπει να γραφει οτι οι πωλητες στελνουν στην Ελλαδα και τα εξοδα για να ερθει σε σχεση με το ebay.gr που στελνουν σιγουρα Ελλαδα και σου γραφει και αμεσως το ποσο!!!

Αυτα τα ξερω, τις καρτες και τους τροπους πληρωμης δε ηξερα :P

Δημοσ.

Η τραπεζα ισως σου ζητησει γυρω στα 5€.Τωρα για τι καρτα ειναι αυτη που εχεις εσυ δεν γνωριζω αλλα αφου δεν την δεχεται το paypal δεν μας κανει!! :ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...