madalx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έφτιαξα πρόσφατα ενα νεο κουτι και τις προάλλες που κάτι πασπάτευα και μπήκα σε bios έπαθα λίγο γιατι είδα την θερμοκρασία της cpu να τερματιζει κοντα στους 100 βαθμούς κελσίου. Πόσο λογικό ειναι αυτο για ι7 με την εργοστασιακή ψήκτρα σε καλα αεριζομενο κουτι (HAF 922); Αν είναι σε αυτούς τους βαθμούς μόλις μπούταρε όταν παίζω κανα παιχνίδι τι φτάνει δλδ; Και τωρα στο πραγματικο ερώτημα. Αξίζει να πάρω αλλη ψύκτρα; Θα κάνει δουλειά ή θα είναι του στυλ να δώσω 50-60 ευρω για μια σχετικά καλή για να ρίξει τη θερμοκρασία όλο κι όλο 5 βαθμούς; Θα ήθελα όμως αν απαντήσετε να έχετε πραγματική άποψη και να μου δώσετε μέτρο. Πχ αν ξοδέψεις τοσα και παρεις αυτου του επιπεδου σε κατεβαζει τοσους βαθμους κατω ενω αν πας σε πιο φτηνο τοσο θα σε παει εκει. Ευχαριστώ πολύ.
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 100 βαθμούς όχι δεν είναι καλό και κάτι άλλο παίζει ΑΝ όντως είδες θερμοκρασία cpu Κατέβασε αυτό και ανέβασε φωτογραφία http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Αν ξοδέψεις τοσα και παρειςαυτου του επιπεδου σε κατεβαζει τοσους βαθμους κατω ενω αν πας σε πιο φτηνο τοσο θα σε παει εκει. Σε αυτό δε μπορεί να σου πει κανένας πόσο θα πέσει. Κάνε το παραπάνω να δούμε τι τρέχει
duffyduck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 1. Εισαι σιγουρος οτι τοποθετησες σωστα την ψυκτρα? Το κοβω να μην εχει γινει σωστη εγκατασταση και ισως να μην παταει καλα. 2. Δεν μπορουμε να σου εγγυηθουμε για το ποσους ακριβως βαθμους κελσιου θα πεσει η θερμοκρασια με καποια συγκεκριμενη ψυκτρα. 3. Δεν χρειαζεται να δωσεις 50-60 ευρω, Με 30-40 ευρω παιρνεις μια καλη ψυκτρα και κανεις ανετα την δουλεια σου. Το θεμα ειναι εχεις τις γνωσεις και την εμπειρια να περασεις σωστα μια ψυκτρα? Γιατι παλι στους 100 θα πηγαινει.
madalx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. Μάλλον έκανα πατάτα. Βλέποντας και μονο το link για το πρόγραμμα ειδα κατι που μαλλον τωρα καταλαβα κι εγω τι εχω κανει. Αυτο που είδα μαλλον ήταν βαθμοι F κι οχι C οπότε μάλλον είναι πιο νορμαλ τα πράγματα. Παρόλα αυτα το βραδάκι θα ανεβάσω και φωτό. Όσο για τους βαθμούς εντάξει δεν είπα να μου υπογράψετε κιολας απλα μια αίσθηση αν εχετε. Του στυλ μιλάμε για 5 η για 20 βαθμούς οτι μπορει να σου ρίξει μια ψύκτρα ανάλογα με το ποσο καλή είναι. Αν μια με 30 ευρώ πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650158 θα κάνει καλή δουλειά είναι ένα ποσο που προτίθεμαι να το δώσω αν είναι να προστατέψω τη cpu λίγο.
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ανέβασε μία φωτογραφία απο το πρόγραμμα όποτε μπορέσεις να την δούμε. Είχα αμφιβολία απο την αρχή για τους 100 βαθμούς καθώς θα έκανε restart και θα είχες τρομερά κολλήματα. Κάτι για τις ψύκτρες. Διαφορές σε idle κατάσταση μην περιμένεις τρομερές. Εκεί που βοηθάει είναι σε Load καταστάσεις και σε θέμα θορύβου. Αν είσαι οκ απο θερμοκρασίες και δεν έχεις ευαίσθητα αυτιά μπορείς να μείνεις και ως έχεις μιας και είμαστε και σε δύσκολους καιρούς. Η ψύκτρα που δείχνεις είναι καλή για τα λεφτά της αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. http://www.skroutz.g...Spirit-120.html http://www.skroutz.g...e=xigmatek gaia Αλλά πρώτα ανέβασε μία φωτογραφία να δούμε τι παίζει
madalx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Λοιπόν στέλνω τα αποτελέσματα απο το πρόγραμμα και απλα να πω οτι τρέχω αυτη τη στιγμή firefox, chrome, utorrent και ειμαι στο 1-2 % cpu και 45% μνήμη. Εννοειται οτι εχουμε και καυσωνα χεχεχεχε. Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια και περιμένω να μου πείτε αν βλέπετε κατι ανησυχητικο.
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μια χαρά είσαι για την εποχή και με μαμά ψύκτρα. Το 120+ που φαίνεται πάνω είναι λογικά bug του προγράμματος
madalx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Και το κοιταζα κι εγω και λεω τι να ειναι αυτο... ολα τα άλλα καλά μου φάνηκαν. Άρα λογικά δεν χρειάζομαι κάτι έξτρα θεωρείς; Πάντως και απο θόρυβο δεν έχω θέμα ακόμη.
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Οχι δεν θες κάτι παραπάνω αν δεν ασχολείσαι με το θέμα o/c και δε σε νοιάζει ο θόρυβος. Προσωπικά βέβαια βάζω πάντα ψύκτρα σε νέο pc. Το έχω σαν γουρσουζιά ένα πράμα Το 120 αν ήταν αληθινό δε θα το έβλεπες και δε θα δούλευες το pc σου Αν δε σου περισσεύουν 30ευρώ μένεις ως έχεις χωρίς κανένα πρόβλημα και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα