Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω χασει το product key μου..

Πηγαινοντας στον υπολογιστη μου-ιδιοτητες κατω κατω γραφει το αναγνωριστικο προιοντος, εναν κωδικο απο 20 αριθμους.. Εχει καμια σχεση?

Δημοσ.

Moυ βγαζει τελικα ενα κλειδι στο προγραμμα system information for windows, αλλα γραφει

"microsoft windows NT currentversion defaultproductkey".. Αυτο ειναι?

Δημοσ.

Ο κωδικός πολλαπλής ενεργοποίησης, είναι το κοινό κλειδί που πουλάει η microsoft στους κατασκευαστές, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τα windows σε όλες τις συσκευές με τη μια και όχι κάθε μια ξεχωριστά.

Είναι αυτό που λέμε "windows ΟΕΜ".

Το windows key finder, δυστυχώς δίνει αποτέλεσμα μόνο σε άδειες λιανικής πώλησης.

Το στοιχείο αυτό, το πρόσθεσα επί την ευκαιρία στα σχόλια του αρχείου...

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα...Εκανα εκανα ενα format στο laptop μου...  Ειχα επανω τα windows prof 32 bit.. Και τωρα εβαλα τα windows ultimate 64 bit .. Το κλειδι που ειχαν ισχυει; Πως μπορω να το ανακτησω και να το περασω για να τα ενεργοποιησω ξανα . Ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Οχι, επρεπε να ξαναπερασεις windows 7 proffesional 64αρια.

Και προφανως, με το φορματ που εκανες, εχασες και το κλειδι απο την προηγουμενη εγκατασταση που δεν μπορει να ανακτηθει.

Δημοσ.

Α  Ναι....  Δηλ αν περασω  ξανα τα  windows 7 proffesional 64αρια θα ισχυει ο κωδικος τους; Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση... Το εκανα αυτο επειδη εχανα μνηνη απο τα 32 bit...

Δημοσ.

Ελα...Ναι....Υπαρχει στο laptop...Τι μπορω να κανω;

Να περασεις την εκδοση που λεει  το αυτοκολητο και να δωσεις αυτό τον σειριακο αριθμο

Αν δεν σου εχουν δωσει dvd εγκαταστασης λογικα θα υπαρχει κρυφο partition που θα  μπορεις να επαναφεριες το laptop όπως το αγορασες με καποια πληκτρα στην εκκίνηση πριν μπει στα Windows .

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν μου εχω δωσει  dvd εγκαταστασης.. Αυτο το κρυφο partition που μπορω να το βρω; Πως γινεται; Εγω μπορω να κανω τα windows 7 proffesional 32 bit που ειχε το laptop σε 64 bit....

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν μου εχω δωσει  dvd εγκαταστασης.. Αυτο το κρυφο partition που μπορω να το βρω; Πως γινεται; Εγω μπορω να κανω τα windows 7 proffesional 32 bit που ειχε το laptop σε 64 bit....

Αναλογα το laptop με καποιο πληκτρο F κατά την εκκίνηση σου δινει δυνατοτητα επααφορας σε αρχικη κατασταση .Νομιζω δεν γινεται αυτό που θελεις όμως από 32 σε 64.

Τι μαρκα είναι το laptop ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...