Baggelis21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα.! Εχω το έξεις προβλημα εδω κ μερικες μερες..... Οταν κατεβαζω εργα ας πουμε με το προγραμμα mtorrent, δεν μπορω να σερφαρω γιατι κολαει ενω κατεβαζει κανονικα το mtorrent. απο τι εχω καταλαβει το προβλημα ειναι απο το κατεβασμα λες και περνει ολοι την ταχυτητα εκει...υπαρχει καποιος τροπος να το διορθώσω στο μεταξυ εχω την συνδεσει forthnet με 24αρα ταχυτητα. ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Gkogkos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Να ρυθμίσεις την ταχύτητα του mtorrent μπορείς!Κάτω κάτω στην γραμμή που τελειώνει το παράθυρο του προγράμματος έχει ένα γράμμα D!Εκεί κάνει δεξί click και επιλέγεις ανώτατη ταχύτητα!Βέβαια αυτό που σου λέω είναι σε παλιότερη έκδοση του μιας και δεν το εχω αναβαθμίσει το δικό μου! Πάντως και εγώ έχω 24αρα από forthnet και δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα,έχοντας στο απεριόριστο την ταχύτητα στο download! Οπότε μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η σύνδεση σου?Μόνο στο νετ έχεις πρόβλημα ή μήπως κολλάει γενικά το pc?
Baggelis21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μονο στο Νετ κολαει το Pc λειτουργει κανονικα. δοκιμασα πριν λιγο μια εξοδο του Mtorrent και σερφαρω χωρις κοληματα. πριν το κλεισω εκανα ενα τεστ του Μ και μου βγαζει 4.9ΜBit/s για κατεβασμα
argirisparxas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα από το mtorrent να κατεβάζει λίγο κάτω από το μέγιστο του download σου.Αν κατεβάζεις π.χ με 400 kB/s το βάζεις 300.Και έτσι θα σερφάρεις κανονικά..
Baggelis21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Το εκανα το κατεβασα στο πιο χαμηλο κ μου συνεχιζει το ιδιο. Aπο οτι εχω καταλαβει μαλλον το Μ δεν μου λειτουργει σωστα κατεβαζω Bit κ λεω νεα μπας κ κλεισει το θεμα
Baggelis21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Κ το Βιτ που κατεβασα τιποτα συνεχιζει ακάθεκτα να κολαει ελεος
billkolias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 φτιαξε θυρες για το mtorrent θα παιξει λιγο καλυτερα
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 α.το Thomson firmware update. β.ανοιξε Ports στο μtorrent και ρουτερ και κλεισε το upnp. γ.στο ρουτερ κλεισε το Firewall. δ.αν εχεις xp ανοιξε τα connections ε.ριξε τα Max connections στο mtorrent. στ.περιορισε το Upload Σε 50-60 και οχι Full στο μτορρεντ.εχω forthnet με thomson 585 και στο σπιτι με 784 και seedaro,κατεβαζω και δεν εχω θεμα με το surfing.
Baggelis21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 α.το Thomson firmware update. β.ανοιξε Ports στο μtorrent και ρουτερ και κλεισε το upnp. γ.στο ρουτερ κλεισε το Firewal. Το εχω κλειστω δ.αν εχεις xp ανοιξε τα connectionsτα Εχω τα win 7 ε.ριξε τα Max connections στο mtorrent. στ.περιορισε το Upload Σε 50-60 και οχι Full στο μτορρεντ. Το εχω κατεβασει στα 50 Στο α,β,ε δεν γνωριζω τα βηματα για να τα αλαξω μπορω να εχω λιγο περισοτερη βοηθεια σε ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 e.mtorrent,options,bandwidth και κατω κατω βλεπεις. β.www.portforward.com το α αστο για την ωρα.
Baggelis21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Τα bandwidth ειναι 400 ποσο να το κατεβασω? 90 5
Baggelis21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Σε ευχαριστω πολυ poulinos το προβλημα πηρε τελος εκανα και το firmware update χαμηλωσα και το bandwidth και δουλευη αψογα και παλι Ευχαριστω μεγα χαρη!!
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Σε ευχαριστω πολυ poulinos το προβλημα πηρε τελος εκανα και το firmware update χαμηλωσα και το bandwidth και δουλευη αψογα και παλι Ευχαριστω μεγα χαρη!! anytime.τελος καλα ολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα