Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένας δεν πρότεινε ακόμα "παντόφλες και δονητή"? :devil:

Ο κινκυ ο προστυχος ο ανδρας με εμπιστοσυνη στο εαυτο του της αγοραζει δονητη , και προφανως κανει την σωστη επιλογη μεγεθους .Το αντιθετο μπορει να ειναι ιδιατερα παρεξηγισιμο :D

• Like 1
  • Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μαλλον κατι διαβασα λαθος' date=' αλλα θα ρωτησω οπως και να 'χει γιατι ειμαι περιεργη. Δηλαδη ειστε 1 χρονο μαζι χωρις σεξ? :blink:[/quote']

Ναι :-P :-)

δώσε κώλο

Ούτε καν :-P

Δεν στέκει να ξεπερνάς κάποιο % του μηνιαίου εισοδήματος σου για να πάρεις τόσο ακριβό δώρο.

Άμα έχετε συμφωνήσει να πάρετε δαχτυλίδια οκ πάρτε τα' date=' τώρα όμως να μαζεύεις λεφτά για να του πάρεις το κινητό δεν στέκει.

Και εγώ χαίρομαι ένα audi s6, αν τα είχαμε θα δανειζόσουν από τοκογλύφο για να μου το πάρεις;

Η νοοτροπία σου βασικά είναι λάθος, αλλά προκύπτει από την ηλικία, σε 4-5 χρόνια θα κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, όμως δεν είμαστε εδώ για να σου λέμε αυτό το πράγμα αλλά για το τι σκεφτόμαστε για δώρο.

Εγώ πιστεύω μια έκπληξη, κάτι που δεν θα το περίμενε και ας έχει 10ευρώ!

Αν βέβαια σε τρώει σόνυ και καλά να χαλασεις 150 ευρώ, γιατί δεν πάτε κανα 2-3ήμερο κάπου να το χαρείτε;[/quote']

Όντως η νοοτροπία μου είναι λάθος :-P προσπερνάω το κινητό γιατί δεν μου περισσεύουν με τίποτα :-P λοιπόν εγώ μέχρι στιγμήσ έχω σκεφτεί να πάρω η ρολόι η για το αυτί σκουλαρίκι μόνο που φοράει κανένα διαμάντι έτσι στα ίδια λεφτά με το ρολόι που θα πάει :-) τι λέτε; :-P

το διήμερο νομίζω είναι πολύ καλή ιδέα' date=' κάντου κι ένα στριπτίζ :-P

εκτός κι αν έχεις πέσει σε τύπο που αυτά τα θεωρεί μαλακίες και τον νιάζουν μόνο τα κινητά και τα ακριβά αγαθά...

τώρα αν απο την άλλη κι εσύ το φυσάς, πάρτου κινητό... για σας είναι η ζωή

εμείς οι κακομοίρηδες θα πάμε κανένα διήμερο...[/quote']

Είχαμε περάσει ήδη ένα 5ήμερο τώρα το καλοκαίρι άρα δεν γίνεται το ίδιο πάλι :-P

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις αποκλείσει τα ρούχα. Ας έχουν οι γονείς του κατάστημα, πάρε του κάποιο πουκάμισο, καπέλο (αν φοράει), παπούτσια; Άλλο να το έχει αγοράσει ο ίδιος, άλλο να στο κάνουν δώρο.

Δημοσ.
κάνω μια παρένθεση....

το 2-3ημερο είναι ότι πιο γαμάτο για ένα ζευγάρι' date=' για να μιλήσουν, να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, να έχουνε ελευθερία στο σεξ κλπ

υπάρχουν όμως πολλές περιπτώσεις που τα κοριτσάκια είναι καθαρά θύματα και νομίζουν πολλά πράγματα για την σχέση τους ενώ στην ουσία ο άλλος τις έχει για την πλάκα του, συνεπώς δεν θα πολυγουστάρει ο τύπος 2-3ημερο, αλλά κάτι άλλο.

Δεν το λέω για την τόπικ στάρτερ απλά το ύφος της και ο τρόπος που γράφει μου θύμισε κάτι γκόμενες θύματα που έχω γνωρίσει και όποτε μου μιλάνε νευριάζω...!

edit: τη λέξη "θύματα" δεν την λέω πατριωτικά με την έννοια "προστατέψετε τις κοπέλες", αλλά τελείως κοροϊδεύτηκα-ειρωνικά[/quote']

Όχι δεν είμαι έτσι :-) δεν είμαι θύμα :-) λάθος εντύπωση :-P

κάνω μια παρένθεση....

το 2-3ημερο είναι ότι πιο γαμάτο για ένα ζευγάρι' date=' για να μιλήσουν, να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, να έχουνε ελευθερία στο σεξ κλπ

υπάρχουν όμως πολλές περιπτώσεις που τα κοριτσάκια είναι καθαρά θύματα και νομίζουν πολλά πράγματα για την σχέση τους ενώ στην ουσία ο άλλος τις έχει για την πλάκα του, συνεπώς δεν θα πολυγουστάρει ο τύπος 2-3ημερο, αλλά κάτι άλλο.

Δεν το λέω για την τόπικ στάρτερ απλά το ύφος της και ο τρόπος που γράφει μου θύμισε κάτι γκόμενες θύματα που έχω γνωρίσει και όποτε μου μιλάνε νευριάζω...!

edit: τη λέξη "θύματα" δεν την λέω πατριωτικά με την έννοια "προστατέψετε τις κοπέλες", αλλά τελείως κοροϊδεύτηκα-ειρωνικά[/quote']

Όχι δεν είμαι έτσι :-) δεν είμαι θύμα :-) λάθος εντύπωση :-P

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις αποκλείσει τα ρούχα. Ας έχουν οι γονείς του κατάστημα' date=' πάρε του κάποιο πουκάμισο, καπέλο (αν φοράει), παπούτσια; Άλλο να το έχει αγοράσει ο ίδιος, άλλο να στο κάνουν δώρο.[/quote']

Ναι απλά έχει παρά πολλά γι'αυτό :-P

Δημοσ.

1η σελιδα, 2η σελιδα, 3η σελιδα, ειπα κι εγω δε θα το πεταξει καποιος?

Κλασσικη περιπτωση πειναλα.Ηδονιζονται να αναφερουν προστυχιες που δεν εχουν ζησει. :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Κλασσικη περιπτωση πειναλα.Ηδονιζονται να αναφερουν προστυχιες που δεν εχουν ζησει. :devil:

μα ακριβως γιαυτο τον λογο, ειναι ενα τελειο δωρο για τον δικο της.

• Like 1
Δημοσ.

Και να φανταζονται.Κατσε ρε συ , μια ολοκληρη βιομηχανια στηριζεται εκει.Με μια φραση να τα απαξιωσεις ολα ? :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Aν ειναι να του παρεις καμια μαλακια παρτου καμια ξυριστικη. Γενικα προσπαθησε να βρεις κατι που θα του μεινει και μην περιμενεις συμβουλες απο αγνωστους ξερωγω.

• Like 2
Δημοσ.

Και να φανταζονται.Κατσε ρε συ , μια ολοκληρη βιομηχανια στηριζεται εκει.Με μια φραση να τα απαξιωσεις ολα ? :devil:

H ειρωνεια ειναι οτι καθε φορα που το λενε περιμενουν να τσεκαρουν πικαντικη απαντηση-αντιδραση τυπου "δεν' κακο" και παντα οπως και εν προκειμενω απογοητευονται.

Δημοσ.

3 χρονάκια τα βγάζει χαλαρά με το δώρο που της είπα.

Eμενα αν με εφερνες δωρο καρτα γραφικων θα στην εβαζα στογκωλο ας πουμε. Οποτε θα το θυμομασταν για παραπανω απο 3 χρονια ΚΑΙ οι 2.
Δημοσ.

Eμενα αν με εφερνες δωρο καρτα γραφικων θα στην εβαζα στογκωλο ας πουμε. Οποτε θα το θυμομασταν για παραπανω απο 3 χρονια ΚΑΙ οι 2.

Κάπως έτσι πρέπει να βγήκε η φράση, "και γαμώ τα γραφικά"!

• Like 6
Δημοσ.

πάρτου ρολόι είναι πολύ ωραίο δώρο.

γιατι δε θα σου άρεζε κάρτα γραφικών άθλιε?

εσένα θα σου πάρουμε μια κάρτα γενεθλίων σκέτη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...