santana99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 είπε ότι πήγαν ήδη διακοπές... εγώ προτείνω να πάτε να κάνετε μια δραστηριότητα ολοήμερη, πχ να πάτε να κάνετε μερικά θαλάσσια σπορ, μετά να φάτε σε μια καλή ταβέρνα.... μια μέρα γεμάτη δηλαδή που δεν μπορείς να την ζήσεις καθημερινά γιατί θέλει μπόλικο χρήμα. Κατα κάποιον τρόπο θα του κεράσεις μια ολόκληρη μέρα!
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Απλα στην ηλικια που ειναι(18)' date='μετρουν ΠΟΛΥ περισσοτερο,απ'οτιδηποτε υλικο!!! Υ.Γ.Εγω παντος δε σε συμβουλευω να του παρεις καποιο υλικο δωρο,δεν αξιζει ουτε τα εξωδα,ουτε θα προσφερει κατι στη σχεση σας!!! Παρτον ενα διημερο καπου ομορφα,ησυχα και ρομαντικα(κι ας μην εχει κατι πονηρο το προγραμμα) και θα δεις μεγαλη διαφορα στην σχεση σας(αν δε σκοτωθητε φυσικα ) !!! [/quote'] Είπα κ πιο πάνω περάσαμε μαζί ένα πενταήμερο πριν μια βδομάδα.
imr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Καπνιζει? Αν ναι παρτου εναν zippo, αν βρεις χαραξε του και κατι προσωπικο πανω. Διαβαζει? κανα βιβλιο κτλ. Παιζει παιχνιδια? αγορασε του κατι που θελει κτλ. Εσυ ξερεις τα ενδιαφεροντα του καλυτερα, ξερεις με τι ασχολειται και τι θα του αρεσει.
agent_smith Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δώρο Μελέτη Απόδοσης Δώρου Επετίου Agent Smith Κεφάλαιο: 1 Εισαγωγή στα δώρα, ανάλυση και ιστορική αναδρομή. Ένα δώρο ή δώρο είναι η μεταφορά του κάτι χωρίς την προσδοκία της πληρωμής. Αν και το δώρο-δόσιμο μπορεί να περιλαμβάνει μια προσδοκία της αμοιβαιότητας, ένα δώρο είναι γραφτό να γίνει δωρεάν. Σε πολλές ανθρώπινες κοινωνίες, η πράξη της αμοιβαίας ανταλλαγής χρήματος, εμπορευμάτων, κλπ. μπορεί να συμβάλει στην κοινωνική συνοχή. Οι οικονομολόγοι έχουν αναπτύξει τα οικονομικά του δώρο-δίνοντας στην έννοια της οικονομίας της δωρεάς. Κατ 'επέκταση ο όρος δώρο μπορεί να αναφέρεται σε οτιδήποτε κάνει ο άλλος πιο ευτυχισμένοι ή λιγότερο λυπημένο, ειδικά ως υπέρ, συμπεριλαμβανομένης της συγχώρεσης και την ευγένεια. Στους αρχαίους πολιτισμούς, οι αρχηγοί των φυλών θα δώσει ένα ακόμα δώρα σε αντάλλαγμα για την ειρήνη, την προστασία, φαγητό ή απλά για να διατηρήσουν καλή κατάσταση. Στο αρχαίο ρωμαϊκό πολιτισμό, οι άνθρωποι θα ανταλλάξουν δώρα κατά τη διάρκεια μιας γιορτής που πραγματοποιήθηκε κατά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, που συνέβη την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου. Τα δώρα ήταν αρχικά αειθαλή κλαδιά, και αργότερα εξελίχθηκε σε κέικ, για να συμβολίζουν την ευημερία και τη γλυκύτητα στο επόμενο έτος. Καθώς οι αιώνες έχουν προχωρήσει, το δόσιμο δώρων τείνει να είναι πιο στενά συνδεδεμένη με τις διακοπές ή ειδικές περιπτώσεις, αν και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται πολύ με τον τρόπο που οι αρχαίοι τους ηγέτες των φυλών που χρησιμοποιούνται: για τη διατήρηση της καλής κατάστασης τους. Κεφάλαιό: 2 Τεχνική/Οικονομική ανάλυση προσφοράς δώρου. Σε αυτό το κεφάλαιο δεν βρήκα άλλη σάλτσα από google για να την κάνω translate και copy paste αλλά θα γράψω με δικά μου λόγια βάση των παραπάνω αναφορών ότι καλό θα είναι να βρεις κάτι που αρέσει στον φίλο σου και να του προσφέρεις ένα αντίστοιχο συμβολικό δώρο. ΠΧ είναι Παναθηναικός; Τότε πάρτου μια κούπα της αγαπημένης του ομάδας or something. Οι διαφορές ποικίλουνε αλλά πρέπει κατά κάποιο τρόπο να συμβαδίζουν με τα hobby ή πράγματα που του αρέσουνε. Βαριέμαι να κάνω περαιτέρω ανάλυση δεν έχεις και λεφτά να σου προτείνουμε κάτι σε gadget που αρέσει σε άντρες τότε τι να σου πούμε; Πάρτου ένα μαγιό MED.
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εγώ έχω την απορία.. 17 χρονών, 1 χρόνο σχέση. Sex γιατί όχι; Μου θυμίζει κάτι γκόμενες που είχα τότε... που για να κάνεις sex έπρεπε να τις πείσεις ότι θα είσαι μαζί τους και αφού πεθάνουν, να γνωρίσεις μπαμπά, μαμά, θείο, θεία, αδέρφια, ξαδέρφια και όποιον υπήρχε στο σόι, ζωντανό νεκρό δεν έχει σημασία. Γιατί όχι sex μετά από 1 χρόνο σχέση και στα 17;
kostask91 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Προσωπικα οταν ημουν στην ηλικια σου και ειχα μια σχεση σοβαρη , μου ειχε παρει δωρο ενα ps3 (κατουρηθηκα απο τη χαρα μου μιλαμε), αλλα δε συγκρινοταν με τα σεξι εσωρουχα που φορεσε και με περιμενε σπιτι της μια μερα που λειπαν οι δικοι της. Εκει οχι μονο κατουρηθηκα αλλα....... Ασε ολες αυτες τις τυπικουρες ρολογια ρουχα παπουτσια κολωνιες κτλ. Παιξτε λιγο ( και δεν εννοω κυνηγητο , αλλα δε μιλαω και μονο για σεξ ). Αν αρχισεις τωρα αυτα τα δωρα στα 25 σου τι θα του παρεις ? Εχω και μια γκομενιστικη προταση απο μια φιλη μου που καθεται διπλα μου. Παρε ενα τετραδιο ωραιο εμφανισιακα, και μεσα γραψε οτι μαλακιες θες , βαλε φωτογραφιες σας, τραγουδακια και οτι αλλη παπαρια θελησεις ( δε το περιγραφει ετσι ακριβως , αλλα δε θελω να ακουστω και ρομαντικος ) Εγω προσωπικα θα γελουσα με ενα τετοιο δωρο αλλα δε ξερω αυτουνου τι του αρεσει και πως βλεπει τη σχεση σας. Και ενα τελευταιο, ενας φιλος μου (αγαπουλης και αυτος) πηρε ενα ημερολογιο σαν αυτα που εχουν και τα κοριτσακια με κλειδαρια και το συμπληρωσανε μαζι, και τα κλειδια της κλειδαριας τα φορουσαν στο λαιμο τους σαν κρεμαστο. (Πολυ γελοιο το ξερω, εφαγε πολυ κοροιδεμα ).
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εγώ έχω την απορία.. 17 χρονών' date=' 1 χρόνο σχέση. Sex γιατί όχι; Μου θυμίζει κάτι γκόμενες που είχα τότε... που για να κάνεις sex έπρεπε να τις πείσεις ότι θα είσαι μαζί τους και αφού πεθάνουν, να γνωρίσεις μπαμπά, μαμά, θείο, θεία, αδέρφια, ξαδέρφια και όποιον υπήρχε στο σόι, ζωντανό νεκρό δεν έχει σημασία. Γιατί όχι sex μετά από 1 χρόνο σχέση και στα 17;[/quote'] Δεν έφτιαξα αυτό το ποστ για να συζητήσουμε τέτοια προσωπικά πράγματα και δν έχει καμία σχέση με αυτό που λες οπότε επειδή δεν ξέρετε τίποτα [κ λογικό είναι] καλύτερα να μην πιάνεται αυτό το θέμα ...
koslibpro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εγώ έχω την απορία.. 17 χρονών' date=' 1 χρόνο σχέση. Sex γιατί όχι; Μου θυμίζει κάτι γκόμενες που είχα τότε... που για να κάνεις sex έπρεπε να τις πείσεις ότι θα είσαι μαζί τους και αφού πεθάνουν, να γνωρίσεις μπαμπά, μαμά, θείο, θεία, αδέρφια, ξαδέρφια και όποιον υπήρχε στο σόι, ζωντανό νεκρό δεν έχει σημασία. Γιατί όχι sex μετά από 1 χρόνο σχέση και στα 17;[/quote'] Ετσι ειναι και οι τωρινες! 1
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Προσωπικα οταν ημουν στην ηλικια σου και ειχα μια σχεση σοβαρη ' date=' μου ειχε παρει δωρο ενα ps3 (κατουρηθηκα απο τη χαρα μου μιλαμε), αλλα δε συγκρινοταν με τα σεξι εσωρουχα που φορεσε και με περιμενε σπιτι της μια μερα που λειπαν οι δικοι της. Εκει οχι μονο κατουρηθηκα αλλα....... Ασε ολες αυτες τις τυπικουρες ρολογια ρουχα παπουτσια κολωνιες κτλ. Παιξτε λιγο ( και δεν εννοω κυνηγητο , αλλα δε μιλαω και μονο για σεξ ). Αν αρχισεις τωρα αυτα τα δωρα στα 25 σου τι θα του παρεις ? Εχω και μια γκομενιστικη προταση απο μια φιλη μου που καθεται διπλα μου. Παρε ενα τετραδιο ωραιο εμφανισιακα, και μεσα γραψε οτι μαλακιες θες , βαλε φωτογραφιες σας, τραγουδακια και οτι αλλη παπαρια θελησεις ( δε το περιγραφει ετσι ακριβως , αλλα δε θελω να ακουστω και ρομαντικος ) Εγω προσωπικα θα γελουσα με ενα τετοιο δωρο αλλα δε ξερω αυτουνου τι του αρεσει και πως βλεπει τη σχεση σας. Και ενα τελευταιο, ενας φιλος μου (αγαπουλης και αυτος) πηρε ενα ημερολογιο σαν αυτα που εχουν και τα κοριτσακια με κλειδαρια και το συμπληρωσανε μαζι, και τα κλειδια της κλειδαριας τα φορουσαν στο λαιμο τους σαν κρεμαστο. (Πολυ γελοιο το ξερω, εφαγε πολυ κοροιδεμα ).[/quote'] Λοιπόν αυτό ναι είναι παρά πολύ ωραίο σχόλιο σε ευχαριστώ πολύ με βοήθησες πολύ Λοιπόν λέω για δώρο να του κάνω η ρολόι η σκουλαρίκι για το αυτί Διαμαντένιο τι από τα δύο λες; Και αυτό με το ημερολόγιο μου άρεσε θα το κάνω σίγουρα :-P
kostask91 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Λοιπόν αυτό ναι είναι παρά πολύ ωραίο σχόλιο σε ευχαριστώ πολύ με βοήθησες πολύ Λοιπόν λέω για δώρο να του κάνω η ρολόι η σκουλαρίκι για το αυτί Διαμαντένιο τι από τα δύο λες; Και αυτό με το ημερολόγιο μου άρεσε θα το κάνω σίγουρα :-P Αν σου πω τιποτε απο τα δυο ? Ασε που ο κοσμος πειναει και θα πας να δωσεις 40 ευρω
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Αν σου πω τιποτε απο τα δυο ? Ασε που ο κοσμος πειναει και θα πας να δωσεις 40 ευρω για ενα σκουλαρικι ????????? Ειμαι λιγο χαζος αυτη τη στιγμη δε το πιασα Και τι να πάρω όμως ρε γαμωτο; :/ παίζει ποδόσφαιρο αλλά όχι εκτός ομάδας δεν ασχολείται αρκετά με τον υπολογιστή και τα παιχνίδια για να του αρέσει τέτοιο αρκετά ώστε να αξίζει τα λεφτά του ρούχα παπούτσια κ τέτοια έχει τα πάντα οπότε θα ναι τσάμπα άμα του πάρω γιατί έχει παρά πολλά δεν θα είναι χρήσιμο... Μετά κινητό που θα του άρεσε παρά πολύ δεν έχω τα κατάλληλα χρήματα οπότε γι'αυτό σκέφτηκα αυτά τα δύο ... Κολονία του έχω πάρει ήδη και δεν χρειάζεται δεύτερη... Τι άλλο να πάρω δεν ξέρω πραγματικά.... :/ Και επίσης θα είναι κ το σκουλαρίκι και το ρολόι κάτι που θα φοράει συνέχεια. Με πιο σίγουρο το σκουλαρίκι :-P
Plug Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Και τι να πάρω όμως ρε γαμωτο; :/ παίζει ποδόσφαιρο αλλά όχι εκτός ομάδας δεν ασχολείται αρκετά με τον υπολογιστή και τα παιχνίδια για να του αρέσει τέτοιο αρκετά ώστε να αξίζει τα λεφτά του ρούχα παπούτσια κ τέτοια έχει τα πάντα οπότε θα ναι τσάμπα άμα του πάρω γιατί έχει παρά πολλά δεν θα είναι χρήσιμο... Μετά κινητό που θα του άρεσε παρά πολύ δεν έχω τα κατάλληλα χρήματα οπότε γι'αυτό σκέφτηκα αυτά τα δύο ... Κολονία του έχω πάρει ήδη και δεν χρειάζεται δεύτερη... Τι άλλο να πάρω δεν ξέρω πραγματικά.... :/ Και επίσης θα είναι κ το σκουλαρίκι και το ρολόι κάτι που θα φοράει συνέχεια. Με πιο σίγουρο το σκουλαρίκι :-P
Plug Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Η επέτειος είναι σ ένα μήνα οπότε σκέψου κάτι άλλο :-P Ρε φιλενάδα,δλδ υπαρχει περίπτωση να ξερει οτι πέφτουν αστέρια ή να χαλαστει;
kostask91 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Αν ακολουθησεις κατα γραμμα οτι σου ειπε ο Plug και γυρισει μετα και σου πει μου ειπες ψεματα για τα αστερια , εε τι να πω .
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Ρε φιλενάδα' date='δλδ υπαρχει περίπτωση να ξερει οτι πέφτουν αστέρια ή να χαλαστει;[/quote'] Είναι στο εξωτερικό αυτήν την στιγμή :-P τεσπα δεν γίνεται θα τον ξανά δω αρχές Σεπτέμβρη :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα