Προς το περιεχόμενο

Sony sgpt 112 DE στα 247 ή TOSHIBA SAT AT100-100 στα 277

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες sorry που κάνω την ερώτηση αυτήν αλλά βλέπω ότι εδώ υπάρχουν όλα τα τσακάλια της αγοράς.

Ήρθα για λίγες μέρες Γερμανία (στο Darmstadt)και επισκέφθηκα το SATURN.

Καλά μιλάμε για πολύ καλές τιμές στις προσφορές του (αν θέλετε να ανεβάσω καμία τιμή να δείτε).

Μέσα σε όλα έχει σε προσφορά και 2 tablets.

1. Sony sgpt 112 DE/S. G4 TABLET 1GB/32GB στα 247 Ευρώ κ αν το πάρω με 3G στα 297 Ευρώ.

Στο σκρουτζ το βλέπω : http://www.skroutz.g...om=autocomplete

Έχει το Android 3.2 αλλά δε βλέπω Ελληνικά.

Αν κάνω upgrade θα έχω;

Θα έχω πρόβλημα με τα Ελληνικά;

2. TOSHIBA SAT AT100-100 TEGRA 250 / 1GB / 16GB στα 277 ευρώ

Και έχει κ Ελληνικά

Είναι καλή η τιμή τους;

Ποιο από τα 2 αξίζει;

Θα έχω πρόβλημα που είναι απο Γερμανία γιατι βλέπω ότι το SONY γράφει DE μετά το 112;

Επεξ/σία από igrasias
Δημοσ.

Σχεδον τα ιδια ειναι με μια μονο σοβαρη διαφορα ... το sony tablet s τσεκαρε αν εχει υπερυθρη θυρα , ( που κανονικα πρεπει να εχει ) γιατι θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σαν τηλεκοντρολ .Τωρα το ποιο σου αρεσει περισσοτερο κοιταξε , καθως το toshiba at100 , defacto μπορεις να συνδεσεις πληκτρολογιο ποντικι με usb κτλ κτλ , ενω το σονυ εχει μονο με bluetooth , προσθεσε και ποιο σου αρεσει σε design καλυτερα ( σονυ ;-) ) κτλ κτλ και η επιλογη δικη σου.

• Like 1
Δημοσ.

έχω πάρει το toshiba εδώ και ένα μήνα από το msystems στα 245 και είμαι πανευχαριστημένος με την αγορά μου.

έχει κανονική usb, παίρνει δίσκους με εξωτερική τροφοδοσία.

έχει κανονική HDMI και παίζει ταυτόχρονα στην TV και στο tablet

έχει πολύ καλή κατασκευή.

τα μόνα αρνητικά που έχει, είναι:

Α) δεν έχει μεγάλη ενεργή κοινότητα. δεν θα πάρει ποτέ μάλλον ics, το οποίο δεν με πολύ νιαζει κιόλας. το 3.2.1 μου φαίνεται μια χαρά.

Β) όπως όλα τα tegra2 δυσκολεύετε να παίξει/ δεν παίζει mkv. Όλα τα άλλα τα παίζει νεράκι. Η μετατροπή mkv σε mp4 είναι γρήγορη και εύκολη. σπαστική όμως.

στην τιμή του εκπληκτικό, αλλά να ξέρεις ότι είναι μια γενιά πίσω

.

Δημοσ.

Αν πήρες TOSHIBA από Ελλάδα στα 245 γιατί να μην πάρω κ εγώ από εκεί να έχω κ το κεφάλι μου ήσυχο.........

Ανεβάζω και τον κατάλογο για όποιον θέλει να χαζέψει......

saturn.pdf

Δημοσ.

χαχαχαχα αν μπορούσα ....... ότι θέλετε .....αλλά το αεροπλάνο έχει περιορισμό στα κιλά....

Ξέχασα να ανεβάσω και τις TV και τα PC και LAPTOP (αλλά από ότι είδα έχουν το δικό τους πληκρολόγιο).

TV_PC_LAPTOP.pdf

Υ.Γ.: Το θέμα είναι ότι εδώ ο κόσμος έχει πάνω από 2000 μισθό και έχει και τέτοιες τιμές....

(Πάω super market και το φρέσκο γάλα έχει 47 λεπτά).

Στην Ελλάδα γιατί; (τε σπα μη πάω αλλού την κουβέντα.... αλλά με τρελαίνει η όλη κατάσταση)

Δημοσ.

@ zenwalk

έχει Ελληνικά. Κατέβασε από το play Ελληνικό πληκτρολόγιο. Εγώ έχω το multiling

πως έβαλες το 4; Από που;

@ igrasias

Πάρε κανένα τηλ σε ελληνικά μαγαζιά πριν φύγεις, γιατί δεν το βλέπω στο Skroutz τώρα.

Δημοσ.

Το έψαξα χτες λίγο παραπάνω και βρήκα ότι ο bsplayer δουλεύει τέλεια.

Χρησιμοποιεί μια μέθοδο παρόμοια με του dvdshrink και όταν βλέπει ότι δεν μπορεί να παίξει σωστά κάνει drop frames με αποτέλεσμα να μην κολλάει η ταινία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...