Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει σχεδόν όλα τα κομμάτια για να ετοιμάσω το pc μου και μένει μόνο η μητρική.

Το σύστημα θα είναι;

Thermaltake toughpower 600W

Thermaltake soprano midi case

HD 6870

Intel i5 3450

Corsair Vengeance 8gb

Μητρική τσέκαρα αυτην http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E18A253D04DB1AF18AA41CC1DE74FFB5&pa=56CA86ADE52CEF4AADDCE2DEB8D98694

που μαζί με την έκπτωση 10 ευρώ απο το U μου φαίνετε καλή.

Η συγκεκριμένη παιρνει τον ivy ουτ of the box η θέλει bios update?

Θέλω γνώμες ποια να διαλέξω

-Δέν ενδιαφέρομαι για OC

Δημοσ.

Ναι, υποστηρίζει τους ivy out of the box. Αν δεις την cpu support list, οι ivy υποστηρίζονται από το F4 που είναι και το πρώτο bios γι αυτήν την μητρική. Κατά τα άλλα, άριστη επιλογή για την τιμή της.

Τα μόνα αρνητικά που μπορώ να βρω είναι η μη υποστήριξη crossfire X 8 (αλλά για να το έχεις αυτό πρέπει να δώσεις 140+ ευρώ) και η 1 θύρα sata3. Αλλά αν δεν έχεις πάνω από έναν ssd ή raid, αυτό δεν αποτελεί μειονέκτημα.

Δημοσ.

Crossfire δέν με ενδιαφέρει και νομίζω το τροφοδοτικό δέν θα το σηκώσει κιόλας γιατι έχω και 4 HDD + 1 ssd.

Στην αρχή σκεφτόμουνα για αυτή

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-H77M-D3H-s-1155-Z77-DDR3.htm

Αλλα αυτή που έγραψα στο πρώτο πόστ μαζί με την έκπτωση ειναι 20 ευρώ φτηνότερη

Δημοσ.

To τροφοδοτικό θα το σηκώσει μια χαρά το cf, αν σε ενδιαφέρει. Το μόνο + της H77 σε σχέση με την B75 είναι η μια sata3 παραπάνω. Αν δεν σκοπεύεις να βάλεις 2ο ssd, δεν νομίζω ότι αξίζει το 20αρικο.

ΥΓ. 25-55W καίνε οι δίσκοι. Και το 55 όταν δουλεύουν όλοι full ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Γενικά όλα μαζί μου στοίχισαν κοντά 480 ευρώ (είχα το τροφοδοτικό και το case) οπότε εφόσον παιχνίδια δέν παίζω κανένα απαιτητικό μάλλον δεν θα ασχοληθώ με crossfire...

Δέν θα βάλω άλλον ssd έχω έναν για λειτουργικό και την σουιτα της adobe.

Θα παραγγείλω αυτή, πιστευω για τα λεφτά που έδωσα βγαίνει καλό σύστημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...