kokonik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Παιδιά καλησπέρα! Εχω(ειχα) ενα laptop το οποιο πλεον δεν αναβει.Ας αφησουμε το γιατι δεν εχω καμια ορεξη να ξοδευτω... Ανεβασα λοιπον απο την αποθηκη ενα pc που το ειχα παρατησει πριν λιγα χρονια επειδη τα ειχε παιξει η καρτα γραφικων.Κατα τα αλλα απο οτι θυμαμαι δεν ειχε καποιο προβλημα WinXP Intel core 2 Duo P5E-VM HDMI Asus P5E-VM HDMI η λογικη λεει οτι ειναι αυτη http://usa.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5EVM_HDMI/#specifications http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522591 Μνημη ddr2 1024Μb Τροφοδοτικο εχω αν θυμαμαι καλα ενα 450-500w το κοιταω αν ειναι και ξανα γραφω 1)Μπορει καποιος να μου πει για τα παραπανω τι καρτουλα γραφικων να παρω που ναι ειναι κατω απο 100e? Θα ηθελα για καινουρια γιατι για μεταχειρισμενη δεν ειμαι να ψαχνω 2)Συμφωνα με την μητρικη μπορει καποιος να μου πει αν εχει ενσωματωμενο για ασυρματο ιντερνετ γιατι οσο και αν ψαχνω με τις ρυθμισεις δεν μπορω να συνθεθω ασυρματα παρα μονο με καλωδιο.Καρτα δικτυου το λεμε αυτο?Αν δεν εχει μπορω να παρω μια οποια δηποτε?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εαν ειναι αυτη που λες η μητρικη σου τοτε μπορεις πολυ ευκολα να διαπιστωσεις εαν οντως ειχε καει η καρτα γραφικων και δεν ηταν αλλο το προβλημα γιατι η μητρικη σου εχει επανω ενσωματομενη καρτα γραφικων. οποτε βλεπεις την μητρικη,εντοπιζεις την μπαταρια της,μια μεγαλη στρογγυλη μπαταρια ειναι.την βγαζεις απο την μητρικη για κανενα 5λεπτο και την ξαναβαζεις.ετσι εχουν επανελθει ολα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. βγαζεις την καμενη καρτα γραφικων απο πανω και συνδεεις την οθονη σου στο hdmi (η στην vga μπλε θυρα απο πανω,εξαρταται την οθονη σου και εαν εχεις ανταπτορα)που βγαζει η μητρικη.την βαζεις μπροστα και βλεπεις εαν εχεις εικονα και εαν ειναι ολα ενταξει. ολα αυτα στα λεω γιατι μπορει να εχει θεμα το τροφοδοτικο σου η η μητρικη σου,θυμασαι τι συμπτωματα σου εβγαζε και κατεληξες οτι φταιει η καρτα γραφικων? εαν θελεις να συνδεθεις ασυρματα περνεις ενα ασυσρματο στικακι και εαν ειναι κοντα το router σου με τον υπολογιστη,παρε το πιο φθηνο εκει γυρω στο 10ρικο.
kokonik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Κοιτα ηταν μια περιεργη ιστορια.Μολις το ειχα αναβαθμησει αλλα λιγες μερες μετα απο ενα κεραυνο επεσε το ρευμα.Οταν πηγα να το ανοιξω δεν αναβε καθολου.Το παω στο plaisio και ενω μου τα αλλαζουν παλι ολα δωρεαν μου λενε οτι η καρτα δεν μπορει να μπει στην εγγυηση επειδη ειχε ξεκολησει απο πανω το ανεμιστηρακι και αυτο δεν μπορει να συμβει απο κεραυνο ουτε απο σκασιμο παρα μονο με κλωτσια!! Εγινε ενας χαμος αλλα ακρη δεν εβγαλα,,οποτε εγω επρεπε να σκασω παλι ενα 200αρη..Το παρατησα και συνεχισα μεχρι σημερα με το λαπτοπ μου.Την καρτα φυσικα δεν την εχω απο τοτε.Τωρα στο pc δουλευουν τα παντα εκτος απο την καρτα γραφικων που δεν υπαρχει και παιζει με την ενσωματωμενη και το ασυρματο ιντερνετ που οπως θυμαμαι τοτε πρεπει να ειχα
Thanos1972 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μαλιστα.τωρα εγω θα σου ποσταρω απο το πλαισιο μια καρτα μπας και την βρεις http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6770-PCI-Express-GDDR5-1GB-R6770-MD1GD5.htm
kokonik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικα πηρα την HD7750 ολα οκ βρηκα ακρη Ευχαριστω! Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2012 από kokonik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα