Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά..πρόσφατα έφτιαξα ενα blog στο οποίο μπορεί κανεις να ενημερώνεται για ολα τα νεα τραγούδια..και να τα βλεπει μεσω ενσωματομένου κωδικα youtube..θέλω να το δεί καποιος που ξερει και να μου πει αν παραβιάζω καπου πνευματικα δικαιωματα κλπ..

το blog ειναι : www.megapromos.blogspot.com

Δημοσ.

Εφοσον ολο το υλικο ειναι παραπομπες στο youtube, δεν ειναι παρανομο ή αν ειναι εχει την ανοχη που εχει και το youtube.

Μην προβληματιζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Εφοσον ολο το υλικο ειναι παραπομπες στο youtube, δεν ειναι παρανομο ή αν ειναι εχει την ανοχη που εχει και το youtube.

Μην προβληματιζεσαι.

το ελπίζω..προβληματίζομαι γιατι εχω ενεργοποιήσει το ad sense και υποτιθεται βγάζω λευτα απο αυτο..

Δημοσ.

Υπαρχουν χιλιαδες warez sites με απευθειας links σε file hosting servers που βαζουν διαφημισεις και δεν προβληματιζονται, και προβληματιζεσαι εσυ που εισαι απλα "youtube embedded"?

Ουτως η αλλως, το περιεχομενο στο youtube πρεπει να σβηστει/διαγραφει (αν υποθεσουμε οτι ειναι παρανομο). Οσο ειναι up, μπορεις να το χρησιμοποιεις για να το κανεις embed στο blog σου, χωρις να μπορει να σου πει καποιος κατι.

• Like 1
Δημοσ.

παρανομο θα μπορουσε να ηταν αν ειχες κι απο ενα link για καθε κομματι για να το κατεβαζουν...

ετσι λογικα εισαι μια χαρα νομιμος!

• Like 1
Δημοσ.

http://megapromos.bl...ownloading.html

Ο οδηγος για το πως να τα κατεβαζεις σε mp3 ισως ειναι ενα θεματακι

Τον έσβησα τον οδηγό.. αλλα ακόμα προβληματίζομαι για αυτα που διαβάζω..

ρίξτε μια ματιά εδώ http://aepi-free.blogspot.gr/2012/04/embed-youtube.html

δεν βγάζω ακρη καθόλου..Ξέρει κανεις τι παίζει μ αυτο το θέμα σίγουρα;;;

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια..

Δημοσ.

Η ΑΕΠΙ την πεφτει και σε μαγαζατορες/καταστηματαρχες cafe π.χ και ζητα χρηματα.

Ειναι γελοιοι οι τυποι.

Τι να σου πω... αν δεν θες να αγχωνεσαι, συμβουλεψου εναν δικηγορο.

Για μενα παντως δεν υπαρχει θεμα.

Το www.eglimatikotita.gr που δεχθηκε οχλησεις, ειναι κατοχυρωμενο .gr domain και εχει ιδιοκτητη.

Ισως πατησαν πανω εκει.

Στο blogspot, ολα ειναι "ανωνυμα".

Δημοσ.

Η ΑΕΠΙ την πεφτει και σε μαγαζατορες/καταστηματαρχες cafe π.χ και ζητα χρηματα.

Ειναι γελοιοι οι τυποι.

Τι να σου πω... αν δεν θες να αγχωνεσαι, συμβουλεψου εναν δικηγορο.

Για μενα παντως δεν υπαρχει θεμα.

Το www.eglimatikotita.gr που δεχθηκε οχλησεις, ειναι κατοχυρωμενο .gr domain και εχει ιδιοκτητη.

Ισως πατησαν πανω εκει.

Στο blogspot, ολα ειναι "ανωνυμα".

φιλε μου ευχαριστώ ...μιλησα με ενα δικηγορο και μου ειπε οτι η αναδημοσιυση των τραγουδιών περαν του youtube και με κερδοσκοπικο σκοπο..υπαρχει λεει ποινη φυλακισης 20 χρονων προστιμο κλπ...έλεος..τι νομοθεσια ειναι αυτη!!!!

Δημοσ.

Ο δικηγορος ειναι γνωστης της τεχνολογιας?

Του εξηγησες οτι δεν ειναι "αναδημοσιευση" με την ακριβη εννοια του ορου αφου το περιεχομενο streamαρεται απο το ιδιο το youtube?

Γνωριζει την εννοια του "embed"?

Αμα ειναι ετσι, και το insomnia παρανομει σε θεματα οπως το

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

και μαλιστα υπαρχει και το κερδοσκοπικο της υποθεσης αφου το site περιεχει και διαφημισεις...

Οπως και εκατομμυρια αλλα sites, forums και blogs που κανουν embed τον κωδικα του youtube...

Δημοσ.

Ο δικηγορος ειναι γνωστης της τεχνολογιας?

Του εξηγησες οτι δεν ειναι "αναδημοσιευση" με την ακριβη εννοια του ορου αφου το περιεχομενο streamαρεται απο το ιδιο το youtube?

Γνωριζει την εννοια του "embed"?

Αμα ειναι ετσι, και το insomnia παρανομει σε θεματα οπως το

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

και μαλιστα υπαρχει και το κερδοσκοπικο της υποθεσης αφου το site περιεχει και διαφημισεις...

Οπως και εκατομμυρια αλλα sites, forums και blogs που κανουν embed τον κωδικα του youtube...

του ειπα οτι είναι embed.. τωρα αν ειναι γνώστης πρεπει να ειναι ναι και την ΑΕΠΙ μου ανέφερε και οτι το youtube λεει πληρώνει τις εταιριες οπως sony η heaven κλπ και έχει δυνατοτητα αναπαραγωγής αυτων των βιντεο..μου είπε οτι αμα γίνει καταγγελια η διωξη σε βρίσκει μεσα σε 10 λεπτα κλπ..

βέβαια δεν του είπα οτι δεν εχω site κανονικο αλλα blogspot..εστειλα pm στον paredwse ..καπου διάβασα οτι ειναι νομικος..μηπως μας φωτίσει κ αυτος...

Δημοσ.

Καλα εκανες και εστειλες στον paredwse και μακαρι να δουμε και απαντηση του εδω.

Παντως υπαρχει μια γενικοτερη ανοχη σε αυτα τα θεματα και (σχεδον) κανεις δεν ασχολειται με τα πνευματικα δικαιωματα στα embedded videos. Αν ηταν καθημερινο φαινομενο, θα το μαθαιναμε. Εξαιρεσεις υπαρχουν βεβαια αλλα νομιζω ειναι για να λειτουργουν ως "μπαμπουλας" ή για sites που δεν "αρεσουν σε μερικους".

Δημοσ.

Καλα εκανες και εστειλες στον paredwse και μακαρι να δουμε και απαντηση του εδω.

Παντως υπαρχει μια γενικοτερη ανοχη σε αυτα τα θεματα και (σχεδον) κανεις δεν ασχολειται με τα πνευματικα δικαιωματα στα embedded videos. Εξαιρεσεις υπαρχουν βεβαια αλλα νομιζω ειναι για να λειτουργουν ως "μπαμπουλας" για ολους τους υπολοιπους.

και έτσι να ναι πρεπει να ρωτήσω καποιον που να ξέρει σίγουρα..εστω 2η γνώμη δικηγόρου αλλα που να ξέρει στάνταρ :P δεν είμαστε για μπλεξίματα..corrupted ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες με το θέμα μου..και αν μάθεις τιποτα νεότερο στείλτο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

φιλε μου ευχαριστώ ...μιλησα με ενα δικηγορο και μου ειπε οτι η αναδημοσιυση των τραγουδιών περαν του youtube και με κερδοσκοπικο σκοπο..υπαρχει λεει ποινη φυλακισης 20 χρονων προστιμο κλπ...έλεος..τι νομοθεσια ειναι αυτη!!!!

Που κολάει το eglimatikotita.gr

Αν και έγιναν μηνύσεις με κανενα αποτελεσμα ευτυχως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...