Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 μπανάνες τη μέρα? κάθε μέρα? :blink:

οι μπανανες σε σοκαρουν; δλδ οι 7 φετες ψωμι με μελι δεν σου λενε τπτ;

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι ειναι ευκολη οπως λες. η πεινα ειναι δυσκολο πραμα. βεβαια μια καλη διαιτα απο διαιτολογο κανει παντα δουλεια και δεν ψοφας.

Χριστέ μου πόσες φορές θα το πούμε οτι για να χάσεις λίπος πρέπει να κάνεις γυμναστική και να τρως καλά; Έχω κουραστεί να ακούω την ίδια τσίχλα ξανά και ξανά: 'Για να χάσω κιλά πρέπει να πεινάσω'. Γιατί είναι τόσο δύσκολο για κάποιον να κάνει λίγη αερόβια άσκηση και να κόψει τις κακές τροφές; Δεν θα το καταλάβω ποτέ αυτό!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

4 μπανάνες τη μέρα? κάθε μέρα? :blink:

Ναι ρε...κατεβαίνουν εύκολα...ειδικά αν είναι ψιλο πράσινες.

οι μπανανες σε σοκαρουν; δλδ οι 7 φετες ψωμι με μελι δεν σου λενε τπτ;

Η αλήθεια είναι ότι είχα μία κοιλιά τούμπανο μετά αλλά μετά από λίγο "ηρεμούσε"

Και δεν έτρωγα 7 μπανάνες, αλλά 5...θα ήθελα δεύτερο πιάτο για τις 7...too much

Δημοσ.

Χριστέ μου πόσες φορές θα το πούμε οτι για να χάσεις λίπος πρέπει να κάνεις γυμναστική και να τρως καλά; Έχω κουραστεί να ακούω την ίδια τσίχλα ξανά και ξανά: 'Για να χάσω κιλά πρέπει να πεινάσω'. Γιατί είναι τόσο δύσκολο για κάποιον να κάνει λίγη αερόβια άσκηση και να κόψει τις κακές τροφές; Δεν θα το καταλάβω ποτέ αυτό!

γιατι οταν θες να χασεις 5 κιλα κι οχι 50 το να κοψεις τις μαλακιες δεν κανει τπτ γτ πιθανως δεν τρως καν μαλακιες. και δεν ειπα να πεινασει κανεις. η διαιτα του διαιτολογου δεν σε κανει να πεινας.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λέει η Εύα...όταν θες να χάσεις 5 κιλάκια η κατάσταση "σώζεται" και με απλή διαίτα. Τώρα αν είσαι 120 κιλά προφανώς δεν πρέπει να αρκεστείς στην δίαιτα.

Δημοσ.

ε ναι, γιατι 2 αποτομες αλλαγες στον τροπο ζωης σου την ιδια χρονικη περιοδο ειναι πολυ καλη ιδεα...

εχω βαρεθει να τα λεω εδω μεσα...

paleo, keto, slowcarb ειναι οι μονες διαιτες που δεν πεινας ποτε και χανεις κιλα.

Δημοσ.

Κάνοντας μια διατροφή διαιτολογού χωρίς καμία άσκηση μέχρι μα χάσεις τα 5 κιλά που θέλεις σημαίνει οτι σχεδόν σίγουρα θα τα ξαναπάρεις. Κάνοντας γυμναστική ενισχύεις το μυικό σου σύστημα και βελτιώνεις το μεταβολισμό σου. Αυτό σημαίνει οτι η φυσική σου κατάσταση θα γίνει πολύ καλύτερη και θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Γιατί ο κόσμος αποφεύγει τόσο πολύ τη γυμναστική;

Δημοσ.

δεν ειπα να μην κανει καποιος καθολου γυμναστικη, απλως μονο "κοβοντας τις βλακειες" και κανοντας γυμναστικη δεν λυση για ολους τους ανθρωπους. μπορει εσυ ως αντρας να τρως κοτοπουλο κοκκινιστο και να το θεωρεις λαιτ αλλα δεν ειναι ετσι για ολους. επισης καλα τα λογια αλλα για οποιαδηποτε διαιτα, αλαγη στον τροπο ζωης κτλ πρεπει να ειναι καποιος στην καταλληλη ψυχολογικη διαθεση για να το κανει, κατι που πολλοι δεν το καταλαβενουν.

Δημοσ.

Κάνοντας μια διατροφή διαιτολογού χωρίς καμία άσκηση μέχρι μα χάσεις τα 5 κιλά που θέλεις σημαίνει οτι σχεδόν σίγουρα θα τα ξαναπάρεις. Κάνοντας γυμναστική ενισχύεις το μυικό σου σύστημα και βελτιώνεις το μεταβολισμό σου. Αυτό σημαίνει οτι η φυσική σου κατάσταση θα γίνει πολύ καλύτερη και θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Γιατί ο κόσμος αποφεύγει τόσο πολύ τη γυμναστική;

η φυσικη κατασταση δεν ειναι μετρησημη, ουτε το "να ειμαι πιο υγιης". Το να θες να τρεξεις τα 100μ σε 20 δευτερολεπτα ειναι μετρησιμο και στοχος. Το να θες να ανεβεις 3 οροφους χωρις να λαχανιασεις ειναι επισης. Ειναι μεγαλο λαθος να πεις σε καποιον οτι με το να παει γυμναστηριο θα χασει κιλα. Σου παρεχει ενα εικονικο παπλωμα που νομιζεις οτι αμα κανεις μιση ωρα ακομα ελλειπτικο, θα φας 2 πιατα μακαρονια.

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι, γιατι 2 αποτομες αλλαγες στον τροπο ζωης σου την ιδια χρονικη περιοδο ειναι πολυ καλη ιδεα...

εχω βαρεθει να τα λεω εδω μεσα...

paleo, keto, slowcarb ειναι οι μονες διαιτες που δεν πεινας ποτε και χανεις κιλα.

Ποιός είπε να γίνουν αυτές οι αλλαγές απότομα ?

η φυσικη κατασταση δεν ειναι μετρησημη, ουτε το "να ειμαι πιο υγιης". Το να θες να τρεξεις τα 100μ σε 20 δευτερολεπτα ειναι μετρησιμο και στοχος. Το να θες να ανεβεις 3 οροφους χωρις να λαχανιασεις ειναι επισης. Ειναι μεγαλο λαθος να πεις σε καποιον οτι με το να παει γυμναστηριο θα χασει κιλα. Σου παρεχει ενα εικονικο παπλωμα που νομιζεις οτι αμα κανεις μιση ωρα ακομα ελλειπτικο, θα φας 2 πιατα μακαρονια.

Το παιδί δεν είπε "πήγαινε πλακώσου στο γυμναστηριο και θα χασεις κιλα" (που βασικά γίνεται και αυτό άμα το κάνεις σωστά), αλλά με μία διατροφή δίαιτας + γυμναστική θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Το παιδί δεν είπε "πήγαινε πλακώσου στο γυμναστηριο και θα χασεις κιλα" (που βασικά γίνεται και αυτό άμα το κάνεις σωστά), αλλά με μία διατροφή δίαιτας + γυμναστική θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα.

σιγουρα θα υπαρξει συσφιξη ισως μια ελαφρια γραμμωση, αναλογα τον οργανισμο παντα. θα ειναι πιο ωραιο το αποτελεσμα.

Δημοσ.

σιγουρα θα υπαρξει συσφιξη ισως μια ελαφρια γραμμωση, αναλογα τον οργανισμο παντα. θα ειναι πιο ωραιο το αποτελεσμα.

Καλά για να φτάσει να είναι ωραίο το αποτέλεσμα θέλει τουλάχιστον μερικούς μήνες...αν κάνει κάποιος γυμναστική μέχρι να του φύγουν τα κιλά τότε απλά θα είναι το ίδιο απλά σε πιό λεπτό...

Δημοσ.

Καλά για να φτάσει να είναι ωραίο το αποτέλεσμα θέλει τουλάχιστον μερικούς μήνες...αν κάνει κάποιος γυμναστική μέχρι να του φύγουν τα κιλά τότε απλά θα είναι το ίδιο απλά σε πιό λεπτό...

ε ναι, δεν προκειται να γινει κανεις φετες με δυο μερες γυμναστικη. προς θεου. το ιδανικο ειναι να κανεις καποιος γυμναστικη σε μονιμη βαση.

• Like 1
Δημοσ.

Eίναι δύσκολο γιατί απλά δεν έχουν εγκράτεια και πειθαρχεία ορισμένοι άνθρωποι.

Όσοι έχουν αυτά τα δύο χάνουν όσα κιλά θέλουν. Όσοι δεν έχουν τσάμπα κόπος, ας συνεχίσουν να τρώνε ότι βρίσκουν και να το διασκεδαζουν, όπως εύστοχα έγραψε και κάποιος άλλος, απλά να μην αναρωτιουνται μετά γιατί δεν αδυνατίζουν. Εντάξει εξαιρούνται άτομα με προβλήματα υγείας, κληρονομικό διαβήτη, θυροειδή κτλπ.

Προσωπικά η πλειοψηφεία των ανθρώπων που γνωρίζω ξεκινάνε δίαιτα και από τις πρώτες μέρες αρχίζουν: " ε ας φάω και ένα σουβλάκι μωρέ τι πειράζει" ή "ας χτυπήσω και μια παστούλα εξάλλου χθες που ξεκίνησα τη δίαιατα δεν έφαγα πολύ" και η διάιτα σταματάει μέσα σε 5 μέρες max... Τέτοιοι άνθρωποι δεν παίζει ποτέ να χάσουν κιλά.

Επίσης υπάρχει και μια άλλη κατηγορία που νομίζουν ότι διαιτα σημαίνει 1 μήλο,1 γιαούρτι και μια σαλάτα ημερησίως και όλα ωραία και καλά και χάνω και κιλά. Όντως κιλά θα χάσεις αλλά συντομα θα καταλήξεις στο νοσοκομείο με ορό.

Ισορροπία παιδιά. Ισορροπία. Περιορίστε σημαντικά τις μερίδες σας. Δε σημαινει ότι επειδή είναι νόστιμο το φαγητό πρέπει να συνεχίζω να γεμίζω το στομάχι μέχρι να μη χωράει άλλο... Πολύ απλά καταθετεις τα όπλα αμέσως μόλις νιώσεις ότι χόρτασες, τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω, μετρημένες μπουκιές δλδ και μετά λες στοπ. Αυτό είναι που απαιτεί πειθαρχία και εγκράτεια.

Τώρα για το τσάι πραγματικά θα φοβόμουν να βάλω στο στομάχι μου κάτι το οποίο δεν έχει ούτε έγκριση ούτε ελέγχεται από κάνα σοβαρό οργανισμό, πέρα απο τα αποτελέσματα που πιθανόν να έχει. Εξάλλου ποιος σας είπε ότι μονο με αυτό χάνονται κιλά;; Kαι οι ίδιοι στη διαφήμιση τους λένε εξάλλου ότι απαιτείται ΚΑΙ ισορροπημένη διατροφή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...