kata_tixi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Πιαδιά έχω έναν σκληρό δίσκο 1tb σε fat32 και ξαφνικά γύρισε σε raw με μέγεθος 32mb δοκίμασα το EASEUS partition master δεν βρήκε part δοκίμασα chkdsk c: /f /r δεν άλλαξε τπτ. δεν με νοιάζει για τα αρχεία γτ δεν έχω και space να τα κάνω recovery απλά αν υπάρχει τρόπος να επαναφέρω σε όλο το μέγεθος σε ntfs...ευχαριστώ εκ των προτέρων.
akilleas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Κατέβασε το Site: Parted Magic , κάψε το σε CD, μπούταρε με αυτό από την μνήμη και στο partition manager φόρμαρε το partition σε ntfs. Απλό και γρήγορο. Η αλλιώς από το Disk Management των Windows διέγραψε εντελώς το partition και κάνε ένα νεό.
kata_tixi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Κατέβασε το Site: Parted'>http://partedmagic.c...php']Parted Magic , κάψε το σε CD, μπούταρε με αυτό από την μνήμη και στο partition manager φόρμαρε το partition σε ntfs. Απλό και γρήγορο. Η αλλιώς από το Disk Management των Windows διέγραψε εντελώς το partition και κάνε ένα νεό. ξέχασα να αναφέρω ότι απο το disk management το είχα δοκιμάσει αλλά δεν έγινε τπτ... δοκίμασα το parted magic αλλά δεν βρήκε part.
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εξωτερικος ειναι ο δισκος σου? Αν ναι, βγαλτον απο τη θηκη του και συνδεσε τον εσωτερικα σε ενα pc να βεβαιωθεις οτι ο σκληρος, αρα και τα δεδομενα σου, δεν εχουν προβλημα. Αν τοτε σου τον βλεπει κανονικα, τοτε καποιο προβλημα παιζει με τη θηκη και καλυτερα να την αλλαξεις.
washcloud Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Θα χάσει κατά πάσα πιθανότητα την ΠΙΘΑΝΗ εγγύηση όμως έτσι Τζιμ. Καλό είναι να το τονίζουμε για να ξέρει ο ενδιαφερόμενος, και να έχει να επιλέξει. Βέβαια, υποθέτω, με βάση τα όσα λέει ο Κατά_Τύχης, ότι μάλλον εσωτερικός είναι ο δίσκος του. Αλλά λέμε... Κ_Τ, δες πρώτα εδώ οδηγίες για να προσπαθήσεις να επαναφέρεις το partitioning του δίσκου : http://www.insomnia.gr/topic/243211-τα-έχασα-όλα-hard-disk-data-recovery/page__st__45
kata_tixi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Παιδιά δοκίμασα όλα αυτά που μου είπατε και δεν γίνεται τπτ!Ξέρει κανείς κάτι άλλο;
washcloud Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Πολύ λίγα μας λες για να βγάλουμε συμπέρασμα αν έκανες ό,τι έπρεπε...αλλά οκ. ...έτσι όπως έχουν τα πράγματα, καλύτερα πολέμα το να βρεις δανεικό ελεύθερο χώρο και προσπάθα να κάνεις ανάκτηση αρχείων.
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Είναι (σχετικά) γνωστό πρόβλημα και έχει να κάνει σχεδόν πάντα με το bios,δες το θέμα εδώ: http://www.tomshardware.co.uk/forum/245972-14-solved-hd103uj-appears-32mb-drive Αν δεν βγάλεις άκρη με τα πάνω δώσε μας το μοντέλο της μητρικής αλλά και του σκληρού.
ati8assos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ο παρακάτω οδηγός μπορεί να σε βοηθήσει στο να λύσεις το πρόβλημα. Restore factory Hard Drive Capacity When HDD Shows up as 32MB Προσοχή, το πρόγραμμα που προτείνει HDD Capacity Restore Tool δεν δουλεύει σε 64bit Windows μόνο σε 32bit XP/Vista/7 και ίσως να χρειαστεί επιπλέον στο BIOS να ρυθμίσεις το SATA port να δουλεύει σε legacy mode (PATA) και όχι SATA , να τον βλέπει δηλ. τον δίσκο σαν IDE, για να μπορέσει να αναγνωριστεί επιτυχώς από το πρόγραμμα .
kata_tixi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Πολύ λίγα μας λες για να βγάλουμε συμπέρασμα αν έκανες ό,τι έπρεπε...αλλά οκ. ...έτσι όπως έχουν τα πράγματα, καλύτερα πολέμα το να βρεις δανεικό ελεύθερο χώρο και προσπάθα να κάνεις ανάκτηση αρχείων. Βασικά αν δεις λέω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα αρχεία....μετά δοκίμασα αυτά που μου είπατε και κάποια άλλα που έψαξα μόνος μου και σε όλα μόνο τα 32mb βρίσκει...αυτά αναφέρονται μέχρι εκεί που μου γράφει ο washcloud.
washcloud Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ε είναι που πέρασε και καιρός από τότε που πρωτοπόσταρες, και δεν κοιτάμε πάντα τόσο επισταμένα την αρχή, σε τέτοιες περιπτώσεις... Συνεχίζεις όμως να μην βοηθάς όσο πρέπει, λέγοντας αορίστως "έκανα αυτά που είπατε και κάποια άλλα". Ποιά ειν' αυτά τα άλλα; ΑΝ δεν ξέρουμε, πώς να καταλάβουμε τί περιθώρια έχουμε; Επίσης -και το ξανάπα- πώς να ξέρουμε ότι αυτά που είπαμε τ' ακολούθησες πιστά κτλ; Κι αν κάτι δεν έγινε ως έπρεπε...; Τεσπα, αν έχεις εγγύηση, χρησιμοποίησέ την. Αν όχι...ίδωμεν.
kata_tixi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ο παρακάτω οδηγός μπορεί να σε βοηθήσει στο να λύσεις το πρόβλημα. Restore factory Hard Drive Capacity When HDD Shows up as 32MB Προσοχή, το πρόγραμμα που προτείνει HDD Capacity Restore Tool δεν δουλεύει σε 64bit Windows μόνο σε 32bit XP/Vista/7 και ίσως να χρειαστεί επιπλέον στο BIOS να ρυθμίσεις το SATA port να δουλεύει σε legacy mode (PATA) και όχι SATA , να τον βλέπει δηλ. τον δίσκο σαν IDE, για να μπορέσει να αναγνωριστεί επιτυχώς από το πρόγραμμα . Φίλε τι να πω;;;Τον είχα δώσει σε ένα φίλο να τον δει αλλά λόγο δουλειάς δεν πρόλαβε και τον πήρα πίσω να δοκιμάσω το HDD Capacity Restore Χωρίς να έχω και πολλές ελπίδες αλλά τελικά δούλεψε!Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά και τα παιδιά που προσπάθησαν να βοηθήσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα