ikaruga24 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Το οτι καποια καταφερε να με πεισει να ασελγησω πανω της χωρις προφυλαξεις. Η μοναδικη φορα ever (και μαλλον και η τελευταια).
bosei Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Εγώ δεν έχω κάνει καμιά μεγάλη τρέλα, αλλά θα πω για τον αδερφό μου που το έχει ξεφτιλήσει το θέμα. Αν δεν πληρώσει σε κινητά και σταθερά τουλάχιστον ένα χιλλιάρικό την κοπέλα τότε δεν πάει καλά η σχέση . Είναι και γκαντέμης και οι κοπέλες που μπλέκει φεύγαν συχνά εξωτερικό και της έπαιρνε από κινητό. Με μία σούμα τα 6000-7000 ευρώ έχουν πάει σε κινητά. Το ρεκόρ του για μία κοπέλα 3600 σε 2 μήνες.
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 πριν γινουν μοδα τα κινητα...να περιμενω να αδειασει το καρτοτηλεφωνο απο ολους τους ξενους που επερναν σειρα πριν απο μενα. αυτοι για να παρουν τις οικογενειες τους στη χωρα τους και εγω για να παρω το κοριτσι. πολλες φορες μετα τα μεσανυχτα με κρυο και χαλαζι θυμαμαι καποια στιγμη. αλλα υπηρχε κατανοηση και οταν εβρεχε περιμενε ο καθενας με την ομπρελιτσα του για τη σειρα του... υ.γ υπαρχουν ακομα τηλεκαρτες???
geowizard Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 υ.γ υπαρχουν ακομα τηλεκαρτες??? Ναι. Εγω παλι θυμαμαι, οταν ο παππους μου ηταν καπετανιος. πηγαινα μαζι του σε ολα τα ταξιδια του επι 2 χρονια (επρεπε να ειχα κατσει σύνολο 1 μηνα στην Ελλαδα) για να της μαζεψω σουβενιρ απ'ολο τον κόσμο. Η "τρελα" ομως ειναι οτι ηθελα να της παρω ενα πολυ ωραιο κλασσικο κορεατικο -παλιο- ρολόι και επειδη το ηθελε και ενας αξιωματικός (μάλλον) απο εκει, τσακωθήκαμε και μου εβαλαν απαγορευτικό στο διαβατήριό μου και δεν μπορω να ξαναπάω εκει.... Καλα, οχι οτι χανω τιποτα, αλλα για το γαμώτο.....
Pireotis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Απαγορευτικο???Στη Νοτια η στη Βορεια Κορεα??? Απαγορευτικο σε διαβατηριο πρωτηφορα ακουω
geowizard Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Απαγορευτικο???Στη Νοτια η στη Βορεια Κορεα??? Απαγορευτικο σε διαβατηριο πρωτηφορα ακουω Βορεια. Κι εγω δεν ηξεραν οτι μπορουν, αλλα μου σημειωσαν κατι στα κορεατικα εκει και δεν μπορω να βγω απο το λιμάνι τους (για να παω σε καποια πολη). Ειναι τρελοι αυτοι οι τύποι!
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 η μεγαλυτερη τρελα που εχω κανει ειναι και λιγο ρομπια αλλα θα το πω. λοιπον, οταν εχει εκλογες στην ελλαδα τα μεγαλα κομματα ναυλωνουν αεροπλανα για αυτους που θελουν να κατεβουν να ψηφισουν (η εστω ναυλωναν), το μαθαινω αυτο (πριν μερικα χρονια) οποτε παω στα γραφεια ενος μεγαλου κομματος και γραφομαι κτλ και αγοραζω εισητηριακι με 20€ μονο. κατεβηκα στην ελλαδα για 3 μερουλες για να τον δω κι ουτε καν πηγα να ψηφισω
Pireotis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 μ ρθε ιδεα για διαφημιση 1. N(D)OKIA connecting people η 2.PASOKIA connectin' people :Pppp λογω GAP το κανα λιγο πιο americaνια
UncleBens Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Εγώ παράτησα σπουδές στο εξωτερικό για να γυρίσω ελλάδα και ασχολήθηκα με άλλο αντικείμενο για να έχω κάτι να πορεύομαι τον πρώτο καιρό που θα ήμουν εκεί μετά όμως μόλις ήμουν έτοιμος να συνεχίσω εδώ τις σπουδές χωρίσαμε -με επηρέασε αρνητικά όλο αυτό- και δεν τα κατάφερα αλλα τώρα είμαι εντάξει τώρα πια σταμάτησα να τις βλέπω όπως παλιά και τις βλέπω/αντιμετωπίζω έτσι όπως πραγματικά είναι και τις αρμόζει και βρήκα την υγεία μου εγώ μένουν και αυτές ευχαριστημένες 2
Porg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μόνο εγώ έχω απορία τι δώρο είναι αυτό που θέλει ρυμουλκό;
Pireotis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 λοιπον ειχαμε επισκεφτει το hellas liberty πριν καποιο καιρο....και υπηρχε στο πλοιο ενα αντιστοιχο σαν αυτο ..το οποιο της αρεσε η δουλεια μας εχει να κανει τελευταια με διαλυσεις πλοιων..σε πολλα πλοια απο αυτα που διαλυονται...υπαρχουν τηλεγραφοι..Πολλα ρυμουλκα πανε απο Ελλαδα βαπορια εκει...συνεργαζομαστε με μια εταιρεια..οποτε βρεθει ενας τηλεγραφος και τον καθαρισουν κιολας..θα ερθει στην Ελλαδα..κουλο λιγο...αλλα αν αγαπας ρετρο πραγματα αξιζει! 2
santana99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 να θυσιάσω 2 χρόνια από τη ζωή μου, σπουδές και άλλα πράγματα...
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Της ειχα πει οτι την αγαπω και οτι ψαχνω κατι σοβαρο αυτη την περιοδο... Το πιστεψε!! Ενθουσιαστηκε.. Δεν ισχυε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα