Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα αυτο ολοι νομιζω το κανουν ....Μεχρι να βρουν καποια αλλη να αρχισει να τους παιδευει...

Αντι να σκέφτεσαι αυτην σκεψου οτι ειναι μια απο τις 3 δισ.

Δημοσ.

Εγω εχω κανει πολλες ...αυτη σχεδον ουτε το 1/3....

και στο τελος μου τν ειπε κιολας...αλλα δεν πειραζει με αυτα που εκανα περνουσα και ενιωθα και γω καλα....

Μια τρελα που καναμε μαζι ηταν να το κανουμε στο μπαλκονι του σπιτιου της 17:00 η ωρα το μεσιμερι που βρισκοταν στον 5ο οροφο και γυρω γυρω πολυκατοικιες...

Ξερετε τωρα πως ψηνουν οι γυναικες τους αντρες...Μωρακι μου εξω εχει πολυ ηλιο παμε να κανουμε ηλιοθεραπεια ...Ενω εχει αλλο στο μυαλο της...

Αυτο δε το λες τρελα....καψα λαβρα το λες...

Ανετα θα το εκανα και εγω :P

Βαζεις ιδεεεες

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει στο αυτοκινητο στο parking της εθνικης;

Οχι...Εχω δοκιμασει σε τουαλετα (γυναικιες κιολας) καφεταριας με τινγκα κοσμο...14:00 η ωρα ...

Και στο εμπορικο στην Θεσσαλονικη που ειναι το σινεμα odeon(5ο οροφο αν θυμαμαικαλα ειναι το σινεμα)στον πρωτο οροφο ...ετοιμος ημουν αλλα ...Α και μεσα στο Αριστοτελειο...

Δημοσ.

Οχι...Εχω δοκιμασει σε τουαλετα (γυναικιες κιολας) καφεταριας με τινγκα κοσμο...14:00 η ωρα ...

Και στο εμπορικο στην Θεσσαλονικη που ειναι το σινεμα odeon(5ο οροφο αν θυμαμαικαλα ειναι το σινεμα)στον πρωτο οροφο ...ετοιμος ημουν αλλα ...Α και μεσα στο Αριστοτελειο...

Στη θαλασσα; (μεσα στο νερο, ε; )

Δημοσ.

Στη θαλασσα; (μεσα στο νερο, ε; )

απ’ολα και μεσα και στην παραλια...Με την πρωην ολα αυτα......Πολυ ωραιο και αυτο...αλλα πρεπει η γυναικα να ειναι αλανι...

Δημοσ.

ψηνεστε να ανοιξουμε τοπικ.,,που εχετε κανει το καλυτερο μαμησι??

Ναι απο μενα

για το πιο περιεργο μερος παντως σας εχω χαλαρα ολους.

Καλα, μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια

Δημοσ.

To topic εχει παρει την πρεπουσα τροπη :P Καταθεστε εμπειριες καταθεστε, evabb σειρα σου :D

Μπήκες εσυ και το κατέστρεψες! Χάρηκες τωρα; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...