fidolos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ξέρω θα μου πείτε οτι δεν εψαξα το forum αλλα βλέπω κάτι μακροσκελή κείμενα και δεν βγάζω άκρη. Για αυτό σας παρακαλώ να μου απαντήσετε τα παρακάτω: Καταρχήν να πω οτι με ενδιαφέρει να πουλήσω και είναι μονο στα αγγλικα και δεν τα πολυκαταλαβαίνω. α) Όταν τελειώνω την αγγελία του προιοντος, γύρω στα 100€ μου λεει fees 0.40€. Αυτό σημαίνει οτι οταν πουληθει το προιον θα μου πάρει το ebay 0,40€? Η θα πάρει παραπάνω? Το Paypal παίρνει τίποτα? β) Θέλω είτε εντος Ελλάδας είτε εκτός να χρησιμοποιήσω ταχυδρομείο (γιατι νομιζω οτι είναι το πιο φτηνό). τι πρέπει να επιλέξω? Economy? Αυτα προς το παρων και ευχαριστώ προκαταβολικά.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Αλλα feeds έχει το com, αλλα το uk klp ριξε μια ματιά εδω http://pages.ebay.com/sellerinformation/news/Feecalculator.html Το παυπαλ και βέβαια εχει και αυτό feeds με την διαφορά είναι οτι το παυπαλ σου κρατάει την προμήθεια μόνο αν πουλήσεις, ενω το εβαυ παιζει και με τις μέρες που ειναι ανεβασμένο το αντικείμενο, πουλήσεις δεν πουλήσεις. Το τι ταχυδρομικά θα βάλεις, πρέπει να ενημερώσεις τον καθε αγοραστή στην καθε χώρα ποσο θα πληρώσει Στο "Economy services" πρεπει να βαλεις τιμή. πχ ο αγοραστής μπορει να ειναι πχ στην ινδια έχεις ρωτησει ποσο θελουν τα ταχυδρομεία για να το στείλουν εκει; Η πώληση χρειάζεται ΤΕΡΑΣΤΊΑ προσοχή γιατι μπορεί να χασεις και το αντικείμενο και τα χρήματα σου, τα δεν αγγλικά νομιζω οτι σου ειναι απαραίτητα, εκτος αν μιλαμε για μια περιστασιακή πώληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα