Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποτε με ρωτά κάποιος αν είμαι στο facebook (Διόρθωση: Δε ρωτούν. Θεωρούν δεδομένο ότι είμαι...) και απαντώ αρνητικά, αντιμετωπίζω, στην καλύτερη περίπτωση δυσπιστία και στη χειρότερη ...οίκτο! Λες να έχω πρόβλημα γιατρέ μου;

• Like 2
Δημοσ.

Tragic όντως. Μερικοί (αρκετοί δυστυχώς) θεωρούν εξωπραγματικό/τρελό να μην έχουμε fb. Λες και όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω απ'αυτό. Get a life τους λέω αλλά λένε ότι πρέπει να πάνε σπίτι γρήγορα να δουν μήπως τους έκανε κάποια άγνωστη γκόμενα like. Συνεννόηση μπουζούκι δηλαδή :P

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς, το FB είναι πολύ χρήσιμο. Αν είσαι σοβαρό άτομο και ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς, δεν έχεις κανέναν λόγο να μην φτιάξεις έναν λογαριασμό. Ξέρω πολλά άτομα που ούτε με Likes ασχολούνται, ούτε ανεβάζουν τραγουδάκια, ούτε καίγονται για το αν

τους έκανε η γκόμενα friend request, ούτε τίποτα. Βάζεις μέσα τους φίλους σου, μπορείς και συνεννοείσαι άμεσα, κρατάς έστω μια επαφή με άτομα/γνωστούς που υπό άλλες συνθήκες θα χανόσασταν και επίσης ενημερώνεσαι για ό,τι σε ενδιαφέρει, από τηλεοπτικές σειρές, μέχρι μουσική, αθλητικά κτλ.

Οι μόνοι που δεν έχουν FB πλέον είναι αυτοί που 4-5 χρόνια αφού βγήκαν τα κινητά τηλέφωνα, το παίζαν διαφορετικοί, alternative και "έλω μωρέ με το μαραφέτι στο χέρι όλη την ώρα, τόσο καιρό τί καναμε, εγώ ποτέ δεν θα πάρω" και τελικά φυσικά πήραν.

Ξαναλέω, από την στιγμή που είναι στο ΧΕΡΙ ΣΟΥ το πως θα διαχειριστείς τον λογαριασμό, μόνο θετικά έχει το FB.

Πολλοί κάνουν λες και με το που θα δημιουργήσουν λογαριασμό θα μεταμορφωθούν ξαφνικά σε 15χρονη χαζογκόμενα.

Εκτός και αν είσαι βαρετός τύπος που και τίποτα δεν κάνεις, ούτε ενδιαφέροντα έχεις, ούτε φίλους έχεις, οπότε ναι, εκεί δεν έχει νόημα να κάνεις λογαριασμό. Αλλά μην μου το παίζεις ότι εσύ είσαι όλη μέρα στις συναυλίες, στα ταξίδια και στην ορειβασία ενώ ο υπόλοιπος κόσμος ο no-lifer λιώνει πίσω από μια οθόνη.

Υπάρχει μια τρομερή δόση αυταρέσκειας σε αυτούς που λένε "ναι, ξέρεις δεν έχω fb", για αυτό και φροντίζουν να σε ενημερώνουν με την πρώτη ευκαιρία.

• Like 6
Δημοσ.

Και εγώ είχα φμπ, το έσβησα όμως μετά ήθελα να κρατήσω επαφή με μερικά άτομα, που ή δεν είχα το κινητό τους ή δεν μπορώ να τους "ενοχλώ" στο κιν όποτε μου ρθει.

"καλά αυτός το σαντανα σου στέλνει κάθε 2-3 μέρες μήνυμα και λέτε κανα νεο και έτσι Ελένη; τι τρέχει;"

Καλώς η κακώς η τεχνολογία αλλάζει και τον τρόπο σκέψης, αν της έστελνα στο φμπ δεν θα έλεγε τίποτα ο γκόμενος της "ελένης" πχ.

(δεν έγινε κάτι απλά πχ φέρνω...)

Έτσι έφτιαξα ξανα φμπ ώστε να μιλάω με μνματα, αλλά μερικοί φίλοι μου είχαν επιλογή να μπορούν να τους στείλουν μήνυμα, μόνο φίλοι...συνεπώς άνταρα τους φίλους μου και μερικούς γνωστούς και έτσι και είναι σαν να το γύρισα στα παλιά.

Αλλά ας πούμε δεν μου αρέσει να μου ποστάρει κάποιος στον τοίχο και έτσι ας πούμε τον έχω κλειστό. Και λένε μερικοί "γιατί τον έχει κλειστό σε έμενα, του τον κλείνω και εγώ" και δημιουργείται μια φαντασιόπληκτη "έχθρα" ας το πω, οπότε δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς με λίγα λόγια...

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς, το FB είναι πολύ χρήσιμο. Αν είσαι σοβαρό άτομο και ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς, δεν έχεις κανέναν λόγο να μην φτιάξεις έναν λογαριασμό. Ξέρω πολλά άτομα που ούτε με Likes ασχολούνται, ούτε ανεβάζουν τραγουδάκια, ούτε καίγονται για το αν

τους έκανε η γκόμενα friend request, ούτε τίποτα. Βάζεις μέσα τους φίλους σου, μπορείς και συνεννοείσαι άμεσα, κρατάς έστω μια επαφή με άτομα/γνωστούς που υπό άλλες συνθήκες θα χανόσασταν και επίσης ενημερώνεσαι για ό,τι σε ενδιαφέρει, από τηλεοπτικές σειρές, μέχρι μουσική, αθλητικά κτλ.

Οι μόνοι που δεν έχουν FB πλέον είναι αυτοί που 4-5 χρόνια αφού βγήκαν τα κινητά τηλέφωνα, το παίζαν διαφορετικοί, alternative και "έλω μωρέ με το μαραφέτι στο χέρι όλη την ώρα, τόσο καιρό τί καναμε, εγώ ποτέ δεν θα πάρω" και τελικά φυσικά πήραν.

Ξαναλέω, από την στιγμή που είναι στο ΧΕΡΙ ΣΟΥ το πως θα διαχειριστείς τον λογαριασμό, μόνο θετικά έχει το FB.

Πολλοί κάνουν λες και με το που θα δημιουργήσουν λογαριασμό θα μεταμορφωθούν ξαφνικά σε 15χρονη χαζογκόμενα.

Εκτός και αν είσαι βαρετός τύπος που και τίποτα δεν κάνεις, ούτε ενδιαφέροντα έχεις, ούτε φίλους έχεις, οπότε ναι, εκεί δεν έχει νόημα να κάνεις λογαριασμό. Αλλά μην μου το παίζεις ότι εσύ είσαι όλη μέρα στις συναυλίες, στα ταξίδια και στην ορειβασία ενώ ο υπόλοιπος κόσμος ο no-lifer λιώνει πίσω από μια οθόνη.

Υπάρχει μια τρομερή δόση αυταρέσκειας σε αυτούς που λένε "ναι, ξέρεις δεν έχω fb", για αυτό και φροντίζουν να σε ενημερώνουν με την πρώτη ευκαιρία.

Δηλαδη σε εμενα που με ολους του φιλους μιλαω απο το κινητό/skype και ενημερώνομαι απο πολυ πιο έγκυρες πηγες σε τι θα με βοηθήσει το fb;

• Like 3
Δημοσ.

κοίτα, απλά εγώ μίλαγα με όσους ήθελα msn, όμως όταν βγήκε το φμπ, το παράτησαν και μπήκαν όλοι φμπ. Οπότε πως θα μίλαγα; Με φμπ...

Άθελα σου κοιτάς της ενημερώσεις στην κεντρική σελίδα, μιας και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κάνει λικε δεξιά αριστερά και έτσι βλέπεις κάποια πράγματα του τύπου "αύριο πεφταστέρια". Προσωπικά δεν θα το έψαχνα ποτέ. Όμως το είδα εκεί και λέω "α καλή φάση" (από μέσα μου)...ίσως χαζέψω. Κάπως έτσι.

Απλά πρέπει να κρατάς τις επαφές σου και οι περισσότεροι έχουν σίγουρα φμπ....οπότε έτσι πάει.

Αν εσένα ο κύκλος σου είναι όλοι "εξοπλισμένοι" με skype στα @@ σου το φμπ.

Για τις ενημερώσεις βέβαια, εγώ ας πούμε μπορώ να βλέπω τα πιο "χοτ" θέματα 20 μπλογκ ας πούμε στην αρχική σελίδα, ενώ εσύ πρέπει να μπεις και στα 20 μπλογκ (λέγοντας) και να χαζεύειες... δεν σε νοιάζει; Οκ, δεν έχω φμπ για να βλέπω τα χοτ θέματα, το έχω για τους φίλους, απλά προκύπτει και αυτό...

Δημοσ.

κοίτα, απλά εγώ μίλαγα με όσους ήθελα msn, όμως όταν βγήκε το φμπ, το παράτησαν και μπήκαν όλοι φμπ. Οπότε πως θα μίλαγα; Με φμπ...

Άθελα σου κοιτάς της ενημερώσεις στην κεντρική σελίδα, μιας και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κάνει λικε δεξιά αριστερά και έτσι βλέπεις κάποια πράγματα του τύπου "αύριο πεφταστέρια". Προσωπικά δεν θα το έψαχνα ποτέ. Όμως το είδα εκεί και λέω "α καλή φάση" (από μέσα μου)...ίσως χαζέψω. Κάπως έτσι.

Απλά πρέπει να κρατάς τις επαφές σου και οι περισσότεροι έχουν σίγουρα φμπ....οπότε έτσι πάει.

Αν εσένα ο κύκλος σου είναι όλοι "εξοπλισμένοι" με skype στα @@ σου το φμπ.

Για τις ενημερώσεις βέβαια, εγώ ας πούμε μπορώ να βλέπω τα πιο "χοτ" θέματα 20 μπλογκ ας πούμε στην αρχική σελίδα, ενώ εσύ πρέπει να μπεις και στα 20 μπλογκ (λέγοντας) και να χαζεύειες... δεν σε νοιάζει; Οκ, δεν έχω φμπ για να βλέπω τα χοτ θέματα, το έχω για τους φίλους, απλά προκύπτει και αυτό...

Για αυτους που δεν εχουν skype μιλαω με το τηλεφωνο. Οσο για τις ενημερωσεις που λες, ναι, ειναι χρήσιμες απλα εμενα δεν με ενδιαφέρουν. Οποτε ουσιαστικα για μενα ειναι άχρηστο το fb.

Δημοσ.

Λιγουλάκι απόλυτος. Ξεχνάς κι εμάς που το δοκιμάσαμε, του δώσαμε ευκαιρία δηλαδή και το διαγράψαμε γιατί δεν μας άρεσε. Simple as that :)

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι απο το 2007 στο fb και παιζει να εχω μπει 5 φορες στο chat του... Ευτυχως κανανε integrate το chat με τα μηνυματα

N72jP.jpg

Το εκανα για να κρατησω επαφη με παιδια που ειχα γνωρισει απο την τοτε δουλεια, και πιο μετα με ατομα που ειχα γνωρισει.

Δεν εχω κανει ποτε μου add ασχετο ατομο (ειδικα κοπελες/attention whores).

Νενυα, το να λες δεν σου αρεσε, νομιζω οτι ειναι λαθος. Ειναι εντελως και μονο στο πως θα το χειριστεις. Ειναι σαν να λες οτι δεν σου αρεσουν τα κινητα επειδη το ειχες δωσει σε 1000 ατομα και σε περνανε συνεχεια τηλεφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...