viper2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Έτσι όπως πάμε, όποιος δεν έχει θα θεωρείται "ύποπτος"! in soviet Russia zuckerberg watches you
deesnider Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Καλώς ή κακώς, το FB είναι πολύ χρήσιμο. Αν είσαι σοβαρό άτομο και ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς, 1)δεν έχεις κανέναν λόγο να μην φτιάξεις έναν λογαριασμό. Ξέρω πολλά άτομα που ούτε με Likes ασχολούνται, ούτε ανεβάζουν τραγουδάκια, ούτε καίγονται για το αν τους έκανε η γκόμενα friend request, ούτε τίποτα. Βάζεις μέσα τους φίλους σου, 2)μπορείς και συνεννοείσαι άμεσα, κρατάς έστω μια 3)επαφή με άτομα/γνωστούς που υπό άλλες συνθήκες θα χανόσασταν και επίσης ενημερώνεσαι για ό,τι σε ενδιαφέρει, από τηλεοπτικές σειρές, μέχρι μουσική, αθλητικά κτλ. 1) Δεν υπάρχει κανόνας, ο οποίος ορίζει ότι πρέπει να έχεις λόγο για να μην κάνεις κάτι. Λόγος - στην πλειονότητα των περιπτώσεων - χρειάζεται (ή έστω πρέπει να υπάρχει στο μυαλό σου) προκειμένου να κάνεις... 2) «Άμεσα», συνεννοείσαι μέσω «απευθείας συνομιλίας». Όταν μπορείς να την πραγματοποιήσεις φωνητικά, ή ακόμα και με εικόνα (π.χ. skype) και επιλέγεις να το κάνεις πληκτρολογώντας... χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ βαριέμαι... 3) Όταν χάνεσαι με κάποιους ανθρώπους, κάποιος λόγος υπάρχει, ακόμα κι αν δεν τον βλέπεις. Είναι πιθανό να είναι ακόμα και αποτέλεσμα επιλογής της μιας ή της άλλης πλευράς, ή - συνηθέστερα - να οφείλεται σε μη ελεγχόμενες συνθήκες και συγκυρίες. Αλίμονο αν ένιωθα την ανάγκη, να βρίσκομαι δια βίου σε επαφή, με όλα τα άτομα με τα οποία συναναστράφηκα σε κάθε περίοδο της ζωής μου! Για όσους πραγματικά μ' ενδιαφέρει η διατήρηση της επαφής, προτιμώ τους πραγματικά άμεσους τρόπους (βλέπε στην προηγούμενη παράγραφο). Οι μόνοι που δεν έχουν FB πλέον είναι αυτοί που 4-5 χρόνια αφού βγήκαν τα κινητά τηλέφωνα, το παίζαν διαφορετικοί, alternative και "έλω μωρέ με το μαραφέτι στο χέρι όλη την ώρα, τόσο καιρό τί καναμε, εγώ ποτέ δεν θα πάρω" και τελικά φυσικά πήραν. Πολύ τα χαίρομαι τα ...επίσημα στατιστικά στοιχεία! Πάρε λοιπόν άλλο ένα: Πήρα κινητό τηλέφωνο, μόνο όταν άρχισα να εργάζομαι ως εξωτερικός πωλητής, οπότε και ήταν απαιτούμενο από πελάτες και εργοδότη, εφόσον ήμουν την περισσότερη ώρα στο δρόμο. Όσο εργαζόμουν σε κατάστημα - αλλά και τώρα που η δουλειά μου γίνεται απ' το σπίτι - δεν είχα και δεν έχω. Όποιος με χρειάζεται, μπορεί να με βρει στο σταθερό και το ίδιο μπορώ να κάνω κι εγώ. Ή όχι; Όταν δε είμαι στο δρόμο, ή με παρέα, δε θέλω να μπορεί ο καθένας να μου τα κάνει μπαλόνια. Αν αυτό το αποκαλείς «επίδειξη διαφορετικότητας» και «alternative style», εγώ το αποκαλώ «ρεαλιστική επιλογή». Έχει να κάνει με το πώς το βλέπει κανείς... Ξαναλέω, από την στιγμή που είναι στο ΧΕΡΙ ΣΟΥ το πως θα διαχειριστείς τον λογαριασμό, μόνο θετικά έχει το FB. Το ενδεχόμενο, αυτά τα «θετικά», να μην εμπίπτουν στη σφαίρα των ενδιαφερόντων κάποιων, δε φαντάζομαι να το εξετάζουμε καθόλου... Εκτός και αν είσαι βαρετός τύπος που και τίποτα δεν κάνεις, ούτε ενδιαφέροντα έχεις, ούτε φίλους έχεις, οπότε ναι, εκεί δεν έχει νόημα να κάνεις λογαριασμό. Αλλά μην μου το παίζεις ότι εσύ είσαι όλη μέρα στις συναυλίες, στα ταξίδια και στην ορειβασία ενώ ο υπόλοιπος κόσμος ο no-lifer λιώνει πίσω από μια οθόνη. Το πόσο διευρύνονται οι ορίζοντές μου με όσα διαβάζω, δε λέγεται! Όποιος δεν έχει λογαριασμό στο facebook, είναι βαρετός, χωρίς ενδιαφέροντα και φίλους. Λοιπόν, θα σε καθησυχάσω: Άτομα με τόσο ρηχές ιδέες, όχι μόνο δε μ' ενοχλεί, αλλά το επιδιώκω κιόλας να με θεωρούν βαρετό. Όσο περισσότερο βαρετός είμαι γι' αυτούς, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να αποκτήσουν πραγματική επαφή μαζί μου και - ο Χριστός κι η Παναγία! - να αναγκαστώ να τους συναναστραφώ. Όσο για τη γενίκευση περί «υπόλοιπου κόσμου», η οποία ισχύει σχεδόν καθολικά, συνηθίζω να το λέω σε πολλές συζητήσεις μου, με τους φίλους που ...δεν έχω: «Προσωπικές επιλογές» vs «Νοοτροπία κοπαδιού». Ο καθένας επιλέγει αυτό που τον εκφράζει... Υπάρχει μια τρομερή δόση αυταρέσκειας σε αυτούς που λένε "ναι, ξέρεις δεν έχω fb", για αυτό και φροντίζουν να σε ενημερώνουν με την πρώτη ευκαιρία. Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στα ...εκατομμύρια ανθρώπων οι οποίοι, χωρίς να ερωτηθούν σχετικά, σηκώνουν το λάβαρο και οργώνουν δρόμους, βουνά και λαγκάδες, φωνάζοντας ρυθμικά: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ FACEBOOK»! Όχι τίποτε άλλο, απλώς εγώ το «δεν έχω facebook», δεν το θεωρώ τίποτα περισσότερο από μια απλή και άμεση απάντηση, σε μία εξίσου απλή - όπως τουλάχιστον θα όφειλε να είναι - ερώτηση. Εσύ το ερμηνεύεις ως «τρομερή δόση αυταρέσκειας». O.K.... ...εδώ ανεχόμαστε να μας σνομπάρει ο κάθε ανεγκέφαλος, επειδή δεν κάνουμε το ίδιο μ' εκείνον και πρέπει να ...υποβληθούμε σε ψυχανάλυση! Άκου «αυταρέσκεια»... Μήπως να ζητούσαμε και συγνώμη; Ξεχνάς κι εμάς που το δοκιμάσαμε, του δώσαμε ευκαιρία δηλαδή και το διαγράψαμε γιατί δεν μας άρεσε. Simple as that ...και πού να δεις και τους άλλους, οι οποίοι δεν το δοκίμασαν καν, διότι δε θεωρούν ότι ...επιβάλλεται να δοκιμάζεις οτιδήποτε εμφανίζεται. Αυτό κι αν είναι «more simple than anything else»!... 5
Arcanaloth Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 deesnider, ο καθένας φυσικά και έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει, αλλίμονο αν κάτσω να ασχοληθώ εγώ με το αν έχεις εσύ fb ή όχι, ελάχιστα πράγματα μου είναι πιο αδιάφορα. Όπως λες είσαι άτομο που εν έτει 2012 δεν έχει ούτε κινητό. Κάποιος άλλος θα το πάει ακόμα πιο μακρυά και θα πει "να πάτε να γαμηθείτε και εσείς και οι πόλεις κλουβιά σας, εγώ θα πάω να μείνω σε μια σπηλιά και να τρώω μπανάνες". Δικαίωμα του. Βλέπεις όμως ότι εσύ ο ίδιος γουστάρεις που είσαι διαφορετικός και θεωρείς ότι είσαι ανώτερος από τα άλλα τα "πρόβατα" (όπως ο ίδιος περιέγραψες). Εγώ απλά λέω ότι δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο επειδή δεν έχει πρόβλημα να ακολουθήσει την τεχνολογία και θεωρεί κάτι νέο μια ευκολία που του λύνει τα χέρια σε πολλά θέματα. Δεν μου αλλάζεις με τίποτα την γνώμη ότι πλέον όποιος π.χ. δεν έχει κινητό είναι περίεργος. Είναι κάτι που κυριολεκτικά μπορεί να σου σώσει την ζωή. Το κόστος μπορεί να είναι ακόμα και μηδενικό για μια συσκευή της πλάκας. Για ποιο λόγο να μην έχω πάνω μου μια συσκευή με μια κάρτα των 5 ευρώ μέσα που μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια σε μια περίπτωση ανάγκης; Έχε την κλειστή στο φινάλε αν σε παίρνουν πια τόσο συχνά οι φίλοι και οι γνωστοί σου που σου δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητα σου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, πόσο μακρυά να το πάμε δηλαδή; "Α, αυτοκίνητα και μαλακίες, μια χαρά είμασταν με τα γαιδουράκια μας", "α, νερό στο σπίτι από βρύση, είχαμε τα πηγαδάκια μας, κάναμε την βολτούλα μας, μιλούσαμε και με κόσμο στην διαδρομή". Ο κόσμος προχωράει. Η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη. Αν εσύ θες να εναντιωθείς στις ευκολίες, γούστο σου και καπέλο σου, απλά μην βγάζεις τον υπόλοιπο κόσμο τρελό.
geowizard Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Βλέπεις όμως ότι εσύ ο ίδιος γουστάρεις που είσαι διαφορετικός και θεωρείς ότι είσαι ανώτερος από τα άλλα τα "πρόβατα" (όπως ο ίδιος περιέγραψες). Εγώ απλά λέω ότι δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο επειδή δεν έχει πρόβλημα να ακολουθήσει την τεχνολογία και θεωρεί κάτι νέο μια ευκολία που του λύνει τα χέρια σε πολλά θέματα. Μα για να κανεις μια επιλογη σημαινει οτι (κατα την αποψη σου) ειναι η καλυτερη αρα αυτομάτως (κατα την αποψη σου) εισαι ανωτερος απο τους αλλους (που εκαναν λαθος επιλογη). Ας πουμε εγω θεωρω οτι μεγαλυτερη μαλακια απο το fb δεν υπαρχει και εχω κανει την επιλογη να μην κανω ποτε μου λογαριασμο εκει, αυτο ομως αυτοματως βαζει στο μυαλο μου το οτι οποιος ασχολειται με αυτο που εγω θεωρω μαλακια, ειναι μαλακας. Και αυτο ειναι απολυτως λογικο.
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Προς Toufas: Όχι, είναι σαν να λέω ότι δεν μ'αρέσει επειδή δεν μ'αρέσει ούτε το layout του, ούτε αυτά που προσφέρει κλπ. Π.χ. πες με ανώμαλη αλλά το παλιό myspace μου άρεσε σαν σύνολο πολύ περισσότερο απ'το fb. Βγαίνουμε off-topic όμως. Βαρέθηκα να λέω γιατί απέρριψα το fb σιγά δηλαδή, δεν τού'χω λείψει κιόλας.
deesnider Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) deesnider, ο καθένας φυσικά και έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει, αλλίμονο αν κάτσω να ασχοληθώ εγώ με το αν έχεις εσύ fb ή όχι, ελάχιστα πράγματα μου είναι πιο αδιάφορα. Στο αμέσως προηγούμενο post σου, με αυτό ακριβώς ασχολήθηκες και μάλιστα χωρίς ίχνος αφορμής. Ενδιαφέρουσα ερμηνεία του όρου «αδιαφορία», οφείλω να παραδεχθώ... (εκτός κι αν αντιλαμβάνεσαι ως πρόκληση, το να λέει κάποιος «εμένα δε μου χρειάζεται, διότι κάνω τη δουλειά μου διαφορετικά», ή το να θεωρεί περίεργο το συγκαταβατικό και γεμάτο «κατανόηση» υφάκι, που εισπράττει όταν απαντά «δεν έχω facebook». Δεν είναι απλώς περίεργο, αφορμή για ν' αρχίσει το δούλεμα είναι, αλλά κάποιοι δε συμπεριλαμβάνουν στη λίστα των προτεραιοτήτων τους, το «ψιλό γαζί» σε κάθε μπαγλαμά...) Πρόσεξες υποθέτω, ότι χρησιμοποιώ ειρωνικούς χαρακτηρισμούς, απέναντι στη συγκεκριμένη αντιμετώπιση, όχι απέναντι στην επιλογή να χρησιμοποιεί κάποιος facebook. Ακόμα κι όταν μίλησα για «νοοτροπία κοπαδιού», το έκανα αφού έκανες τον ανόητο και εντελώς αστήριχτο υπαινιγμό «Εκτός και αν είσαι βαρετός τύπος που και τίποτα δεν κάνεις, ούτε ενδιαφέροντα έχεις, ούτε φίλους έχεις...» Όπως λες είσαι άτομο που εν έτει 2012 δεν έχει ούτε κινητό. Κάποιος άλλος θα το πάει ακόμα πιο μακρυά και θα πει "να πάτε να γαμηθείτε και εσείς και οι πόλεις κλουβιά σας, εγώ θα πάω να μείνω σε μια σπηλιά και να τρώω μπανάνες". Δικαίωμα του. Αυτό λέω κι εγώ, ότι είναι δικαίωμά του. Μόνο που, σύμφωνα με την άποψη κάποιων, το δικαίωμα αυτό συνεπάγεται και την υποχρέωση να ανέχεται ηλίθιες συμπεριφορές και, όταν δεν τις ανέχεται, το χάνει... Βλέπεις όμως ότι εσύ ο ίδιος γουστάρεις που είσαι διαφορετικός και θεωρείς ότι είσαι ανώτερος από τα άλλα τα "πρόβατα" (όπως ο ίδιος περιέγραψες). Εγώ απλά λέω ότι δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο επειδή δεν έχει πρόβλημα να ακολουθήσει την τεχνολογία και θεωρεί κάτι νέο μια ευκολία που του λύνει τα χέρια σε πολλά θέματα. Εσύ πρώτος «έκρινες τον άλλο», χαρακτηρίζοντάς τον «βαρετό, που δεν κάνει τίποτα και στερείται ενδιαφερόντων και φίλων». Όταν αρχίζει όμως επίσης να σε κρίνει «ο άλλος», αντιδράς. Επίσης ενδιαφέρον... Δεν μου αλλάζεις με τίποτα την γνώμη ότι πλέον όποιος π.χ. δεν έχει κινητό είναι περίεργος. Είναι κάτι που κυριολεκτικά μπορεί να σου σώσει την ζωή. Το κόστος μπορεί να είναι ακόμα και μηδενικό για μια συσκευή της πλάκας. Για ποιο λόγο να μην έχω πάνω μου μια συσκευή με μια κάρτα των 5 ευρώ μέσα που μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια σε μια περίπτωση ανάγκης; Έχε την κλειστή στο φινάλε αν σε παίρνουν πια τόσο συχνά οι φίλοι και οι γνωστοί σου που σου δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητα σου. Πώς σου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι προσπαθώ - ή, έστω ότι μ' ενδιαφέρει - να ...σου αλλάξω γνώμη; Έγραψα ότι είχα κινητό, όταν έκρινα ότι το χρειαζόμουν και έπαψα να έχω όταν η ανάγκη αυτή, κατά την κρίση μου, παρήλθε. Αυτό το «ο κόσμος περιστρέφεται γύρω απ' την πάρτη μου και η έκφραση κάθε αντίθετης με τη δική μου άποψης, αποσκοπεί στο να μου αλλάξει γνώμη», αποτελεί την υπέρτατη έκφραση εγωκεντρισμού. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μιλούσες για «αυταρέσκεια» νωρίτερα... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, πόσο μακρυά να το πάμε δηλαδή; "Α, αυτοκίνητα και μαλακίες, μια χαρά είμασταν με τα γαιδουράκια μας", "α, νερό στο σπίτι από βρύση, είχαμε τα πηγαδάκια μας, κάναμε την βολτούλα μας, μιλούσαμε και με κόσμο στην διαδρομή". Ο κόσμος προχωράει. Η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη. Αν εσύ θες να εναντιωθείς στις ευκολίες, γούστο σου και καπέλο σου, απλά μην βγάζεις τον υπόλοιπο κόσμο τρελό. Ο κόσμος προχωρά, η ζωή γίνεται πιο εύκολη, αλλά... ...ο καθένας αξιολογεί με διαφορετικά κριτήρια το κάθε βήμα εξέλιξης και την κάθε ευκολία, κρίνοντας και αποφασίζοντας προσωπικά, το ποιο βήμα της εξέλιξης τον αφορά ή τον ενδιαφέρει, καθώς και ποια ευκολία θα υιοθετήσει. Όπως ίσως είδες - εκτός κι αν δεν είδες... - όσοι είπαμε ότι δεν ασχολούμαστε με το facebook, δεν παρουσιάσαμε ως δική μας επιλογή επικοινωνίας, ούτε τα σήματα καπνού, ούτε τα ...ταμ ταμ. Μιλήσαμε για skype, για τηλέφωνο και, γενικά, για τέτοια ... απαρχαιωμένα πράγματα! Το να φτάνεις να κάνεις συγκρίσεις των θέσεων αυτών, με παραλληλισμούς του τύπου «αυτοκίνητο vs γαϊδουράκι» και «δίκτυο ύδρευσης vs πηγάδι», απαιτεί ταλέντο, το οποίο δε μπορώ να μη σου αναγνωρίσω... Όσο για το «μην βγάζεις τον υπόλοιπο κόσμο τρελό»... εδώ εσύ βάφτισες σωρηδόν «αντικοινωνικούς», «βαρετούς», «αδρανείς» και «χωρίς ενδιαφέροντα και φίλους», όσους δεν έχουν facebook... και μου λες εμένα για το αν θα βγάλω τους άλλους τρελούς; Που δεν το έκανα κιόλας αλλά, μετά απ' όλα τα δικά σου «στολίδια», θα είχα κάθε λόγο και κάθε δικαιολογία... Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2012 από deesnider
MetalGearFan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μου αρέσει πολύ το facebook και ασχολούμαι συνέχεια απλά δεν έχω ούτε είχα ποτέ λογαριασμό και δεν μπαίνω στην σελίδα.
Toufas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Προς Toufas: Όχι, είναι σαν να λέω ότι δεν μ'αρέσει επειδή δεν μ'αρέσει ούτε το layout του, ούτε αυτά που προσφέρει κλπ. Π.χ. πες με ανώμαλη αλλά το παλιό myspace μου άρεσε σαν σύνολο πολύ περισσότερο απ'το fb. Βγαίνουμε off-topic όμως. Βαρέθηκα να λέω γιατί απέρριψα το fb σιγά δηλαδή, δεν τού'χω λείψει κιόλας. mai waifu ευτυχως δεν λες γιατι απορρiπτεις εμενα! οσο για το fb: 1
MetalGearFan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Όπως λες είσαι άτομο που εν έτει 2012 δεν έχει ούτε κινητό. Κάποιος άλλος θα το πάει ακόμα πιο μακρυά και θα πει "να πάτε να γαμηθείτε και εσείς και οι πόλεις κλουβιά σας, εγώ θα πάω να μείνω σε μια σπηλιά και να τρώω μπανάνες". Δικαίωμα του. Θα σου πω ότι θα γράψω στην σελίδα μου στο facebook που δεν έχω: shhh no tears now, only dreams.
Pireotis88 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Εγω για παράδειγμα το χω Πια μόνο γιατι έχω μια σελίδα στο φβ για την πόλη μ ..και έχει κάποια 1000αδες likes/fans που δεν το περίμενα. Έχω μάθει και συζητήσει πράγματα για τη πόλη μου που διαφορετικά ίσως να μη τα μάθαινα ποτε!!! ;-)
Apoll Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Κάποιος άλλος θα το πάει ακόμα πιο μακρυά και θα πει "να πάτε να γαμηθείτε και εσείς και οι πόλεις κλουβιά σας, εγώ θα πάω να μείνω σε μια σπηλιά και να τρώω μπανάνες". Όσον αφορά τις πόλεις, ναι, έχω αποφασήσει και ζω μόνος μου (μετά το διαζύγιο) στο σπίτι μου, στην μέση του πουθενά, στα χωράφια του Lincolnshire (Αγγλία. Άνοιξε χάρτη να δεις ότι αναφέρομαι στο κάμπο της Θεσσαλίας ως έκταση). Καθαρός αέρας, ησυχία, τα πουλάκια, αυτή τη στιγμή που γράφω, τιτιβίζουν απ' εξώ, και θα το κάνουν μέχρι τις 9 που νυχτώνει. Το ρυάκι, δίπλα στο σπίτι, κατεβάζει το νερό από τα χωράφια που στραγγύζουν, από την μεσημεριανή βροχή. Και μυρίζει νωπό χώμα. (το σιτάρι το μάζεψε την περασμένη εβδομάδα ο γεωργός). 8 ώρες στην δουλειά και 3 ώρες στον αυτοκινητόδρομο, είναι αρκετές για θόρυβο, δεν νομίζεις; Μακάρι να μπορούσα να αποσυρθώ σε κάποιο ψαρονήσι κάπου αλλού (ακόμα και Ελλάδα). Και είμαι 36! Αυτό τα λέει όλα. Όπως λες είσαι άτομο που εν έτει 2012 δεν έχει ούτε κινητό. Δικαίωμα του. ..... Δεν μου αλλάζεις με τίποτα την γνώμη ότι πλέον όποιος π.χ. δεν έχει κινητό είναι περίεργος ..... Είναι κάτι που κυριολεκτικά μπορεί να σου σώσει την ζωή. ........ Κινητό αναγκάστηκα να έχω εταιρικό από την εταιρία που δουλεύω αυτή τη στιγμή. Δικό μου κινητό, είχα μόνο μεταξύ 1999 και 2000 στην Ελλάδα. Δεν μου έλειψε κάποια μορφή επικοινωνίας. Το email μου είναι γνωστό, όπως και το τηλέφωνο του σπιτιού (με τηλεφωνητή). Όσον αφορά η καραμέλα θα μου σώσει την ζωή, δεν βρέθηκε κάποια στιγμή στην ζωή μου που να το χρειάστηκα (36). Πιο πιθανό να διακυνδυνεύσει την ζωή μου, αν θελήσουν να με ληστέψουν εξ αιτίας του. Βλέπεις όμως ότι εσύ ο ίδιος γουστάρεις που είσαι διαφορετικός και θεωρείς ότι είσαι ανώτερος από τα άλλα τα "πρόβατα" (όπως ο ίδιος περιέγραψες). Εγώ απλά λέω ότι δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο επειδή δεν έχει πρόβλημα να ακολουθήσει την τεχνολογία και θεωρεί κάτι νέο μια ευκολία που του λύνει τα χέρια σε πολλά θέματα. Κανείς δεν είπε ότι είναι ανώτερος. Και δεν είμαστε όλοι πρόβατα. Υπάρχουν και αγριοκάτσικα. Και τεχνολογία δεν είναι το FB. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, πόσο μακρυά να το πάμε δηλαδή; "Α, αυτοκίνητα και μαλακίες, μια χαρά είμασταν με τα γαιδουράκια μας", "α, νερό στο σπίτι από βρύση, είχαμε τα πηγαδάκια μας, κάναμε την βολτούλα μας, μιλούσαμε και με κόσμο στην διαδρομή". Μάλλον ναι. Αν και δεν αλλάζω το αμάξι μου (MR2 MK3), να σου πω την αλήθεια, αν μια μέρα ξυπνούσα και βρισκόμουν στον 1ο αιώνα προ Χριστού, δεν θα με έκοβε καθόλου. Το μόνο που είχα να κάνω είναι να βρω φαγητό, και να προστατέψω τον εαυτό μου. Ούτε σκοτούρες, ούτε τράπεζες, ούτε φόροι, ούτε συντηριτικά και χημικά στο φαγητό. Καθαρός άερας, καλό κρασί και γυναίκες. Ο κόσμος προχωράει. Η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη. Αν εσύ θες να εναντιωθείς στις ευκολίες, γούστο σου και καπέλο σου, απλά μην βγάζεις τον υπόλοιπο κόσμο τρελό. Η οικειοθελής παραίτηση της ιδιωτικότητας του ατόμου, είναι τρέλα. 1
*nenya* Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 mai waifu ευτυχως δεν λες γιατι απορρiπτεις εμενα! Μη με λες waifuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Pireotis88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 χαρις στο ποστ ανεβηκε καμια 300..nice...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα