geowizard Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Τι είναι μπίστρο? Είδος μαγαζιού που σερβίρει συγκεκριμένο είδος φαγητού? Μπιστρό
santana99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 2 πράγματα θα πω 1) μου φαίνεται χαζομάρα να βάζεις όντως άκυρο όνομα, γιατί θα έρθει και ο ιταλος και θα σε κοροϊδεύει (λεμε τωρα) 2) και σημαντικότερο, κάθε άνθρωπος που γράφει στο ινσομνια "πως να ονομάσω το μαγαζι μου", να προσφέρει στα μέλη του ινσομνια ένα δωρεάν καφεδάκι ή ότι άλλο φτιάχνει, αν όχι σε όλα τα μέλη σε αυτούς που συμμετείχαν (ιδέα ονόματος δεν λέω, γιατί είναι πολύ "ψαγμένη" και όταν ανοίξω εγώ καφετέρια θέλω να την χρησιμοποιήσω ) 2
funbreaker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μπιστρό Ναι αλλά ξέχασες να πεις τι είναι. Τι είναι Μπιστρό? Είδος μαγαζιού που σερβίρει συγκεκριμένο είδος φαγητού? 1
chrislem Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 2) και σημαντικότερο, κάθε άνθρωπος που γράφει στο ινσομνια "πως να ονομάσω το μαγαζι μου", να προσφέρει στα μέλη του ινσομνια ένα δωρεάν καφεδάκι ή ότι άλλο φτιάχνει, αν όχι σε όλα τα μέλη σε αυτούς που συμμετείχαν Φυσικά και στα εγκαίνια είστε όλοι καλεσμένοι αν με βοηθήσετε να βρω αυτό που ψάχνω.. Και τα Mojitos θα είναι free of charge.. !
santana99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Συμφορουμίτες δεν μπορείτε να πείτε...σας έφτιαξα!
ennoeitai Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μα γιατί δεν παίρνει κανείς υπ'όψην την περίπτωση, να θέλει ο άνθρωπος απλά να κάνει μια καφετέρια, που να έχει το ΣΤΥΛ του μπιστρό. Γιατί τα μπιστρό είχαν ένα συγκεκριμένο στυλ. Από άποψη διακόσμησης, διαμόρφωσης χώρου, επένδυσης τοίχων με συγκεκριμένα μοτίβα και υλικά και γενικότερα ατμόσφαιρας. Σας πέρασε καθόλου απ'το μυαλό; Θα μπορούσα δηλαδή εγώ να ανοίξω μια καφετέρια, που να τη λέω "Σιδεράδικο" και να δώσω στοιχεία σιδεράδικου στη διακόσμηση, έτσι για πρωτοτυπία. Ανήκουστο ε;
traganeus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Γιατί δεν παίρνεται υπόψιν οτι δεν τον νοιάζει, του αρέσει το όνομα και θέλει να το πεί έτσι το μαγαζί και 1 στους 30 θα ξέρει τι πραγματικά είναι το μπιστρό.... Εγώ πρόταση δεν έχω να κάνω.....
kage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 2 πράγματα θα πω 1) μου φαίνεται χαζομάρα να βάζεις όντως άκυρο όνομα, γιατί θα έρθει και ο ιταλος και θα σε κοροϊδεύει (λεμε τωρα) γαλλος. --------------------------------------------------------- απλα δεν υπαρχει νοημα να γραφτει κατι τετοιο αφου τωρα πια ξερει τι σημαινει και ο ιδιος.ΟΧι δεν υπαρχει συγκεκριμενο στυλ στο design των bistro. για μενα υπαρχει και μια διαφορα σχετικα με την χρηση σαν cafe και σαν espresso bar
santana99 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 με αυτό θα συμφωνήσω. Γιατί με την ίδια λογική βάλε και τεχνητό άρωμα (αν υπάρχει) φρεσκοψημένου κεικ κτλπ. Ποιο το νόημα ο άλλος να το βλέπει και να το μυρίζει αν δεν μπορεί να το έχει στο πιάτο του. Απλά είναι πιασάρικο όνομα γιαυτό το γουστάρουν αρκετοί πιστεύω. btw είχα πάει σε μια καφετέρια στην γαλλία (σύνορα με ιταλία) και είχε κρεμασμένη μια μηχανή παλιά μέσα, πολύ ωραία γενικά...δεν θυμάμαι να είχε κάποιο περίεργο όνομα η καφετέρια.
australis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 καλο θα ηταν να δωσεις και καποια "γεωγραφικα" στοιχεια - αλλο ονομα θα δωσεις σε cafe bar στο Κολωνακι, αλλο στα Εξαρχεια, αλλο στο Ναυπλιο - αλλο στα Κουφονησια - αλλο στο Μετσοβο. Ειναι συνοικια μεγαλουπολης; ειναι σε καποιο εμπορικο κεντρο; ειναι σε τουριστικη περιοχη; Ειναι σε περιοχη με πολλα bar;
UncleBens Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Το καπηλειό του Nικα Τρούμπα Σπανομαρία Καφέ Λιάρδα Bistro Mistro Κουκουβάουνες Μπλάντι Μέρη Η γούρνα Το σπίτι Το στέκι 1
chrislem Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 καλο θα ηταν να δωσεις και καποια "γεωγραφικα" στοιχεια - αλλο ονομα θα δωσεις σε cafe bar στο Κολωνακι, αλλο στα Εξαρχεια, αλλο στο Ναυπλιο - αλλο στα Κουφονησια - αλλο στο Μετσοβο. Ειναι συνοικια μεγαλουπολης; ειναι σε καποιο εμπορικο κεντρο; ειναι σε τουριστικη περιοχη; Ειναι σε περιοχη με πολλα bar; To μαγαζί βρίσκεται σε μία αρκετά μεγάλη πόλη, είναι στον πεζόδρομο και είναι σε στενό με άλλα καφέ δίπλα και απέναντι. Παιδιά το ξέρω ότι μπορεί να φανεί άσχημο αλλά επειδή το Σάββατο λέω να ανοίξω όντως την βιάζομαι πολύ την φράση που θα μπει δίπλα στο όνομα. Όποτε έχετε να μου προτείνεται κάτι;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Bistro Illegal (από το HHGTTG). Rock Bar (αν παίζεις και ροκ). Play και βάζεις και το σήμα του play δίπλα: |> Division.
vasioula1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Bistro ...NOT! (και είναι ικανοποιημένοι όλοι ) 3
nick#18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Marco's Bistro (GTA III) Bistro Le cafe Bistro Play (διασκευη απο paredwse)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα