freedubus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Bistro De Sade Bistro La Mouni Bistro Le Pa
ennoeitai Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 BISTRO Un chien errant sur le coussin Μου'ρθε έμπνευση. Θα πάρω και τα εύσημα ε;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Κατά τη γνώμη μου, το βασικό σε ένα όνομα bar ή bistro είναι η ευκολία να το θυμάσαι και να το λες. Μετά έρχονται τα πρωτότυπα ή περίεργα ονόματα. Για τον λόγο αυτό, τα πιο "πιασάρικα" ονόματα είναι τα σύντομα (μονοσύλλαβα ή δισύλλαβα) - όχι ότι τα υπόλοιπα αποκλείονται εκ προοιμίου αλλά θα είναι πιο δύσκολο να τα θυμάσαι. 1
ennoeitai Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Θα μπορούσε το Chien Errant να είναι σε bold ή μεγαλύτερο. Ή άλλο που μου'ρθε τώρα: Socially Awkward Chillaxing - Bistro
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Sec - An Espresso Cafe Ούτε bistro ούτε τίποτα (και το κύριο όνομα είναι το Sec)
Narayan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Bistro Cul De Sac Bistro U MAD? Not Sure If Bistro... (or just plain stupid) ελληνικοί χαρακτήρες
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Trolling Bistro ή το σύντομο Bistroll
australis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ante Portas Cafe (επειδη εχω απωθημενο τα Λατινικα) Roxy Bar (το αγαπημενο bar - σημειο συναντησης με παλιο μου ερωτα στην Ιταλια) Cafe Ερωδιος (κλεμμενη ιδεα απο το καφε στη Καλλιδρομιου) Piccola Italia (εδω πινω ενα απο τους ελαχιστους αξιοπρεπεις καπουτσινο στο Συδνεϋ) La bohème (αν το σηκωνει το στυλ) Μικρο καφε (γιατι λατρευω το τραγουδι των Χειμερινων Κολυμβητων) Χαρμανι - η πεμπτουσια ενος καλου καφε Καφεδρομιο - χωρις λογο
UncleBens Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Λεφτά Υπάρχουν Χρεοκοπία (Chreocopia) Bistro Τρόικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα