Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το forum. Λοιπόν η ερώτηση είναι η εξής: Υπάρχει στην κατοχή μου ένας Core 2 Duo E6600 στα 2,4 με μια ρημάδα nvidia XFX 8800 GTS 320 MB. Τι κάρτα θα προτείνατε για gaming σε 1900x1080 με κάποιες παραχωρήσεις σε λεπτομέρεις δεν με ενοχλεί. Να σημειώσω ότι δεν θυμάμαι το τροφοδοτικό μου, βαριέμαι τρελά τώρα να ανοιγω κουτί. Έψαξα όμως στο νετ και είδα ότι το max TDP της υπάρχουσας καρτούλας μου είναι 145W θεωρητικά πάντα. Το budget πάει μέχρι 200 ευρώ αν αξίζει κάτι...σκέφτομαι όμως αν ο ρημάδης ο επεξεργαστής θα δημιουργεί bottleneck σε εκείνες τις αναλύσεις...Τώρα ότι παίζω χαμηλώνω τα details ή ρίχνω την ανάλυση...

Δημοσ.

Χαιρετώ το forum. Λοιπόν η ερώτηση είναι η εξής: Υπάρχει στην κατοχή μου ένας Core 2 Duo E6600 στα 2,4 με μια ρημάδα nvidia XFX 8800 GTS 320 MB. Τι κάρτα θα προτείνατε για gaming σε 1900x1080 με κάποιες παραχωρήσεις σε λεπτομέρεις δεν με ενοχλεί. Να σημειώσω ότι δεν θυμάμαι το τροφοδοτικό μου, βαριέμαι τρελά τώρα να ανοιγω κουτί. Έψαξα όμως στο νετ και είδα ότι το max TDP της υπάρχουσας καρτούλας μου είναι 145W θεωρητικά πάντα. Το budget πάει μέχρι 200 ευρώ αν αξίζει κάτι...σκέφτομαι όμως αν ο ρημάδης ο επεξεργαστής θα δημιουργεί bottleneck σε εκείνες τις αναλύσεις...Τώρα ότι παίζω χαμηλώνω τα details ή ρίχνω την ανάλυση...

ότι και να πάρεις ο 6600 θα σε κόβει, δηλαδή ανάλυση θα ανεβάζεις καλύτερα από την 8800 αλλά δεν θα χτυπάς fps λόγω cpu.

μια 6870 (150 τη βρίσκεις) θα έχει σημαντική διαφορά σε ισχύ αλλά αν θές τη γνώμη μου είναι τσάμπα χρήματα.

η κάνε συνολική αναβάθμιση ή τουλάχιστον βρές ένα τετραπύρηνο από 9400/9500/9550 για να δυναμώσεις το κομάτι cpu.

Πάντως με 300 ευρώπουλα παίρνεις 8120- καλό motherboard και 8 gb Ram

Δημοσ.

Τον ιδιο επεξεργαστη εχει ο αδερφος μου.με την ιδια καρτα απλα με τα 640 μνημη.ε του καηκε η καρτα και βαλαμε μια 6770 επανω.καμια σχεση σε αποδοση αλλα η αναλυση που παιζει ειναι 1280Χ1024.

Δημοσ.

Που βρίκες 6870 με 150 ευρώ; Μήπως εννοείς 6850; Σε τόσο μεγάλη ανάλυση θα ρίχνει bottleneck η cpu ε; Κρίμα...ίσως είναι καλύτερα να το τρενάρω κανένα χρόνο και να χτυπήσω νέο μηχανάκι τότε...

Δημοσ.

εγω παντως σε 1280Χ1024 με GTS250 1GB τρωω αρκετο μπουκαλι σε παιχνδια οπως assassins creed,dirt showdown κλπ

Με τις λιγες μου γνωσεις πιστευω οτι με μια 6770 θα εισαι καλλυμενος(οπως ειπε κ ο θανος).Κ εγω εκει προσανατολιζομουν μιας κ η 250 αρχιζει να ανεβαζει κατι τρελες θερμοκρασιες ακομα κ με αλλαγη παστας,καθαρισμα κλπ.Μονο το κλιματιστικο της κανει δουλεια 5-6 βαθμους :Ρ

Δημοσ.

Με λιγο overclock ισως μπορεσεις να τον στειλεις στα 2,8ghz χωρις να ανεβασεις ρευμα. Δοκιμασε το και αν το συστημα ειναι σταθερο παρε μια 6850.

Δημοσ.

Αν σε παίρνει από θερμοκρασίες, ανέβασε λίγο τον επεξεργαστή. Βοηθάει σε κάποιες περιπτώσεις. Επίσης κατά το ανέβασμα της ανάλυσης, κυρίως σε κόβει η κάρτα. Ο επεξεργαστής σε περιορίζει αρκετά λιγότερο, όσο σε κόβει σε 1280 κάπου κει θα σε κόβει και στα 1920.

Δημοσ.

Δυστυχώς η μητρική μου αν και τρελό σκυλί είναι της intel η DG965WH που δεν υποστηρίζει overclocking στην cpu. Πάπαλα δηλαδή...

Δημοσ.

Το s775 έχει πολλά "ψωμιά" ακόμα, ειδικά αν αναβαθμίσεις απο low-end cpu, όπως ο e6600.

Απ'οτι βλέπω, η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι 1066FSB...χμμμ

Για κοίτα για κανα μετ/σμένο q6600. Παίζουν αρκετά στις αγγελίες, και σε καλές τιμές.

Τώρα για καρτα γρ/κών, κάπου είδα επίσης στις αγγελίεσ, 5850 με 90-100ε.

Θα κάνουν καλή παρέα για κανα χρόνο (μέχρι να πάρεις το καινούργιο pc), και δεν θα σου κοστίσει και πολύ.

Aν "σκοτώσεις" ειδικα και e6600/8800gts, είναι ζήτημα αν θα σου πάει όλη η δουλειά 100-110ε

Δημοσ.

οι 6870 δεν υπάρχουν πια στα 150, κρίμα

δες αυτήν http://www.skroutz.g...&keyphrase=7770

7770 είναι καλό κομμάτι.

για cpu ΜΗΝ πάρεις q6600, αυτός αξίζει μόνο με overclock, το είχα και σε στοκ συχνοτητα τα έβλεπε όλα κολυόμενα στο bf3....

cpu Από 9400/9550 και πάνω.

αν και αν θες τη γνωμη μου τσίμπα OTAN μπορέσεις εένα 8120 με μια μητρική 970-/990 και 8 Gb ram θα σου πάει 250-300 ευρώ και θα πετάει....

Δημοσ.

Επειδη ειχα και εγω αυτον τον επεξεργαστη με μια 5850(μεχρι που καηκε) σε 1680X1050 νομιζω πως θα συνδυαζεται καλα...Αν την βρεις στα 80-90 νομιζω αξιζει..Αλλα ας μιλησουν οι πιο ειδικοι...

Δημοσ.

Εχοντας ηδη budjet 200 ευρο, στη θεση σου θα πουλουσα cpu+gpu, και με το συνολο των χρηματων θα επαιρνα εναν μεταχειρισμενο q9400/q9550 (90-100 ευρο) και μια 6850/6870 (135-170).. Ετσι θα εχεις ενα αξιοπρεπες συστημα για κανα-δυο χρονακια ακομη σιγουρα. Αν πας και για μεταχειρισμενη gpu, τοτε θα σου ερθει ακομα πιο οικονομικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...