Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως αυτο ειναι σχετικο για το καθενα..δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι και οργανωμενη!! Για παραδειγμα εγω εχω βρει μια στη Σαλαμινα που ειναι μεταξυ Περιστεριων και Κολονων

Δημοσ.

παντως αυτο ειναι σχετικο για το καθενα..δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι και οργανωμενη!! Για παραδειγμα εγω εχω βρει μια στη Σαλαμινα που ειναι μεταξυ Περιστεριων και Κολονων

Ναι, εννοειται! Απλα εγω λεω με βαση την αμουδια, θαλασσα, περιοχη, θεα κτλ

Δημοσ.

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα τη "κακιά θάλασσα"...

Η Κακιά Θάλασσα βρίσκεται στην Κερατέα Αττικής, είναι γνωστή για την πολύ ωραία παραλία της και είναι ένα από τα καλύτερα αναρριχητικά πεδία για το καλοκαίρι.

Το πεδίο, με βορειοδυτικό προσανατολισμό, είναι κατάλληλο για σκαρφάλωμα το καλοκαίρι και βρίσκεται στη σκιά από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Μετά το σκαρφάλωμα η θάλασσα είναι μια απόλαυση, αν και η παραλία δέχεται πολύ κόσμο.

Για την πρόσβαση ακολουθούμε τη λεωφόρο Λαυρίου προς Κερατέα. Από εκεί, ακλουθούμε τις πινακίδες για Κακιά Θάλασσα, όπου και υπάρχει χώρος στάθμευσης. Το πεδίο βρίσκεται πάνω από την κοίτη του ποταμού, στα δεξιά της παραλίας.

O βράχος που φαίνεται στη παρακάτω φωτογραφία, είναι ιδανικός για αξέχαστες βουτιές B)

Kakia_Thalassa_Keratea.jpg

Δημοσ.

στο σχοινια,αναβυσο στον αγιο Νικολα/παλαια φωκαια, γενικα αναβυσσο εχει παραλιες για ολα τα γουστα και μερικες πολυ ερημικες με βραχια αλλα και απο την αλλη μερια στο αυλακι οπως πας προς την πλαζ του εοτ στριβεις αριστερα προς οδο κορωνης και εχει και γαμω τις παραλιες πεντακαθαρη και με λιγο κοσμο.

Εγω εψαχνα για παραλια με βοτσαλακι και οχι αμμο αλλα δεν βρηκα πουθενα στην αττικη

offtopic

σαν την Λευκαδα δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο παντως :D

Δημοσ.

Η κακια θαλασσα ειναι πραγματικα ΤΕΛΕΙΑ.δηλαδη καμια αλλη παραλια δεν μου αρεσε τοσο πολυ,ειναι το κατι αλλο.

Επειτα,και στη σαρωνιδα μου ψιλοαρεσε αλλα γενικοτερα ως κλιμα/χωρος και οχι μονο η παραλια..

Δημοσ.

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα τη "κακιά θάλασσα"...

O βράχος που φαίνεται στη παρακάτω φωτογραφία, είναι ιδανικός για αξέχαστες βουτιές B)

Kakia_Thalassa_Keratea.jpg

Η υπόλοιπη παραλία όμως είναι σκέτος εφιάλτης με τον ένα πάνω στον άλλο. :wacko:

• Like 1
Δημοσ.

Η υπόλοιπη παραλία όμως είναι σκέτος εφιάλτης με τον ένα πάνω στον άλλο. :wacko:

Ε μα στην παραλια και οταν πας δεν θελεις να εισαι μονος σου..

Κοσμο οντως εχει πολυ στην κακια θαλασσα αλλα ειναι πραγματικα αξεχαστα..

Δημοσ.

και τι θα έχουμε ο ένας τον άλλο πάνω στα μούτρα μας; :)

Εγώ Πόρτο Ράφτη που είχα πάει πριν μερικά χρόνια γινόταν ο χαμός του χαμού σε σημείο που δεν μπορούσες να περάσεις για να βουτήξεις. Αλλά και στη Λούτσα κάπως έτσι ήταν. Μιλαώ τώρα πριν 10 χρόνια γιατί έκτοτε έκοψα το μπάνιο στην Αττική.

Και Βαυρώνα καλούτσικα ήταν και είχαμε βρει και μια παραλία κάπως πιο μοναχική σε κάτι βράχια κοντά.

Πάντως για Σχοινιά έχω ακούσει καλά λόγια.

Δημοσ.

να ρωτησω,προς γλυφαδα μερια ειναι καλα?δεν εχω δοκιμασει ποτε να παω..

Οταν υπαρχουν 1002 αλλες πολυ καλυτερες γιατι να πας εκει;

Δημοσ.

Γιατι ειναι πιο κοντα.

δηλαδη το προτιμάς ενω με ενα τεταρτο δρομο μπορεις να πας καπου πολυ καλυτερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...