koslibpro Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 δηλαδη το προτιμάς ενω με ενα τεταρτο δρομο μπορεις να πας καπου πολυ καλυτερα; Φανταζομαι οδηγεις? Εγω δεν οδηγω ακομα,ειμαι λοιπον περιορισμενος με τα ΜΜΜ στις μετακινησεις μου..οποτε το να παω καπου λιγο πιο μακρια για εσενα,για εμενα ειναι σχεδον ταξιδι
Pireotis88 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Πειραιά έχει κανείς κανει το απονενοημενο να παει γιΑ μπάνιο ;
vk13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Πειραιά έχει κανείς κανει το απονενοημενο να παει γιΑ μπάνιο ; Προσωπικά ούτε καν αλλά ξέρω κόσμο που κάνει. Φίλους που μένουν εκεί και ρίχνουν καμιά βουτιά... Γενικά κάνουνε μπάνιο στον πειραιά
koslibpro Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Προσωπικά ούτε καν αλλά ξέρω κόσμο που κάνει. Φίλους που μένουν εκεί και ρίχνουν καμιά βουτιά... Γενικά κάνουνε μπάνιο στον πειραιά που κανουν μπανιο? προς την πλευρα του κερατσινιου? ή απο την αλλη μερια?
vk13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Κάνουν λίγο μετά τα βράχια της Πειραικής (προς πασαλιμάνι) και μετά κάπου κάτω από την καστέλλα! Τώρα για Κερατσίνι δε γνωρίζω αλλά στο Πέραμα (κοντά ειναι αυτα νομιζω ) κανουν σιγουρα. Αλλά είπαμε όσοι θέλουν και ξέρουν πάνε προς Σούνιο. Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα να κάνω μπάνιο μέσα στον Πειραιά.
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Πόρτο Γερμενό. Από τις πιο καθαρές θάλασσες που έχω πάει σε όλη την Ελλάδα. Απίστευτη διαδρομή για να πας, μέσα από τα καταπράσινα βουνά! Απόσταση: 60 χιλιόμετρα εάν δεν κάνω λάθος
mentoras99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εδω εχει παει κανείς; http://news247.gr/eidiseis/koinonia/althea_o_kryfos_paradeisos_ths_attikhs.2968183.html Ή παροτι λεει το αρθρο οτι ειναι ωραια, γινεται χαμός από κοσμο; Οσο ωραια και αν ειναι μια παραλια, αν γινεται χαμος, χανεται ολη η ομορφια, και το μπανιο καταντα μια ταλαιπωρία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ε μα στην παραλια και οταν πας δεν θελεις να εισαι μονος σου.. Κοσμο οντως εχει πολυ στην κακια θαλασσα αλλα ειναι πραγματικα αξεχαστα.. Οι παραλίες οι σωστές πρέπει να έχουν κόσμο σε απόσταση τουλάχιστον 40-50 μέτρων ο ένας από τον άλλο! Πόρτο Γερμενό. Από τις πιο καθαρές θάλασσες που έχω πάει σε όλη την Ελλάδα. Απίστευτη διαδρομή για να πας, μέσα από τα καταπράσινα βουνά! Απόσταση: 60 χιλιόμετρα εάν δεν κάνω λάθος Το πόρτο Γερμενό θυμίζει περιοχή με ...Λουτρά! Χιλιάδες κόσμου στριμωγμένοι σε μια παραλία που δεν έχει και τα τρελά νερά! Ενώ αν συνεχίσεις λίγο παρακάτω στην Ψάθα, θα βρεις και πιο ωραίο τοπίο, πιο ωραία παραλία και λιγότερο κόσμο!
Uberalles_gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Οι παραλίες οι σωστές πρέπει να έχουν κόσμο σε απόσταση τουλάχιστον 40-50 μέτρων ο ένας από τον άλλο! Το πόρτο Γερμενό θυμίζει περιοχή με ...Λουτρά! Χιλιάδες κόσμου στριμωγμένοι σε μια παραλία που δεν έχει και τα τρελά νερά! Ενώ αν συνεχίσεις λίγο παρακάτω στην Ψάθα, θα βρεις και πιο ωραίο τοπίο, πιο ωραία παραλία και λιγότερο κόσμο! Δεν ξέρω αλλά η Ψάθα είναι μια τελείως αδιάφορη παραλία. Ούτε ωραία άμμο, ούτε ωραίο βοτσαλάκι. Μετριότητα όσο δεν πάει. Και τα ΣΚ γίνεται ο κακός χαμός. Και από το να κάνω τόσα χιλιόμετρα για αυτή την παραλία, προτιμώ να μείνω Αθήνα. Σϊγουρα σαν παραλία δεν συγκρίνεται με αυτή του Πόρτο Γερμενού. Σαφώς πολύ κατώτερη.
liakjim Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καλή παραλία είναι αυτή που έχει καθαρά νερά και λίγο κόσμο. Δηλαδή να την ξέρουν λίγοι. Οπότε κ να την ήξερα δεν θα στην αποκάλυπτα... 3
ParhsG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πειραιας. θα εισαι μονος σου Μου ειπαν πως ειδαν να κολυμπανε στο πασαλιμάνι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω αλλά η Ψάθα είναι μια τελείως αδιάφορη παραλία. Ούτε ωραία άμμο, ούτε ωραίο βοτσαλάκι. Μετριότητα όσο δεν πάει. Και τα ΣΚ γίνεται ο κακός χαμός. Και από το να κάνω τόσα χιλιόμετρα για αυτή την παραλία, προτιμώ να μείνω Αθήνα. Σϊγουρα σαν παραλία δεν συγκρίνεται με αυτή του Πόρτο Γερμενού. Σαφώς πολύ κατώτερη. Ναι μόνο που του Πόρτο Γερμενού έχει χ4 κόσμο!
Uberalles_gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Σου φαίνεται ότι έχει πολύ περισσότερο κόσμο γιατί είναι πολύ πολύ μικρότερη από αυτή της Ψάθας. Φέτος δεν πήγα καθόλου, ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα (που δεν νομίζω).
*nenya* Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μου ειπαν πως ειδαν να κολυμπανε στο πασαλιμάνι Μου είπαν πως ήταν ο Joker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα