Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να επεκτείνω το σήμα στο οικιακό μου δίκτυο,οι συσκευές που υπάρχουν είναι ένα ρούτερ 3com

και ένα ΑΡ 3com wl524

Το ρούτερ βρίσκεται στο γραφείο μου και θέλω να το επεκτείνω (το σήμα) προς το σαλόνι,δηλαδή 3 δωμάτια μακρυά) Πως και τι συνδεσμολογία/ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ?Είναι οκ το ΑΡ ή είναι αρχαίο και πρέπει να πάρω άλλο?

Όποιος έχει την διάθεση να βοηθήσει σε απλά βηματάκια παρακαλώ γιατί δεν είμαι και ειδικός στα δίκτυα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Access point και Repeater mode.υποστηριζει και τις 2 περιπτωσεις το 3com σου wl524

αρα λογικα ειτε ριχνεις καλωδιο απο το 3com μεχρι το access point που εχεις ειτε μπορεις να παιξεις σαν Repeater mode δηλαδη να παιρνει ασυρματα απο το πρωτο 3com και να δινει ασυρματα.με καλωδιο εννοειται θα παιξει πιο στρωτα απλα δεν ξερω αν ειναι ευκολο να ριξεις καλωδιο.

Δημοσ.

Θέλω την δεύτερη περίπτωση που λές(να παίρνει ασύρματα από το πρώτο 3com και να δίνει ασύρματα).

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής.Συνδέω με καλώδιο το ΑΡ στο ρούτερ και απ΄΄ ότι διάβασα πρέπει να βάλω

την 192.168.1.250 διεύθυνση σε ένα mozilla,το κάνω και μετά από 200 φορές που έβγαλε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο interface

κατάφερα να μπω,του έδωσα τοποθεσία που ζητάει στην αρχή και μετά έγραψε ότι θα κάνει refrech και θα με γυρίσει πάλι να συνεχίσω το setup,πράγμα που δεν έγινε ποτέ γιατί κόλλησε η σελίδα.Με refresh που έκανα πάλι δεν μπορούσε να βρεί την σελίδα και μετά από άλλες 500 προσπάθειες τα παράτησα.Υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένο?Άλλη μια φορά πριν καιρό που το προσπάθησα είχα μπεί στο interface του αλλά δεν καταλάβαινα τι έπρεπε να κάνω και το είχα παρατήσει.

Παρακαλώ βοήθειαααααα :)

Δημοσ.

α.καντο hard reset.β.βαλε τις Ip στο αυτοματο.γ.δες τι Ip εχεις παρει και τι Ip εχει το ρουτερ απο command prompt με Ipconfig.

μπες μεσα στο Interface.δες για firmware update και μετα δοκιμασε.3com και χαλασμενο δυσκολο λιγο

Δημοσ.

α.καντο hard reset.β.βαλε τις Ip στο αυτοματο.γ.δες τι Ip εχεις παρει και τι Ip εχει το ρουτερ απο command prompt με Ipconfig.

μπες μεσα στο Interface.δες για firmware update και μετα δοκιμασε.3com και χαλασμενο δυσκολο λιγο

ΑΝ καταλάβαινα τα μισά απ΄ότι λές θα ήμουν ευτυχισμένος

α. το έκανα hard reset

β.πως μπαίνουν οι ip στο αυτόματο?

γ. ??

μάλλον προς το χαζός πρέπει να κλείνω χα χα χα

Δημοσ.

το β. δεν το καταλαβα και εγω μαλλον εννοεις ρουτερ στο Αυτοματο και access point με καρφωτη ip?

Δημοσ.
ΑΝ καταλάβαινα τα μισά απ΄ότι λές θα ήμουν ευτυχισμένος α. το έκανα hard reset β.πως μπαίνουν οι ip στο αυτόματο? γ. ?? μάλλον προς το χαζός πρέπει να κλείνω χα χα χα

hard reset το εκανες με το μικρο κουμπακι.ειμαστε οκ.

β.αυτοματες Ip στον υπολογιστη.tcp ip Της καρτας δικτυου και βαζεις αυτοματη αποδοση Ip.το λεω διοτι αμα εχεις δωσει manual αλλες Ip δεν θα καταφερεις να μπεις στο access point Ποτε.αν το εχεις κανει Hard reset και εχεις βαλει Ip στο αυτοματο τοτε λογικα θα πρεπει να σου δωσει ip οποτε θα δεις και ποια ειναι η Ip του access point για να μπεις μεσα.εκτος αν και το θεωρω δυσκολο να εχουν απο default κλειστο τον dhcp.

εφοσον το κανεις Hard reset και εχεις Ip στο αυτοματο θα πρεπει να σου δωσει Ip το ρουτερ

αν πας σε command prompt και γραψεις Ipconfig θαπρεπει να σου γραψει καποια νουμερα.το default gateway(προεπιλεγμενη πυλη ειναι η Ip του acccess point).δεν ξερω ποσο πιο απλα να τα πω:P

και επισης να σιγουρευτεις πως κανει hard reset>καποια ρουτερ με 3-4 secons πατημενο το reset κανουν απλα reboot και οχι hard reset.μπορει να θελουν παραπανω για να κανουν Hard reset.Κατεβασε το manual θα σε βοηθησει πολυ με τις αρχικες ρυθμισεις.

το β. δεν το καταλαβα και εγω μαλλον εννοεις ρουτερ στο Αυτοματο και access point με καρφωτη ip?

δεν εννοοω για το ρουτερ ακομα.ας καταφερει να μπει μεσα στο access point να το ρυθμισει και μετα βλεπουμε πως θα κανει την επεκταση.απλα πρεπει να ξερεις τις Ip και απ οτο ρουτερ και απο το access point για να γινει σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...