Ntinaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Εσυ το κανεις αυτο, ειδικα αμα εισαι με γυναικα....? Εγω δεν λεω οτι θα κατσω και ετσι απλα θα παραγγειλω...αλλα θα παω μια φορα και δεν θα ξαναπατησω το ποδι μου εκει...πολλες φορες πηγα σε μαγαζι και μολις ειδα τις τιμες σηκωθηκα και εφυγα... Αλλα οταν εισαι σε διακοπες ή πας μια μικρη εκδρομη μονοημερη...δεμ πιστευω να εχεις και πολλες επιλογες... γκρινια για 10 χρονια μετα χαχχα
BadBoy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Όχι ότι σαν λογική δεν έχει δίκιο ο ΟΡ (να πληρώσει κάτι που δε ζήτησε), αλλά είναι τραγικό το τι έχουμε φτάσει να υπολογίζουμε... 3
sugata Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Κοίτα, προσωπικά σχολιάζω και το μικρό μπουκαλάκι νερό που μου χρέωσαν 50 λεπτά με τα 5-6 ποτά που ήπιαμε. Σε φάση, ρε μαλάκα, από τη μύγα ξύγκι? Και ναι, όχι μου, αλλά μας κακοφάνηκε. Το κακό ήταν ότι το ξέραμε το μαγαζί, και δεν είχε τύχει ποτέ τέτοιου τύπου χρέωση. Αφού σκεφτόμουν σοβαρά να του ζητήσω 2ο μπωλ πατατάκια, από φόβο μην τα χρεώσει. 2
panagos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Είναι θέμα ηθικής BadBoy. Όχι τσιγκουνιάς. Οπως και οτι δεν θα επρεπε να εχει καθε ταβερνα τα ιδια φαγητα? Explain please..?
Ntinaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 βασικα το καλυτερο που μπορεις να κανεις σε τετοια μαγαζια ειναι να μη ξαναπας ποτε. ποτε ομως ακομα κι αν σταματησουν τις γυφτιες και γινουν υπεργαματοι. να κλεισουν 2
BadBoy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Είναι θέμα ηθικής BadBoy. Όχι τσιγκουνιάς. Explain please..? Δε λέω, απλά σε παλαιότερους καιρούς κανείς δε θα καθόταν να χαλαστεί για 2 ευρώ. Τώρα όμως και το μισό το υπολογίζεις.
Toufas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Explain please..? Το κακο με σχεδον ολα τα μαγαζια που εχω παει εδω και 31 χρονια ειναι οτι εχουν 5-6 σελιδες καταλογο. Δεν γινεται να θες να ικανοποιησεις τους παντες, και δεν γινεται να κανεις τα παντα καλα. 10-15 πιατα το πολυ θα επρεπε να ειναι καθε μαγαζι. Ασε που δεν ξερεις τι εχει εκεινη την μερα. Πες οτι εσυ εισαι ψαρας, εχουμε πει 2-3 κουβεντες και μου κανεις καλα κονε για το πιο καλο σου ψαρι και ειχες λιγο απο αυτο. Γιατι να πρεπει να κατσει ο αλλος στο μαγαζι για να του το πω? Καταλογος σε μια α4, και τον βλεπεις στην εισοδο. Ασε μετα οταν θες κατι σου αρχιζουν τα "μας εχει τελειωσει". Τι το γραφεις στον καταλογο τοτε ρε μαστορα? 5
panagos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δε λέω, απλά σε παλαιότερους καιρούς κανείς δε θα καθόταν να χαλαστεί για 2 ευρώ. Τώρα όμως και το μισό το υπολογίζεις. Για πόσο παλαιότερους καιρούς μιλάς; Για φαντάσου δηλαδή να σε χρέωναν κάποτε 700δρχ παραπάνω.. Προσωπικά, ούτε 10 λεπτά δεν θα χάριζα έτσι. Μπορεί να έκανα και 150€ λογαριασμό, αλλά 150€ θα πλήρωνα (+κάτι παραπάνω αν έμενα ευχαριστημένος). @Toufas οκ κατάλαβα λάθος εγώ.
arxaggelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Όντως έχει καταργηθεί και κανονικά πρέπει να σε ρωτάνε αν θέλεις ψωμί όχι να το φέρνουν από μόνοι τους. Πολλοί σκέφτονται "Έλληνες είναι σίγουρα θέλουν ψωμί". Δεν είναι έτσι όμως. Πολλοί συνεχίζουν να χρεώνουν κουβέρ ενώ ξέρουν πως απαγορεύεται, και.. ότι πιάσει ο κώλος μας. Πολλοί (ειδικά Έλληνες) πληρώνουν χωρίς καν να κοιτάξουν αναλυτικά το λογαριασμό, άλλοι το πληρώνουν γιατί δεν έχουν όρεξη να μπλέκουν, άλλοι επειδή δεν το ξέρουν κτλ. Καλά θυμόμουν λοιπόν. Έχει τύχει να επιστρέψω κάτι που δεν ζήτησα, όπως ψωμί, χωρίς όμως να μου πουν ξέρεις είναι κουβέρ, σαν να παραδέχονταν σιωπηλά την τσατσιά. Επίσης έχω επιστρέψει νάτσος σε εστιατόριο αμερικανικών συμφερόντων (ωραία το έθεσα) επειδή τα έφεραν χωρίς να τα ζητήσω, αλλά το πήρα χαμπάρι αφού είχα φάει τα μισά. Όχι μόνο πήραν πίσω το μισό πιάτο, αλλά και με χαμόγελο μάλιστα. Ουσιαστικά βασίζονται στο ότι θα ντραπείς να δώσεις πίσω κάτι που κάνει 2-3 ευρώ. Να δω ποιός θα ντραπεί περισσότερο όταν τα πάρω στο κρανίο καμιά μέρα και κουβαληθεί η αγορανομία με τη μισή θεσσαλονίκη στα γύρω τραπέζια να παρακολουθεί το σόου. Τον κόπανο τον σημερινό, δεν ξαναπατάω παρόλο που δεν πλήρωσα το ψωμί. Αν μου έλεγε "ξέρετε είναι η πολιτική μας να τα φέρνουμε μόλις καθήσει πελάτης, αν δεν τα θέλετε κανένα πρόβλημα τα παίρνουμε πίσω" θα έλεγα πάει στο διά'λο, πάλι τσατσιά είναι αλλά πιό mild. Αλλά όχι και να μου το παίξει τρελίτσα με το κουβέρ λες και θα με δουλέψει.
maxilari Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Κάποια στιγμή δεν το είχαν απαγορέψει; Είναι μεγάλη απάτη το κουβέρ! Εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει κανείς να διαμαρτύρεται επιτόπου σε τέτοια πράγματα. Αμάν πια, πρέπει να ανεχόμαστε την απάτη και την κουτοπονιριά όλων χωρίς να μιλάμε;
giorgos147 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 εγω εχω δει κατι καλυτερο σε σουβλατζιδικο αν παρεις σουβλακι στο χερι 2 ευρω αν κατσεις να το φας εκει 2.30 Το προ-προηγούμενο Σάββατο, ήμουν Αθήνα και είχα κατέβει Μοναστηράκι για βόλτα. Ένα σουβλατζίδικο αν θυμάμαι καλά είχε διπλάσια τιμή αν καθόσουν, ενώ αν δε καθόσουν, σου έδινε και μπουκαλάκι νερό με μικρότερη τιμή.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Η πιο μεγαλη βλακεια ειναι οτι εχουν σε πουγκι σκεπασμενο το ψωμι και εχει μονο 4 φετες ψωμι και χρεωνουν ανα ατομο 0,80 λεπτα...κατσε ρε μεγαλε τι κανεις... Δηλαδη ποιες ειναι οι υπηρεσιες που προσφερουν..αν πας σε μια ταβερνα και σε βλεπουν σαν κοροιδο...Να κλεισουν ολες... Εγω εχω αρχισει με τα φιλαρακια μου και οταν ειναι και πειναμε βαζουμε ολοι απο 5 ευρω και καθομαστε σπιτι και αραζουμε ψινουμε πινουμε τα μπυρονια μας... Αλλα δεν μπορεις να το κανεις καθε μερα...Και ενα συν που εχω εγω ειναι οτι μενω σε χωριο και εχω αυλη...
deesnider Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 μενω σε χωριο και εχω αυλη... Είσαι άρχοντας! Μεγάλη δουλειά η αυλή! 1
panos2171 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Σε εστιατόριο που δούλευα πριν λίγους μήνες χρεώναμε κανονικά το ψωμί. Το νερό ήταν της βρύσης. Όταν ρώτησα το αφεντικό στην αρχή αν το χρεώνουμε, δηλαδή αν το γράφουμε στο μπλοκάκι μου είπε ναι αλλιώς θα χει χασούρα αν το δίνει τζάμπα.
isay Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Το κουβέρ εχει καταργηθεί απο το νόμο. Απαγορεύεται. Όταν το γράφει στον λογαριασμό προφανώς ο μαγαζάτορας πάει να σε πιάσει κότσο. Πουστιά αυτοί, διπλοπουστιά ο πελάτης. Σου φέρνει νερό εμφιαλωμένο, του λες ευγενικά (πάντα) «δεν ζήτησα κάτι τέτοιο και θα ήθελα κανατα με νερό». Είναι υποχρεωμένοι απο το νόμο να παρέχουν δωρεαν νερό βρύσης. Αν φέρουν ψωμάκι με ολίγη απο τυροσαλάτα τα επιστρέφεις και λες οτι θα διαλέξετε εσείς τα ορεκτικά και θα του πεις σε λίγο. Εκεί μπορείς να του πεις «ψωμί» ΑΡΚΕΙ να το λεει ο καταλογος. Αν δεις κουβέρ στο λογαριασμό φωνάζεις το γκαρσόνι και του λες ευγενικά οτι το κουβερ εχει απαγορευτεί και είτε να σου κόψει νεα αποδειξη ή θα πληρώσεις το ποσό χωρίς το κουβερ. Η ύψιστη κοροϊδία. Να σου χρεώνει κουβέρ και να μη σου κόβει και αποδειξη. Δηλαδή πληρώνεις το κουβερ και σου κλέβει και το φπα. Μάγκας. Edit: Παιδιά διευκρίνηση. ΟΧΙ μαγκιές και μουτρα στο γκαρσόνι. Εντολές ακολουθεί. Αν δεν καταλαβαίνει του ζητάτε τον υπεύθυνο και εκεί εχετε κάθε δικαίωμα για φωνές και μούτρα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα