Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι παραδοσιακες Νιγηριανες απατες ειναι στημενες ετσι ωστε να σε αναγκαζουν να κανεις και εσυ κατι τυπικα παρανομο ωστε να εισαι σαν συνεταιρος στην κομπινα.

Πχ ενας λογαριασμος σε τραπεζα απο καποιον που πεθανε και ο υπαλληλος της τραπεζας ψαχνει καποιον με ιδιο ονομα ωστε να του πασαρει το λογαριασμο και να μοιραστουν τα χρηματα.

Ετσι αν το καταγγειλεις αναγκαστικα θα μπλεξεις και εσυ. Αμα σου εχει φαει 1-2 χιλιαρικα δεν θα το ρισκαρεις

η πρόθεση απάτης αν δεν υπάρχει απάτη δεν είναι αδίκημα.. πως να μπλέξει?

Δηλαδή να τον συλλάβουν επειδή θα ήθελε να σφετεριστεί το δικαίωμα κάποιου κληρονόμου? (λόγω συνωνυμίας)

από την στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιος κληρονόμος και δεν έχει συμβεί καμια μεταφορά της κληρονομιάς τότε δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι επειδή απλά θα ήθελες να το κανεις αν σου καθότανε τέτοια ευκαιρία :P

με την ίδια λογική και εγώ δηλώνω θα ήθελα να ληστέψω την εθνική τράπεζα... ελάτε να με συλλάβετε :)

Δημοσ.

πάντως τη συγκεκριμένη δικηγόρο δεν θα την προσλάμβανα ούτε για να μου υπογράψει εξουσιοδότηση!!

• Like 2
Δημοσ.

πάντως τη συγκεκριμένη δικηγόρο δεν θα την προσλάμβανα ούτε για να μου υπογράψει εξουσιοδότηση!!

κι ομως...για να εχει αυτα τα 415 χιλιαρικα, μαλλον πολλοι την προσλαμβανουν! που να ξεραν...!!

• Like 2
Δημοσ.

Θύμα...Ντεμεκ δικηγόρος.

Κατι τέτοιοι, καλύτερα να τα χάνουν για να μαθαίνουν. Απορώ πως ο κόσμος τρώει τόσο κουτόχορτο. Αντε να καταλάβω μερικους λογω κρίσης που μπλέκουν με κάτι εταιρίες πυραμίδες (μου χουνε πρήξει τα συκώτια), αλλά το παραπάνω με 415Κ είναι απ'τα αγραφα.

Δημοσ.

415 χιλιαρικα πολυ αμφιβαλλω. Μηπως 415 ευρω?

ναι...και θα κινουνταν εγχωριοι και διεθνεις φορεις διωξης εγκληματος για 415 ευρω καποιου ιδιωτη που επεσε θυμα ιντερνετικης απατης...σιγουρα!!!

Πέσατε να τη φάτε την κοπέλα, ρε μικρόψυχοι...και για τι; Για μια χούφτα κέρματα...

ε δεν εχουμε τι να κανουμε και ασχολουμαστε με τα ψιλε ρε συ :P

Δημοσ.

Kαι πως ξερεις οτι κινηθηκαν οντως? Μουφα μου φαινεται η ειδηση.

Και αν ειναι δυνατον να δωσει καποιος 415000 ευρω στον αερα. Απλα δε γινεται.

Δημοσ.

Εμενα μου ειχαν πει ενα πολυ ωραιο μια μερα!ειλικρινα δηλαδη εντυπωστηκα με τις παπαριες που μου ελεγαν.ημουν λεει ο μοναδικος κληρονομος μιας οικογενειας που ειχε πεθανει στην πτηση παρισι-νεα υορκη,με το κονκορντ!

στην αγγλια το στελνουν και σε γραμμα ...υπαρχει εξελιξη...

124ac1ef00d0f77.jpg

http://antifraudintl.org/imagehosting/296482fff3e5f57a.jpg

scamletter.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=LROPHHonDlo&feature=player_detailpage#t=86s

σε αυτον πειραν 300κ και του ζητησαν +25κ για να ξεβαψουν κατι μαυρα χαρτια που του δωσαν σε βαλιτσα οτι ηταν μερικα μυρια βαμμενα...!

Δημοσ.

Ρε σεις ,καλά, δικηγόρος ήτανε και παρασύρθηκε τόσο έυκολα?Εγω να ήμουν δεν θα την πάταγα έτσι!

Έχεις για έξυπνους τους δικηγόρους;

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις για έξυπνους τους δικηγόρους;

Σωστος.Οι περισσοτεροι που εχω γνωρισει ειναι βλακες με κουστουμι.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Κανοντας λιγο το δικηγορο (sic) του διαβολου, να υπενθυμισω οτι ελαχιστοι ειμαστε σε συνολο αυτοι που γνωριζουμε για τις νιγηριανες απατες. Για του λογου το αληθες, ακομη και εδω στο ινσομνια, παρολα τα εκατονταδες θεματα που γραφτηκαν, παρολα τα εκατονταδες λνκς που δωθηκαν, παλι θα ανοιξει καθε μηνα κι απο ενα νεο θεμα απο καποιον που του προσφεραν λεφτα για το κινητο του, για το αυτοκινητο του κλπ.

Απο την αλλη, αν παιχτηκαν τοσο χοντρα λεφτα οσα λενε, πιστευω θα εχουμε μια υπερβολικα καλοστημενη απατη, και οχι μερικα εμαιλ αγνωστου προελευσεως, ισως ακομη και γραφεια του ενος μηνος να στηθηκαν κλπ.

Εμενα μου σταλθηκε παραδοσιακο γραμμα, με θανατο υποτιθεμενου συγγενη μου (το ιδιο επωνυμο και καλα), που πεθανε στην ισπανια αγηνοντας μου μεγαλη περιουσια (το εχω κρατησει ακομη). Σε καποιον που δε εχε σχεση που εχουμε εμεις με το ιντερνετ, ποσο δυσκολα νομιζετε οτι ειναι να τον δουλεψουν;

Δημοσ.

Kαι πως ξερεις οτι κινηθηκαν οντως? Μουφα μου φαινεται η ειδηση.

Και αν ειναι δυνατον να δωσει καποιος 415000 ευρω στον αερα. Απλα δε γινεται.

Με παρόμοια απάτη Αυστραλός έχει χάσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Γιατί σου κάνει εντύπωση;

Δημοσ.

Με παρόμοια απάτη Αυστραλός έχει χάσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Γιατί σου κάνει εντύπωση;

Σωστα, δεν ειναι ολες οι απατες τοσο απλοϊκες, σαν αυτες που ηδη ξερουμε, που καποιος θελει το κινητο σου "για το γιο του" στη Νιγηρια. Οταν παιζονται μεγαλα ποσα, μεγαλωνει και η ποιοτητα της απατης. Κανεις μας δεν ξερει αν υπηρχαν απο πισω δικηγοροι με τους οποιους επικοινωνουσε, αν υπηρχαν γραφεια στημενα, και γενικα το ποσο καλα στημενη ηταν η απατη. Το ονομα και μονο της Νιγηριας, δε φτανει για να πουμε οτι η απατη ηταν μουφα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...