firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Έδωσε άσυλο ο Ισημερινός. Να δούμε παρακάτω τώρα. http://www.craigmurr...-and-illegally/ Long live the queen. NOT!
KilliK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 επεσα 50 χρονια εξω. Συμπτωματικα σημερα: Kim Dotcom raid video revealed http://torrentfreak....-dotcom-120808/ 2 ελικοπτερα,σκυλια,5 αστυνομικα βαν,δεκαδες αστυνομικοι με βαρυ εξοπλισμο μαχης. για να πιασουν καποιον που το μονο κακο που εκανε ειναι πως παταγε τον καλλο των mega-corps. το χειροτερο ομως ειναι οτι σε 50 χρονια αυτες τις εικονες θα τις βλεπουμε για διαδικτυακους "enemies of the state", ανθρωπους που το μονο κακο που θα κανουν ειναι να αφυπνιζουν την μαζα μεσω του Δικτυου. wait and see.
kostas_dr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Οι Άγγλοι λένε πως δεν αναγνωρίζουν διπλωματική ασυλία; :whistle:
DrLo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Οι Άγγλοι λένε πως δεν αναγνωρίζουν διπλωματική ασυλία; :whistle: Ποιά διπλωματική ασυλία? O Assange δεν είναι διπλωμάτης.
kostas_dr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μπορεί ο Ισημερινός να του χορηγήσει διπλωματικό διαβατήριο. Και απ' ότι κατάλαβα, η δήλωση του Αγγλικού υπουργείου εξωτερικών ήταν γενική και δεν αφορούσε αποκλειστικά τον Ασάνζ.
DrLo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μπορεί ο Ισημερινός να του χορηγήσει διπλωματικό διαβατήριο. Και απ' ότι κατάλαβα, η δήλωση του Αγγλικού υπουργείου εξωτερικών ήταν γενική και δεν αφορούσε αποκλειστικά τον Ασάνζ. Αν και όταν το κάνει αυτό προσωπικά θα μου "μυρίζει" μια πολύ ωραία εξαγορά ασύλου. Μπορώ να δεχθώ ότι ένα κράτος δίνει άσυλο σε κάποιον για λόγους που αυτό θεωρεί σωστούς αλλά να τον κάνει "διπλωμάτη" για να πάει από τη πρεσβεία στο αεροδρόμιο είναι άλλο θέμα. Ερώτηση προς κάποιον που γνωρίζει: Η διπλωματική ασυλία ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις / όλα τα αδικήματα ? Επίσης: Αν ο Ισημερινός απλά ενδιαφέρεται ο Ασάνζ να έχει μια δίκαιη δίκη και δεν έκανε απλά ένα καλό deal (οικονομικό ή διπλωματικό) γιατί δεν τον δικάζει στον Ισημερινό για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στη Σουηδία? Νομικά μπορεί να μη γίνεται αλλά στην ουσία είναι η πιο λογική προσέγγιση.
kostas_dr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ποιος πιστεύει ότι ο Ασάνζ θα έχει μια δίκαιη δίκη; Ειλικρινά, ποιός; Η έκδοσή του στις ΗΠΑ θεωρείται βέβαιη, (μπράβο ρε Σουηδία, καλό γιουσουφάκι κατάντησες) όπου κατηγορείται για εσχάτη προδοσία (είναι αμερικανός πολίτης; ) και μπορεί να του επιβληθεί ακόμα και η θανατική ποινή! Πρόκειται για όνειδος! Και μιλάμε για εξαγορές;
KilliK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 έχει μια δίκαιη δίκη δικαιη δικη; χαχαχα. διαβασε αυτο το αρθρο,ειδικα προς το τελος και τα λινκς που δινει: http://www.bleedingcool.com/2011/04/30/captain-america-vs-bradley-manning-julian-assange-and-wikileaks/ μιλαμε για αμερικανικο super-hero comic,που απευθυνεται σε παιδια.και περναει προπαγανδα.
DrLo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ποιος πιστεύει ότι ο Ασάνζ θα έχει μια δίκαιη δίκη; Ειλικρινά, ποιός; Η έκδοσή του στις ΗΠΑ θεωρείται βέβαιη, (μπράβο ρε Σουηδία, καλό γιουσουφάκι κατάντησες) όπου κατηγορείται για εσχάτη προδοσία (είναι αμερικανός πολίτης; ) και μπορεί να του επιβληθεί ακόμα και η θανατική ποινή! Πρόκειται για όνειδος! Και μιλάμε για εξαγορές; Συγνώμη, εγώ δε καταλαβαίνω το παρακάτω ... - Ο Assange πιστεύει ότι δε θα έχει δίκαιη αντιμετώπιση στη Σουηδία ? Ο Ισημερινός δηλαδή δίνει μαθήματα δημοκρατίας στη Σουηδία ? - Ο Assange αυτή τη στγμή κατηγορείται από όσο ξέρω για σεξουαλικά εγκλήματα στη Σουηδία. Γιατί δε πάει στη Σουηδία να υπερασπιστεί τον εαυτό του εκεί και να ζητήσει πολιτικό άσυλο εκεί ? - Που στηρίζεται η "διαίσθηση" του Assange ότι θα εκδοθεί στις ΗΠΑ ? Το λέω γιατί από όσο ξέρω οι σκανδιναβικές χώρες δεν εκδίδουν κατηγορούμενους προς χώρες με θανατική ποινή και αν το κάνουν συμφωνείται με τις χώρες αυτές ότι δεν θα τους επιβληθεί τέτοια ποινή (υπήρχε παρόμοια περίπτωση πρόσφατα αλλά μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή).
KilliK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 μηπως του την εχουν στησει με τα σεξουαλικα εγκληματα? δεν ειναι συμπτωση που η υποθεση ξεκινησε μετα το συμβαν με το wikileaks. απλως να θυμισω πως παγιδεψαν τον Straus-Khan με την καμαριερα που υποτιθεται ειχε βιασει.
DrLo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 μηπως του την εχουν στησει με τα σεξουαλικα εγκληματα? δεν ειναι συμπτωση που η υποθεση ξεκινησε μετα το συμβαν με το wikileaks. απλως να θυμισω πως παγιδεψαν τον Straus-Khan με την καμαριερα που υποτιθεται ειχε βιασει. Μπορεί, αλλά ο Stras-Khan συνεργάστηκε κανονικά με τις αρχές και αθωώθηκε , αν όντως είναι αθώωος ο Ασάνζ δεν έχει παρά να πάει στη Σουηδία και να αθωωθεί. 1
kostas_dr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Κάποτε θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά τα τελευταία χρόνια δυστυχώς και η Σουηδία έχει σκύψει το κεφάλι. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν πάει Σουηδία, θα εκδοθεί στις ΗΠΑ. Για αυτόν τον λόγο γίνεται και τόσος ντόρος, διαφορετικά δεν είχε και νόημα. Αλλά ξαναρωτάω: είναι αμερικανός πολίτης ο Ασάνζ; απ' ότι ξέρω, όχι. Τότε πως ειναι δυνατόν να κατηγορείται για εσχάτη προδοσία; Είναι αδίκημα που αφορά μόνο τους πολίτες της χώρας, των ΗΠΑ στην συγκεκριμένη περίπτωση και νομίζω ότι εφαρμόζεται η θανατική ποινή σε καιρό πολέμου και μόνο. Ο "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας" θεωρείται νομικά κανονικός πόλεμος; Τι λέω τώρα ε;
zeniath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ρε και ας αθωωθεί θα τον εκδώσουν στις ΗΠΑ, άσχετα με το τι γίνει με το δικαστήριο για τον μούφα βιασμό. Εδώ η χώρα του (Αυστραλία) δεν τον υποστηρίζει και τον αφήνει να τα τραβήξει όλα μόνος του. Θέλουν να τον εκδώσουν στις ΗΠΑ όπου θα κατηγορηθεί για εκτός των άλλων για Τρομοκρατία και Εσχάτη Προδοσία, Κατασκοπία (you name it)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα