Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που έπαθε ο φίλος με τα 15ευρώ το είχα πάθει με την Ηλεκτρονική Αθηνών! Γενικά φίλε μου, αν δεν σε έχουν ενημερώσει απο πριν, δεν πληρώνεις! Τέλος! Όπως είπε και το άλλο το παιδί, πας και βρίσκεις τον Διευθυντη, απειλείς ότι θα φέρεις και αστυνομία και σου λέω εγώ αν θα κάνει μαγκιές για 15 ευρώ. Και αυτό αφενός γιατί δεν θέλει να δουν οι πελάτες αστυνομικούς μέσα στο μαγαζί, αφετέρου δεν έχει όρεξη να περάσει αυτόφορο!

Γενικά με όλους αυτούς του γύφτους-έλληνες επιχειρηματίες τα έχω πάρει άσχημα! Εγγύηση σημαίνει ότι αν δεν έχω πάρει το κινητό/λαπτοπ κλπ και δεν το έχω πετάξει στον τοίχο, σπάσει με καποιο τρόπο, εισαι υποχρεωμένος να το πάρεις και να το επισκευάσεις! Και αν δεν εχεις εσύ service να το πας στον κατασκευαστή με δικά σου έξοδα! και αν είναι για πεταμα να μου δώσεις ΤΖΑΜΠΑ το ίδιο ή καλυτερο μοντέλο! Και τέλος, πριν κάνεις οτιδήποτε, μου λες το κόστος!

Οι γύφτοι της ηλεκτρονικής εκλεισαν τελικα. Το ίδιο βλέπω να γίνεται και στο πλαίσιο, γιατί καμία εταιρεία που λειτουργεί με τρόπο που προσβάλει, ταλαιπωρεί τον πελάτη, δεν μένει στο τέλος όρθια

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mau - maus τελικα δεν ειμαι και τοσο λοξος οταν απειλώ με μηνυσεις και αστυνομιες :cry: δυστυχως μερικά ζωα μονο ετσι καταλαβαινουν απο αυτους. 

Δημοσ.
Οι γύφτοι της ηλεκτρονικής εκλεισαν τελικα. Το ίδιο βλέπω να γίνεται και στο πλαίσιο, γιατί καμία εταιρεία που λειτουργεί με τρόπο που προσβάλει, ταλαιπωρεί τον πελάτη, δεν μένει στο τέλος όρθια

Λίγο ΟΤ, αλλά με το Πλαίσιο τι παίζει ακριβώς? Τις λίγες φορές που έχω πατήσει σε Πλαίσιο για κάποιον λόγο είχε κόσμο. Πώς γίνεται αυτό? Πώς γίνεται δηλαδή να πηγαίνει κόσμος σε κατάστημα που είχει τους πιο creepy υπαλλήλους, τα πιο σκατένια και φτηνιάρικα προιόντα και ταυτόχρονα τις χειρότερες τιμές? Πως και δεν έχουν κλείσει ακόμα? Εναλλακτικές πάλι καλά έχουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο ΟΤ, αλλά με το Πλαίσιο τι παίζει ακριβώς? Τις λίγες φορές που έχω πατήσει σε Πλαίσιο για κάποιον λόγο είχε κόσμο. Πώς γίνεται αυτό? Πώς γίνεται δηλαδή να πηγαίνει κόσμος σε κατάστημα που είχει τους πιο creepy υπαλλήλους, τα πιο σκατένια και φτηνιάρικα προιόντα και ταυτόχρονα τις χειρότερες τιμές? Πως και δεν έχουν κλείσει ακόμα? Εναλλακτικές πάλι καλά έχουμε.

Για πες μου έναν εναλλακτικο να μπορεις να πας να αγορασεις υπολογιστη όπως τον θελεις εσυ σε συνθεση ή ακομα και hardware  ?Μην μου πεις για μαγαζια skroutz γιατι πολλοι δεν τα ξερουν και αμφιβαλλω αν καποιο κανει κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Για πες μου έναν εναλλακτικο να μπορεις να πας να αγορασεις υπολογιστη όπως τον θελεις εσυ σε συνθεση ή ακομα και hardware  ?Μην μου πεις για μαγαζια skroutz γιατι πολλοι δεν τα ξερουν και αμφιβαλλω αν καποιο κανει κατι τετοιο.

Το eshop δεν σου κάνει;

Δημοσ.

Το eshop δεν σου κάνει;

Για τυποποιημενα προϊοντα ισως αλλα είναι ακομα πιο απροσωπο από το Πλαισιο . Όλα τα βλέπεις σε ένα υπολογιστη και διαλέγεις .

Οσοι δεν είναι Αθηνα ή οπου εχει Πλαισιο εχουν πολύ πιο περιορειμενες δυνατότητες γιατι όταν αγοράζουμε κατι πρεπει κατά την γνωμη μου στο πισω μερος του μυαλου μας να εχουμε και την λεξη service.

YΓ .Δεν είμαι υποστηρικτης του Πλαισιου και ανεφερα πιο πριν δικα μου παραπονα αλλα εστω με πιεση βρηκα το δικιο μου.

Δημοσ.

Για τυποποιημενα προϊοντα ισως αλλα είναι ακομα πιο απροσωπο από το Πλαισιο . Όλα τα βλέπεις σε ένα υπολογιστη και διαλέγεις .

Οσοι δεν είναι Αθηνα ή οπου εχει Πλαισιο εχουν πολύ πιο περιορειμενες δυνατότητες γιατι όταν αγοράζουμε κατι πρεπει κατά την γνωμη μου στο πισω μερος του μυαλου μας να εχουμε και την λεξη service.

YΓ .Δεν είμαι υποστηρικτης του Πλαισιου και ανεφερα πιο πριν δικα μου παραπονα αλλα εστω με πιεση βρηκα το δικιο μου.

Μα η αγορά υπολογιστή που ανέφερες με σύνθεση που διαλέγεις εσύ, από τυποποιημένα προϊόντα επιλέγονται.Σε αυτό τον τομέα το ίδιο πράγμα που κάνει το Πλαίσιο κάνει και το eshop.Δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά.

Όσον αφορά τη λέξη service , άστο καλύτερα γιατί είναι αρκετά πονεμένη ιστορία και για τη μεν και για τη δε.

Από προσωπική εμπειρία με αγορές χρόνων στο eshop δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα με αλλαγή ελαττωματικών προϊόντων και συμπεριφορά υπαλλήλων αλλά παράλληλα έχω και γνώση άλλων περιπτώσεων που αγανάκτησαν με το service τους.

Στο δε Πλαίσιο έχω τις χείριστες εντυπώσεις όχι μόνο για την κουτοπονηριά τους αλλά και για το θράσος τους.Χαρακτηριστική περίπτωση όταν πριν 2 χρόνια περίπου με ανάγκασαν να κάνω τραπεζική κατάθεση για να μου στείλουν μια κάρτα γραφικών , εξαναγκάζοντάς με να τους καταθέσω και το επιπλέον ποσό μεταφορικων εξόδων για αποστολή σε επαρχία τη στιγμή που στο site τους το έλεγε ξεκάθαρα οτι για όλες τις αγορές πάνω από κάποιο ποσό τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Αθηνα.

Το 1ο κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν πήγα να παραλάβω την κάρτα η οποία ήταν σε σκισμένη κούτα τυλιγμένη κακήν κακώς.Πήγαν δηλαδή απροκάλυπτα να μου πουλήσουν μεταχειρισμένη κάρτα για καινούρια του κουτιού.

Προφανως και δεν παρέλαβα ποτέ και τους έκανα επιτόπου καταγγελία στην γραμματεία καταναλωτή και αναγκάστηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα.

Το 2ο όμως κερασάκι στην τούρτα ήταν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα μαζί τους.

Οι άνθρωποι είναι το λιγότερο πρόστυχοι και αγενείς.Έχω εμπειρία από άπειρα καταστήματα αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν συνάντησα πουθενά.Ανερυθρίαστο θράσος και ειρωνεία.

Σε όποιον δεν συμπαθώ και μου ζητάει ποιο κατάστημα να επιλέξει να αγοράσει το μηχάνημα του, του συστήνω χωρίς 2η σκέψη και ανεπιφύλακτα το Πλαίσιο.

Δημοσ.

Σε όποιον δεν συμπαθώ και μου ζητάει ποιο κατάστημα να επιλέξει να αγοράσει το μηχάνημα του, του συστήνω χωρίς 2η σκέψη και ανεπιφύλακτα το Πλαίσιο.

Εγω  οποιον δεν συμπαθω δεν ασχολουμαι μαζι του .

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει γιατί μαζί με τα Public είναι τα ΜΟΝΑ μαγαζιά στην Ελλάδα που είναι εξειδικευμένα σε προϊόντα τεχνολογίας, έχουν αρκετά μεγάλη ποικιλία και παράλληλα έχουν ανοιξει αρκετά μαγαζιά.

Δλδ θες να βρεις κινητό, εκτυπωτή, μελάνια ή λαπτοπ και θες ποικιλία, αναγκαστικά πας εκεί. Ειδικά αν φοβάσαι τις αγορές μέσω ίντερνετ... Ο Κωτσόβολος ή η Media Markt είναι πιο πολύ για λευκές συσκευές, τηλεοράσεις κλπ... Δύσκολα θα βρεις εκεί τις ποικιλίες που εχει το Public και το Plaisio. Επίσης, ειδικά το Plaisio, έχει πάρα πολλά καταστήματα, με αποτέλεσμα όταν θες να αγοράσεις κάτι και να μην είναι απο το μαγαζί της γειτονιάς (γιατί κάποιοι έχουν την χαζή νοοτροπία οτι στα μαγαζιά της γειτονιάς βρίσκεις χαμηλή ποιότητα), πας στο Plaisio. Τέλος και τα 2, λόγω του μεγέθους τους στηρίζονται σε οικονομίες κλίμακας με αποτέλεσμα να πουλάνε πιο φθηνά απο άλλα μαγαζια (πράγμα που αν ψάξεις σε skroutz, δεν ισχύει τελικά).

Προσωπικά πάντως προτιμώ να αγοράσω κάτι απο το Skroutz, παρά να αφήσω τα λεφτά μου σε αυτούς Γενικά πιστεύω ότι αν σκάσει καμιά σοβαρή ξένη εταιρεία σε αυτόν τον χώρο, θα τους φάει λάχανο. Ειδικά το plaisio που απο άποψη αγοραστικής εμπειρίας, service και γενικά ονόματος στην αγορά εργασίας, είναι άθλιο!

Τα ίδια έπαθε και η ηλεκτρονική απο Dixons και Media Markt, τα ίδια και ο Μαρινόπουλος απο τους Αμερικάνους του ΑΒ, το Lidl και τα κεφάλαια του Metro. Ο γύφτος ο ελληναρας επιχειρηματιας, απλά εκμεταλλεύεται το κενό στην αγορά, μέχρι να έρθει κάποιος πιο σοβαρός και να του πάρει τα σώβρακα!

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είναι απαράδεκτοι . Κινητό IQ που το εισάγει μονο το πλαίσιο έκαψε πλακέτα το βγάζουν εκτός εγγύησης γιατί έχει φθαρεί περιμετρικά δλδ γρατζουνιές στο αλουμινένιο πλαίσιο.το αγόρασα με θήκη πριν11 μήνες έσπασε πολύ γρήγορα πήγα πίσω τη θήκη δεν είχα καμία άλλη να αγοράσω και φταίω που έχει φθορά.απογοητευμέν ή πλήρως!Δεν θα αγοράσω ποτέ τπτ ξανά.

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει γιατί μαζί με τα Public είναι τα ΜΟΝΑ μαγαζιά στην Ελλάδα που είναι εξειδικευμένα σε προϊόντα τεχνολογίας, έχουν αρκετά μεγάλη ποικιλία και παράλληλα έχουν ανοιξει αρκετά μαγαζιά.

Δλδ θες να βρεις κινητό, εκτυπωτή, μελάνια ή λαπτοπ και θες ποικιλία, αναγκαστικά πας εκεί. Ειδικά αν φοβάσαι τις αγορές μέσω ίντερνετ... Ο Κωτσόβολος ή η Media Markt είναι πιο πολύ για λευκές συσκευές, τηλεοράσεις κλπ... Δύσκολα θα βρεις εκεί τις ποικιλίες που εχει το Public και το Plaisio. Επίσης, ειδικά το Plaisio, έχει πάρα πολλά καταστήματα, με αποτέλεσμα όταν θες να αγοράσεις κάτι και να μην είναι απο το μαγαζί της γειτονιάς (γιατί κάποιοι έχουν την χαζή νοοτροπία οτι στα μαγαζιά της γειτονιάς βρίσκεις χαμηλή ποιότητα), πας στο Plaisio. Τέλος και τα 2, λόγω του μεγέθους τους στηρίζονται σε οικονομίες κλίμακας με αποτέλεσμα να πουλάνε πιο φθηνά απο άλλα μαγαζια (πράγμα που αν ψάξεις σε skroutz, δεν ισχύει τελικά).

Προσωπικά πάντως προτιμώ να αγοράσω κάτι απο το Skroutz, παρά να αφήσω τα λεφτά μου σε αυτούς Γενικά πιστεύω ότι αν σκάσει καμιά σοβαρή ξένη εταιρεία σε αυτόν τον χώρο, θα τους φάει λάχανο. Ειδικά το plaisio που απο άποψη αγοραστικής εμπειρίας, service και γενικά ονόματος στην αγορά εργασίας, είναι άθλιο!

Τα ίδια έπαθε και η ηλεκτρονική απο Dixons και Media Markt, τα ίδια και ο Μαρινόπουλος απο τους Αμερικάνους του ΑΒ, το Lidl και τα κεφάλαια του Metro. Ο γύφτος ο ελληναρας επιχειρηματιας, απλά εκμεταλλεύεται το κενό στην αγορά, μέχρι να έρθει κάποιος πιο σοβαρός και να του πάρει τα σώβρακα!

Ειχε ερθει ξενος. Saturn-Media Markt. Δεν το λες οτι του πηρε και τα σωβρακα του Πλαισιου. Κι η Media Markt ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιριες retail στην Ευρωπη, δεν ειναι ενα μαγαζακι σε μια συνοικια στο Μοναχο που αποφασισε να ερθει Ελλαδα. 

Επισης το πλαισιο πουλαει και μη-ηλεκτρονικα πραγματα (ειδη γραφειου etc.), ειχα παει στην εναρξη της σχολικης χρονιας στο Πλαισιο στο Mall και ηταν πιτα με μαθητες να ψωνιζουν σχολικα. 

Το Πλαισιο φυσικα πουλαει ακριβοτερα απο Σκρουτζ γιατι το Σκρουτζομαγαζο κανει παραεισαγωγη. Για αυτο ενα τηλεφωνο που κοστιζει στο Πλαισιο 600€ το παιρνεις απο το Σκρουτζ 450. Θα μου πεις γιατι να το παρω απο το Πλαισιο. Κι εγω μαζι σου απλα πρεπει να βλεπουμε τα πραγματα λιγο οπως ειναι, δεν μπορει το Πλαισιο να ανταγωνιστει αμεσα τις σκρουτζοτιμες, αν εκαναν εισαγωγη και οι δυο απο την ελληνικη αντιπροσωπεια τοτε ναι το πλαισιο θα ειχε χαμηλοτερες τιμες. 

Τελος το Πλαισιο εκτος Αθηνας δεν εχει πολλα καταστηματα οπως λες, μονο το Public εχει ανοιχτει πολυ στην επαρχια. Πλαισιο εκτος Αθηνας-Θεσσαλονικης εχει Λαρισα-Πατρα-Ηρακλειο ενω Media Markt εχει μονο Λαρισα. 

Δημοσ.

Ειχε ερθει ξενος. Saturn-Media Markt. Δεν το λες οτι του πηρε και τα σωβρακα του Πλαισιου. Κι η Media Markt ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιριες retail στην Ευρωπη, δεν ειναι ενα μαγαζακι σε μια συνοικια στο Μοναχο που αποφασισε να ερθει Ελλαδα. 

Επισης το πλαισιο πουλαει και μη-ηλεκτρονικα πραγματα (ειδη γραφειου etc.), ειχα παει στην εναρξη της σχολικης χρονιας στο Πλαισιο στο Mall και ηταν πιτα με μαθητες να ψωνιζουν σχολικα. 

Το Πλαισιο φυσικα πουλαει ακριβοτερα απο Σκρουτζ γιατι το Σκρουτζομαγαζο κανει παραεισαγωγη. Για αυτο ενα τηλεφωνο που κοστιζει στο Πλαισιο 600€ το παιρνεις απο το Σκρουτζ 450. Θα μου πεις γιατι να το παρω απο το Πλαισιο. Κι εγω μαζι σου απλα πρεπει να βλεπουμε τα πραγματα λιγο οπως ειναι, δεν μπορει το Πλαισιο να ανταγωνιστει αμεσα τις σκρουτζοτιμες, αν εκαναν εισαγωγη και οι δυο απο την ελληνικη αντιπροσωπεια τοτε ναι το πλαισιο θα ειχε χαμηλοτερες τιμες. 

Τελος το Πλαισιο εκτος Αθηνας δεν εχει πολλα καταστηματα οπως λες, μονο το Public εχει ανοιχτει πολυ στην επαρχια. Πλαισιο εκτος Αθηνας-Θεσσαλονικης εχει Λαρισα-Πατρα-Ηρακλειο ενω Media Markt εχει μονο Λαρισα. 

Η media mark ανταγωνίζεται κυρίως τον Κοτσώβολο και όχι το πλαίσιο, γιατί ποντάρει κυρίως σε λευκές συσκευές κλπ. Το πλαισιο ειναι πιο γκαντζεντομαγαζο. Δλδ την ποικιλία που έχει το πλαισιο σε κινητά, λαπτοπ και γκαντζετς δεν την έχουν οι γερμανοί.

Δημοσ.

ρε μεγαλε φιλικα τωρα.Κομπιουτερ ειναι τι θα παθει που θελει "εξειδικευμενο σερβις" κ "εγγυηση"?

9/10 φορες το πετας επειδη παλιωσε οχι επιεδη χαλασε.Κ αν χαλασε ειναι κουταμαρα 9/10 φορες οχι αληθινη βλαβη.

δεν ειναι πυραυλος ουτε αμαξι -που ο καθε αγραμματος στη τελικη κ κει εχει γνωμη- γκουγκλαρε διαβασε λιγο 2 πραματα ξερεις να γραψεις ενα ποστ 2 στρεματα να πω οτι εισαι κανας βοσκος που τοχει για πασιεντζα.

Ανοιξε το καπακι κ ξανακουμπωσε μνημες καλωδια καρτα γραφικων κλπ.δεν εχεις κομπ?μπες απτο κινητο.Μη νομιζεις οτι θα κανουν κατι παραπανω κ στο "σερβις" ισα ισα επειδη δε τους νοιαζει κ ολας θα σου βγαλουν ανετα οτι κουστουμι γουσταρουν ασχετα αν φτιαχνεται κατι τσαμπα.

στη τελικη δωσε 20ε να παρεις ενα τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Η media mark ανταγωνίζεται κυρίως τον Κοτσώβολο και όχι το πλαίσιο, γιατί ποντάρει κυρίως σε λευκές συσκευές κλπ. Το πλαισιο ειναι πιο γκαντζεντομαγαζο. Δλδ την ποικιλία που έχει το πλαισιο σε κινητά, λαπτοπ και γκαντζετς δεν την έχουν οι γερμανοί.

κινητά - TuvloX, Laptop - TuvloX, gadgets-TuvloX. Αυτή είναι η ποικιλία του.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω αγορασμενο σετ  πληκτρολογιο ποντίκι απο το πλαίσιο και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ποντίκι(κολλάει η ροδέλα και πολλες φορες δεν λειτουργεί). Το παρασταστικό αγοράς γράφει πάνω του Το προϊόν συνοδεύεται με 3 έτη εγγύση της Πλαίσιο Computers.

Θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει αυτό ; Μου το κάνουν αντικατάσταση με καινούργιο ή πρώτα θα πάει για επισκευή  ή το στελνουν στο κατασκευαστή του προϊόντος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...